S_T_A_L_K_E_R
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 40
Aldım başımı gidiyorum ankette.![]()
Daha 470 oy var bekle bakalım

Bu arada ben de sana attım oyumu ombfdsfdman olunca bizi de gör

Aldım başımı gidiyorum ankette.![]()
jungeman +1
En azından bi ön eleme yapılsaydı yöneticiler tarafından,aday sayısı düşürülseydi 500 oy'a daha kolay ulaşılırdı.Ayrıca kişinin bu iş için uygun olup olmadığı şu an kendi elinde ne kadar oy toplarsa şansı o kadar çok olur,bu öncelikle yöneticilerin insiyatifinde olmalı.Ön eleme olsaydı daha iyi olurdu gibi sanki.Tabiiki kendi fikrim,sadece söylemek istedim.
Bizimde adayları tek tek tanıma inceleme şansımız yok.
Neyse bekleyelim bakalım son güne kadar kimin ihtiyacı olursa ona oy veriririz.
sen bu isimleri neye göre belirledin.
-çok sık yazıştıkların mı?
-arkadaşların mı?
- ismini en çok gördüklerin mi?
-seni en çok etkileyenler mi?
- .................... mi?
- diğer
sen bu anketi cevapla bende ankete oy veriyim!![]()
jungeman'ı detekliyoruz![]()
dostum jungeman'e bir oy da benden =)
Oyumu TehPARADOX'A verdim...
Arkadaşlarına haber verip oy alma çabası olayına izin var mı?
dostum jungeman'e bir oy da benden =)
EvetOnLT Yaklaştılar Güzel Gidiyor Şuanda
Daha 470 oy var bekle bakalım
Bu arada ben de sana attım oyumu ombfdsfdman olunca bizi de gör![]()
Teşekkür ederim.
HahaTabii ki sizler için varım!
(Çok siyasi gördüm kendimi.
)
500 oy gelebileceğine inanan var mıBana açıklayabilir mi
![]()
TehPARADOX yanlış anlaşılma olmasın ben onu oy almak için davet etmedim. Ama tabii ki oy istedim üye olunca.
Daha 50 kişi oy kullanmış.![]()
Keşke arkadaş birkaç gün önce alsaydı hesabı da anlaşılmasaydı.Ama burda suç sende değil yönetimde oylamayı bir şekilde sınırlasalardı(Mesaj sayısı, üyelik tarihi vb.) daha iyi bir sonuç alabilirdik bu oylamadan.Ayrıca 500 tane oy gelme ihtimali çok zor.Bu 500 oy aklıma bu ankette 500 oy alınamadığı için iptal edildi.Bu yüzden forum ombudsmani uygulaması maalesef uygulanamaz diyerek bizi avutacakları görüntüsünü getirdi.
Arkadaşlar bu osman meselesinde, seçilecek olan insanın arasının modlarla da iyi olması lazım, sonuçta ara bulucu olacak.Genel'e Hitap dedi ki:Kimseye bir gönderme amacında değilim.![]()
Keşke arkadaş birkaç gün önce alsaydı hesabı da anlaşılmasaydı.Ama burda suç sende değil yönetimde oylamayı bir şekilde sınırlasalardı(Mesaj sayısı, üyelik tarihi vb.) daha iyi bir sonuç alabilirdik bu oylamadan.Ayrıca 500 tane oy gelme ihtimali çok zor.Bu 500 oy aklıma bu ankette 500 oy alınamadığı için iptal edildi.Bu yüzden forum ombudsmani uygulaması maalesef uygulanamaz diyerek bizi avutacakları görüntüsünü getirdi.
Arkadaşlar bu osman meselesinde, seçilecek olan insanın arasının modlarla da iyi olması lazım, sonuçta ara bulucu olacak.Bu açıklama ne alaka derseniz, muhalefet insanı seçilmediğini hatırlatmak istedim, kimseye bir gönderme yapma amacın içinde değilim.
![]()
Eliştiriye açık olucaksınız.Seçilen kişi muhalefet olur ya da olmaz bir şekilde doğru sonuca ulaşabilirsiniz.Ama sizin isteğiniz kimse sesini çıkarmasın biz böyle devam edelim reklamları oraya buraya sıkıştıralım yolumuza bakalım düşüncesindesin.Elde ettiğiniz gelir burdaki üyeler sayesinde fakat herhangi bir baş kaldırısnıda insanları susturarak konulara kilit vuruyor ya da ceza veriyorsunuz.Olması gereken bu değil.Mesajımda kastettiğim kişiler moderatörler değil site yöneticileridir.Moderatörler elçi konumunda.