3 Ağustos 2009 #91 Abdurahman Profesör Katılım 4 Ekim 2008 Mesajlar 2,336 Reaksiyon puanı 8 Puanları 0 Rapchy dedi ki: Peki düzenlemede onaydan geçse olmaz mı ? Genişletmek için tıkla ... Nolmaz .. bence böyle daha iyi..
Rapchy dedi ki: Peki düzenlemede onaydan geçse olmaz mı ? Genişletmek için tıkla ... Nolmaz .. bence böyle daha iyi..
3 Ağustos 2009 #92 mehmet Profesör Emektar Katılım 9 Mayıs 2007 Mesajlar 2,699 Reaksiyon puanı 47 Puanları 228 Rapchy dedi ki: Peki düzenlemede onaydan geçse olmaz mı ? Genişletmek için tıkla ... Bence gayet mantıklı. Eğer nonetheless arkadaşım bu mesajları okuyursa dikkate alacaktır.
Rapchy dedi ki: Peki düzenlemede onaydan geçse olmaz mı ? Genişletmek için tıkla ... Bence gayet mantıklı. Eğer nonetheless arkadaşım bu mesajları okuyursa dikkate alacaktır.
3 Ağustos 2009 #93 lukande Asistan Katılım 3 Ağustos 2009 Mesajlar 170 Reaksiyon puanı 3 Puanları 0 Hata olarak değil de, kayıt olunan sayfadaki "grafik doğrulama" oradaki karakterler çok net değiller.
Hata olarak değil de, kayıt olunan sayfadaki "grafik doğrulama" oradaki karakterler çok net değiller.
4 Ağustos 2009 #94 S sivaspor Profesör Katılım 23 Eylül 2008 Mesajlar 2,454 Reaksiyon puanı 2 Puanları 218 Su kisisel gruplarda en son mesaji en uste niye tasiyamiyoruz ( Forumdaki gibi ) yada varsa bunun ayari nerede acaba? :w00t:/|sDn| /▌ / \
Su kisisel gruplarda en son mesaji en uste niye tasiyamiyoruz ( Forumdaki gibi ) yada varsa bunun ayari nerede acaba? :w00t:/|sDn| /▌ / \
4 Ağustos 2009 #95 tipitip Asistan Katılım 11 Mayıs 2009 Mesajlar 276 Reaksiyon puanı 0 Puanları 16 resimli olarak bir mesaja cevap vermek istediğimde "mesajınızdaki resimleri kontrol edin" gibi bi uyarı alıyorum..
resimli olarak bir mesaja cevap vermek istediğimde "mesajınızdaki resimleri kontrol edin" gibi bi uyarı alıyorum..
9 Ağustos 2009 #96 zootechnist Doçent Katılım 29 Mayıs 2009 Mesajlar 837 Reaksiyon puanı 22 Puanları 18 Donanım Haberleri bölümüne konu açamıyorum. "Yönetimle ilgili bir bölüme girdiniz ya da başka bir üyenin mesajını değitirmeye çalılışyorsunuz" şekline uyarı veriyor.
Donanım Haberleri bölümüne konu açamıyorum. "Yönetimle ilgili bir bölüme girdiniz ya da başka bir üyenin mesajını değitirmeye çalılışyorsunuz" şekline uyarı veriyor.
23 Aralık 2009 #97 L Light Öğrenci Katılım 23 Aralık 2009 Mesajlar 2 Reaksiyon puanı 0 Puanları 0 Konu açma ikonu yok donanım tavsiyelerinde yada ben göremedim ?