Forum sayfası ama ne?

rohirrim

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Arkadaslar bir forum sayfası açsanız... hangi konuda açardınız... fikir lazım... otomobol, oyun, film, zart-zurt... işte ne bilim sizin aklınıza ne geliyorsa artık. sizce en iyi işi hangi konulu forum cıkarırdı..

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
İnternetten para kazanma ile ilgili ya da warez içerik paylaşımı yapacağım bir forum sitesi açardım.

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
forumun başarısının konusuyla çok ilgisi yok. etrafında en çok insanı toplayabildiğin ve en iyi bildiğin konu. yani konuyu seçerken hem bir çok kişiyi kapsamasına hemde içini dolduracak bilgiye sahip olup olmadığına dikkat etmelisin.

ben kişisel olarak web programlama konusunda bilgi sahibi olduğum için e-ticaretlerle ilgili bir forum açardım. içini hazır e-ticaretler, özel yazım e-ticaretler, e-ticaret hizmeti veren firmalarla ilgili bilgilerle doldurudum. hatta bunların satışının ve sunumunun yapılabileceği bir pazar haline getirirdim. bunları e-ticaret konusundaki bilgimi kullanarak yaptığım için hedefe yönelik işler çıkarırdım ve çözüm arıyan insanlara çözüm ulaştırmış olurdum.

fakat gidip bilgim olmadığı halde motorsiklet ile ilgili bir forum açarsam ya içeriği bir yerlerden kopyalamam lazım yada motorcu birini bulup yazdırmam lazım.

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
yarın öbür gün kapına polisler dadanmasın....
Sitemde belirtirdim herhangi bir şikayet olduğu takdirde linkler kaldırılacaktır diye.Olacağı varsa olur :) şu anda o kadar warez sitesi var niye onların kapısına polis dadanmıyor? :)

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Ben de olsaydım Warez sitesi kurardım. Çünkü teknolojiyii konu alan çok site var.

Ama bakıyorumda warez içerikli foruma pek rastgelmiyorum. Rastgelsemde saçma sapan içerikler var.

rohirrim

Profesör
Reaksiyon puanı
11
yaa arkadaşlar warez iyi güzelde... raklamı nereden alacaz... google vermiyor oraya reklam:) bilen var mı warez reklam olayını peki