Forum sitesi açicağim isim önerisi istiyorum

Chriminal

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaslar Shıftdelete gibi bir site +forum açacağım . Tabi bu kadar güzel bir site olmasada kendi imkanlarımla amatör birseyler yapacağım.

Forum Site Konusu : Teknoloji olacak yani bu site gibi.

İsim : Kendine özgü , daha önce kullanılmamış ve kullanılmayan (benzeri olmayan) , ve okunuşu telefuzu kolay olan bir isim çok önemli.

Örn/ Shıftdelete - Donanım Haber - Maxicep - gibi :

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
InfiByte.Net olabilir. Infı (Infinite) , Byte (Bilgisayar Terimi) . Tasarımı da iyi olursa tutar. İsim önemli çünkü.

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
hardformat.net.veya com olabilir :) Amaç "Google" aramalarından backlink çekmek :D güzel proje ile güzel hit çekebilirsin.

Not: Birde bu siteden veya başka herhangi bir siteden konu alacaksan yazan kişilerin emeklerini düşünerek "Alıntıdır" veya "Kaynak" ibaresi ile bildimen iyi olur.

sonicar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
50 tane teknoloji sitesi var 3-4 tanesi iş yapıyor diğerleri sinek avlıyor. madem klavye terimleri revaçta al sana alttab.net :)

Son_Mohikan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
şifdelet.net şaka bir yana da bence pek gerek yok be dostum olanlar bence fazlasıyla yetiyor...
Bir ara bende bir forum sitesi kurmaya niyetlenmiştim, hatta domain adresi bile almıştık ama ne yalan söyleyeyim ya bu işi beceremediğimizden ya da kapasite eksikliğinden bu iş olmadı...
Dışarıdan bu siteye baktığın zaman tıkır tıkır işleyen bir site gibi görürsün fakat, içine girdiğin zaman hiç de öyle olmadığını anlarsın...
Ama dediğim gibi, eğer illa da kurmak istiyorsan, isim önerim orjinal bir isim seçmendir...
Nasıl bir site kuracağına karar vermen gerekir...
Yani içeriği nasıl olacaktır.
Bunları belirledikten sonra sitenin ana muhtevası hakkında bilgi sahibi olman gerekir..
Yani konulara(pc terimlerine, teknoloji terimlerine, telefon özellik terimlerine yabancı olmaman gerekir) amatörün üstü olman gerekir..
Sadece burda gördüğün siteyi begenip de, kesinlikle site kurulmaz...
Benden söylemesi, karar tabiki gene de sana aittir...