Forum ombudsman'ı seçimi

Forum Ombudsman'ımız Kim Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    186
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
OnLT Yaklaştılar Güzel Gidiyor Şuanda :)

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
En azından bi ön eleme yapılsaydı yöneticiler tarafından,aday sayısı düşürülseydi 500 oy'a daha kolay ulaşılırdı.Ayrıca kişinin bu iş için uygun olup olmadığı şu an kendi elinde ne kadar oy toplarsa şansı o kadar çok olur,bu öncelikle yöneticilerin insiyatifinde olmalı.Ön eleme olsaydı daha iyi olurdu gibi sanki.Tabiiki kendi fikrim,sadece söylemek istedim.
Bizimde adayları tek tek tanıma inceleme şansımız yok.
Neyse bekleyelim bakalım son güne kadar kimin ihtiyacı olursa ona oy veriririz.

Toplam oyun 500 olması beklendiği için aday sayısının etkileyeceğini sanmıyorum.

Modları zaten yine modlar seçiyor diyerek, bu sefer karışmayalım dedik bakalım neler olacak. :D

sen bu isimleri neye göre belirledin.

-çok sık yazıştıkların mı?
-arkadaşların mı?
- ismini en çok gördüklerin mi?
-seni en çok etkileyenler mi?
- .................... mi?
- diğer

sen bu anketi cevapla bende ankete oy veriyim!:D

Adayların hepsi kankilerim der seni kandırırdım amaa benden önce cevap vermişler. :devil2:

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
Seni seçtim jungemaaaan :)

Tüm arkadaşlara başarılar.

Ankete 500 tane oy geleceğini hiç zannetmiyorum.Anca tüm üyelere özel mesaj atılırsa olur :D

TehPARADOX

Profesör
Reaksiyon puanı
44
Oyumu TehPARADOX'A verdim...

Teşekkürler.

---------- saat 22:18 eklendi ---------- önceki mesaj saat 22:16 eklenmişti ----------

Arkadaşlarına haber verip oy alma çabası olayına izin var mı?

Bu arada sorumun cevabını açıklıyabilirmisiniz.

---------- saat 22:31 eklendi ---------- önceki mesaj saat 22:18 eklenmişti ----------

dostum jungeman'e bir oy da benden =)

Tamam ben aldım cevabı arkadaş örnek olmuş.

jungeman

Profesör
Reaksiyon puanı
67
TehPARADOX yanlış anlaşılma olmasın ben onu oy almak için davet etmedim. Ama tabii ki oy istedim üye olunca.

jungeman

Profesör
Reaksiyon puanı
67
500 oy gelebileceğine inanan var mı :D Bana açıklayabilir mi :D

TehPARADOX

Profesör
Reaksiyon puanı
44
TehPARADOX yanlış anlaşılma olmasın ben onu oy almak için davet etmedim. Ama tabii ki oy istedim üye olunca.

Keşke arkadaş birkaç gün önce alsaydı hesabı da anlaşılmasaydı.Ama burda suç sende değil yönetimde oylamayı bir şekilde sınırlasalardı(Mesaj sayısı, üyelik tarihi vb.) daha iyi bir sonuç alabilirdik bu oylamadan.Ayrıca 500 tane oy gelme ihtimali çok zor.Bu 500 oy aklıma bu ankette 500 oy alınamadığı için iptal edildi.Bu yüzden forum ombudsmani uygulaması maalesef uygulanamaz diyerek bizi avutacakları görüntüsünü getirdi.

Cloakengaged

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
147
jungeman'a verdim en iyi onun temsil edeceğini düşündüğüm için.
Ama zaten farketmez nasılsa 500 oy olmayacak.

