Forum mu Yoksa Dergah mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dnr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ForumNT

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Zaten Şu Konuyu Başlatan Ve Bu Tip İnsanlara Anlam veremiyorum .!
Atatürkü NasıL Seveceğimize Sizin Gibilermi Karar Verecek . Veya Sevmessek Niye Sevmiyorsunuz mu Diyecekseniz.! Her insan Hür İradesinde İstediğini Sever veya Sevmez !Bunu 2.inci Biri Karar Veremez .! Bir insana Müslümansın Dinini Niye Seviyorsun Diyorsunuz . Sonra Aynı İnsana atatürkü Niye Sevmiyorsun Diyorsunuz . Kör Zihniyet Kör EmeL Ler BunLar..!!

Sana dinini neden seviyorsun veya sevmiyorsun diyen mi var arkadaşım?
İslam'da zorlama yoksa bu yapılan nedir şimdi sen bu durumda Müslüman mı oluyorsun merak ettim?Hani senin kitabında yazanlar?Yoksa siz o kitabı kendinize göre yeniden mi yazıyorsunuz AKP'nin yaptığı gibi?

mustapha_84

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Bence en güzeli kesin çözüm.Madem burası teknoloji sitesi o zaman gündem,konu dışı,Atatürk köşesi,din kültürü bölümleri tamamen kaldırılsın.Bende gündem bölümünde birçok siyasi konu açıp yorum yaptım ama olmazsada umrumda olmaz şahsen.Madem yönetim gerilim istemiyor bu işler öyle onaydan geçirilerek olmaz kesin çözüm getirilir.Dün anasayfadaki forum başlıklarının yarısını misyonerlik faaliyetleri kaplamıştı.Sonrada bunlara cevap vermek isteyenlerin açtıkları konularla doldu.Bunların yeri burası olmamalı.Bunların tartışıldığı birçok site vardır eminim.Son olarak snd yönetimi gerilimi önleme konusunda gerçekten samimi ise buna kökten çözüm bulur.

ds mosx

Profesör
Reaksiyon puanı
14
burası bir forum, ancak dergah olmasını isteyenler sayıca çok fazla.
aksi bir görüşe, düşünceye kesinlikle tahammülleri yok ve hemen koşarak saldırıya geçiriyorlar. öyle hal aldı ki hatta anti-semitist ve atatürk düşmanı olan vakit gazetesine bile laf kondurmuyorlar bu kişiler. özel mesaj ile tebliğ yapanları bile mevcut. dini forumlarda konuşamayan, orada pasif olan kişiler burada adeta peygamber kesiliyorlar.

ne denirse densin, din-siyaset karıştıkça foruma bu insanlar buradan gitmeyecektir.
sadece bu iş için buraya girenler var.

forumu daha önce üye olmadan takip ediyordum, ancak artık gına geldi ve üye olup bende kendi görüşümü paylaştım dün. yemediğim laf kalmadı bu kişilerden.

bir an önce arındırılmaları lazım, foruma ilaçlama yapılması gerek.
senin hiçbir mantıkalı yazını şu ana kadar okumadım biliyormusun gelmiş birde burada insanları küçük görüyor hakaret ediyorsun elbette farklı dinlerdeki insanlara saygımız vardır ama burda insanlara hakaret eden birisinin hala konuşması ilginç.

dini konuların olması neden arkadaşların bu kadar içerlemesine sebep oluyor onuda anlamış değilim buradakilerin hiç biri bunun üzerinden kazanç sağlamıyor ve çoguda yayarlı bilgiler zaten :icon_-1:

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
İslam'da zorlama yoksa bu yapılan nedir şimdi sen bu durumda Müslüman mı oluyorsun merak ettim?Hani senin kitabında yazanlar?Yoksa siz o kitabı kendinize göre yeniden mi yazıyorsunuz AKP'nin yaptığı gibi?

Böyle Cevaplar Verirsek Birebir Tartışmaya Döner bu iş .

Ama Sana Biraz Anlatmak isterim . Türbanlı İnsanlara Atatürk Düşmanı Gözüyle Bakılan Bir Görüş var Sanırım Sende Onlar gibi düşünüyorsun .! Atatürk Bizim Büyük Önderimiz Ve Liderimizdir .ve MÜSLÜMAN bir insandır .! Kurtuluş Savaşını Kazandıran . Çok Zeki Bir Liderimizin , İnançlı Bir Milletin , Ve Vatan Aşkıyla Yanan Neferle Olmuştur .! Ve Hepside Müslüman insanlardır Dualarla Girdiler Savaşa .Dualar la uğurlandırlar Dualarlar Toprağa Düştüler . Sizin Ve Sizin Gibi Düşünen Sabit Fikirliler ATATÜRK ün yerine Düşünür Oldu .! Ben Partili Değilim Arkadaşım . Dava Gütmeden Kimin Ülkemize yarar Getirdiğine Bakarım . Piyasaların 15 yıl ki Halini Faizlerin Nerelerde olduğunu Biliyorum Yaşım da bunu Bilmeme müsait . AKP Değer Kattıysa Ülkeye AKP Liyim X Parti Kattıysa O Partiliyim .! Tek istemediğim Parti Şu anki Yönetimi ile CHP dir . Artık Çirkinlik Sınırlarını Aştılar . Onların Siyaseti Tansu Çiller Zamanındaki Herkese 1 ev 1 Araba Olayına Döndü . Her İnsan Demokratik Hakkını Kullanacak Oyunu Verecek 30 Mart Sabahı Görücez.! Kimin Ne Dediğinden Çok Çoğunluğun ne Dediği Önemlidir . Sizin Gibi de Laiklik Çığırtkanları Seside Kesilir Belki .!

4ReacTiv

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Atatürk ü savunmak için konu açan kişinin Atatürk e hakaret edildiği gerekçesiyle kapatılan bir siteden video koyması ilginç...

2 taraflı huzur bozucu konular her gün çoğalıyor.Bana kalırsa birileri yerel seçimlere oynuyor.Paralı askerleri her tarafı sarmış...

--------------------------------------------------
-Herkesin Atatürk e sayğı duyması gerekir.
-Hiç kimse diğerinin dinini sorgulamaya yetkisi yoktur ve olamazda.

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
madem forumun bu konulara alet edilmesine karşısın git bunu yapanlara pm at yada admine pm at. kalın yazıp ciddi adam imajı vermek internet gibi lakayıt bir ortamda pek ciddiye alınmaz.

nsgnc

Profesör
Reaksiyon puanı
10
al benden de o kadar her başlıkta bi iktidar yandaşlığıyla birlikte Ata'ya saygısızlık ibaresi yer alıyor.Bu ne biçim teknoloji forumuysa,burda da aa bak Fetullah Hoca'nın videosu varmış derler yakında...

Nerede ataya saygısızlık gördün. bize de gösterir misin?
Fetullah hocanın videosu olsa ne olacak?

annttiigs

Profesör
Reaksiyon puanı
24
ben her zaman diyorum da dinletemiyorum;

benim toplumum kutuplaşmak için yaratılmış. El alem bizim zayıf karnımızı buldu. Bizler sahibi olduğmuz şeye kayıtsız sarılan bir toplumuz. Öyle ki, aynı şeye sahip olsak; benimki seninkinden fazla diye kavgaya tutuşur ayrılırız birer tarafa.

anlayacağınız, ne batarız ne çıkarız; hep bir alabora korkusuyla sallanır dururuz.

habibineccar

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar sizden bir ricam olacak
Atatürk ortak paydamızdır istiklalimize vesiledir o konuların üstündedir
Atatürkü çok seven arkadaşları Atatürk köşesine bekliyoruz özellikle galeriye girin yorum yazın her yorumunuza 10 resim
özellikle çalışkan bir modu var en ufak hizmetinizi değerlendirir

neydiyaaunuttum

Doçent
Reaksiyon puanı
0

sizde chp nin yaptığı gibi laikliği yeniden kendi isteğinize göre yapılandırıyosunuz hani nerde özgürlük
dahada baş edemeyince aa neydi ha buldum fetullah hoca var diyosunuz
ne alakası var sanırım 29 marta kadar sürücek bu hal

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Konu daha nerelere kadar gider çok merak ediyorum :)

TerTip89

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar neden rahatsız oluyorsunuz? birde Atatürk'ü neden illa dini konularda kullanıp Atatürkü seven dinine bağlı insanlarıda Atatürk'e düşman ediyorsunuz yeter ya Atatürkçüyüm deyip Atatürkü her yerde kötülüyorsunuz.Sizi anlamak imkansız çünkü siz işinize ne gelirse o tarafa gidiyorsunuz.Lütfen artık Atatürk'ü bu konulara karıştırmayın.Atatürk ordumuza önderlik yapmış zeki bir insandı.bundan üstünü olamaz çünkü Atatürk'ü de Allah yarattı...O günün o anların kurtarıcısı ön planda olan Atatürk ve İnançlı ordumuzdur...

amesfa

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
153
Değerli yorumlarınız için tüm üyelerimize teşekkür ederiz.Forumda ortamı gerecek konulara izin veremeyiz. Lütfen forumun huzurunuu bozacak konu açmaktan kaçınalım.
Konumuz yoruma kapatılmıştır.

KİLİT.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...