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Daha 50 kişi oy kullanmış.:D

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Keşke arkadaş birkaç gün önce alsaydı hesabı da anlaşılmasaydı.Ama burda suç sende değil yönetimde oylamayı bir şekilde sınırlasalardı(Mesaj sayısı, üyelik tarihi vb.) daha iyi bir sonuç alabilirdik bu oylamadan.Ayrıca 500 tane oy gelme ihtimali çok zor.Bu 500 oy aklıma bu ankette 500 oy alınamadığı için iptal edildi.Bu yüzden forum ombudsmani uygulaması maalesef uygulanamaz diyerek bizi avutacakları görüntüsünü getirdi.

Senin için kötü...

100000 den fazla insanın bulunduğu forumda 30-40 kişinin seçeceği adamın kime ne faydası olur?

500 kişi de şahsi görüşüme göre yetersiz ama sürekli takılanlar en azından katılsın givi bir düşünce ile 500 sayısı belirlendi. Ve evet sürekli takılan insan sayısı mesaj yazmasada emin ol 500den çok fazla.

Genel'e Hitap dedi ki:
Kimseye bir gönderme amacında değilim. :)
Arkadaşlar bu osman meselesinde, seçilecek olan insanın arasının modlarla da iyi olması lazım, sonuçta ara bulucu olacak. :) Bu açıklama ne alaka derseniz, muhalefet insanı seçilmediğini hatırlatmak istedim, kimseye bir gönderme yapma amacın içinde değilim. :)

jungeman

Profesör
Reaksiyon puanı
67

Eğer bir kişi daha davet edersem ve bu davet ettiğim kişi bana oy verirse adaylıktan çekiliyorum.

Bu tür şeyleri kaldıramam. Amacım o değil dedim.

Keşke davet etmeseydim.

TehPARADOX

Profesör
Reaksiyon puanı
44
Arkadaşlar bu osman meselesinde, seçilecek olan insanın arasının modlarla da iyi olması lazım, sonuçta ara bulucu olacak. :) Bu açıklama ne alaka derseniz, muhalefet insanı seçilmediğini hatırlatmak istedim, kimseye bir gönderme yapma amacın içinde değilim. :)

Eliştiriye açık olucaksınız.Seçilen kişi muhalefet olur ya da olmaz bir şekilde doğru sonuca ulaşabilirsiniz.Ama sizin isteğiniz kimse sesini çıkarmasın biz böyle devam edelim reklamları oraya buraya sıkıştıralım yolumuza bakalım düşüncesindesin.Elde ettiğiniz gelir burdaki üyeler sayesinde fakat herhangi bir baş kaldırısnıda insanları susturarak konulara kilit vuruyor ya da ceza veriyorsunuz.Olması gereken bu değil.Mesajımda kastettiğim kişiler moderatörler değil site yöneticileridir.Moderatörler elçi konumunda.

ahmtzya

Doçent
Reaksiyon puanı
19
Jungeman yok öyle ben bırakırım çekilirim falan sana oy vermedim ama oy veren insanlara ayıp etmiş olursun... Böyle ufak tefek tartışmadan da küsüp ben oynamıyorum diyemezsin arkadaşım lütfen

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Eliştiriye açık olucaksınız.Seçilen kişi muhalefet olur ya da olmaz bir şekilde doğru sonuca ulaşabilirsiniz.Ama sizin isteğiniz kimse sesini çıkarmasın biz böyle devam edelim reklamları oraya buraya sıkıştıralım yolumuza bakalım düşüncesindesin.Elde ettiğiniz gelir burdaki üyeler sayesinde fakat herhangi bir baş kaldırısnıda insanları susturarak konulara kilit vuruyor ya da ceza veriyorsunuz.Olması gereken bu değil.Mesajımda kastettiğim kişiler moderatörler değil site yöneticileridir.Moderatörler elçi konumunda.

Biz kimse sesini çıkarmasın demiyoruz. Desek zaten şu an bunu seçiyor olamazdınız. :) Demek istediğimi anlamadın sen sanırım, arabulucu olan insanın ortak yol bulması lazım, zıtlaşarak bir yere varamaz diyorum. Reklam meselesi ise bu konudan tamamen bağımsız, ne moderatorlerle nede ombudsman ile alakası var...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...