Merhabalar. Öncelikle bir çok kişi 28. madde yüzünden ban yedi ve kilitlendi konuları. Kısacası 28. madde forumun KISKANÇ olduğunu gösteriyor. Burada olmayan bir konunun başka bir forumda varsa linkini atıyoruz kaldırılmak ne ya?!
ironi ... galibaSus.Bu foruma üyeysen forumunu kötüleme. Kötüleyeceksen www.çöptozart.com a git!
İşte burada istenen başka konu linkleri ile basite kaçılmasının ve farklı forumlara yönlendirilmenin önüne geçmektir. Aynı çözüm burada da yorum yapan tarafından yazılabilir buna engel olan bir durum yok.Merhabalar. Öncelikle bir çok kişi 28. madde yüzünden ban yedi ve kilitlendi konuları. Kısacası 28. madde forumun KISKANÇ olduğunu gösteriyor. Burada olmayan bir konunun başka bir forumda varsa linkini atıyoruz kaldırılmak ne ya?!
Sus derkenSus.Bu foruma üyeysen forumunu kötüleme. Kötüleyeceksen www.çöptozart.com a git!
Katılıyorum Fakehero abi.İşte burada istenen başka konu linkleri ile basite kaçılması ve farklı forumlara yönlendirilmenin önüne geçmektir. Aynı çözüm burada da yorum yapan tarafından yazılabilir buna engel olan bir durum yok.
Bu iyi bir öneri değil. Aksine forumumuzu bozacak bir öneri. Düşün bir soru soruyorsun adam cevaplayacağına Çöptozart diye bir siteden link atıyor burdan bak diyor ama ordakiler de adı üstünde Çöp ve Zart açıklıyorlar birşey anlamıyorsun millet çözüldü sanıp cevaplamıyor.Sus derken
Öneri veriyorlar
Konuşmamıza dikkat edin
Bence Başka forumların ismi sansürlenmeli. Adını vermek istemediğim Çöp forumlardan biri forumumuzun adını sansürlerdi. O hep link attığınız forumlardan biri de Mü-Yap olayında bizi savunmadı aksine karşımızda durdu.düzenlenmeli. ben forum ismi verebilmeliyim ama reklam yapmamalıyım
Justinianus abi yine çözdü sorunumuzu.Başka bir forumdaki link veya konular oraya ait. Yani başka forumun linkini paylaştığın için, o forumun reklamını yapmış oluyorsun.
Başka bir forumdaki sorunda, o forumda çözülmeli. Burada değil.
mü-yap ne ?Bence Başka forumların ismi sansürlenmeli. Adını vermek istemediğim Çöp forumlardan biri forumumuzun adını sansürlerdi. O hep link attığınız forumlardan biri de Mü-Yap olayında bizi savunmadı aksine karşımızda durdu.
Söz konusu maddeyi zaten farkındaysanız düzenledik, konularda yardımcı olması adına kullanabilirsiniz.
Bunun kıskançlık vb. bir şey ile yakıştırılması ilginç geldi bana. Bizim o kuralı koymamızın nedenini herkes biliyorken sizin bilmemeniz yanlış.
Burasını ağlama duvarı olarak gördüğünüz için koyuldu, diğer forumlarda yapmış olduğunuz olaylar ile gelip burada konu açmamanız için koyuldu..
Mü-Yap zamanında bize dava açan sözde müzikçilerin hakkını savunma platformu.mü-yap ne ?
Bizim müzikçilerle ne alakamız var?Mü-Yap zamanında bize dava açan sözde müzikçilerin hakkını savunma platformu.
Mü-Yap Skandalı: bkz. Mü-Yap Skandalı ve Bilinmeyenler! - ShiftDelete.Net
Olarak gösterilmiş kurallarında, bunun sebebinin Google üzerinde en başta ben olacağım mantığı ile çalıştığını da hatırlatmak isterim.Diğer forumlarda açtığınız konuları Technopat Sosyal'e doğrudan kopyalayıp yapıştırmayın. Özgün bir konu açın ya da konuyu önce burada açın.
Forumda MP3 paylaşıldı. dava aldık, erişim engeli aldık.Bizim müzikçilerle ne alakamız var?
Shiftdelete.Net harici Türk teknoloji web sitelerine ait link, içerik paylaşımı yapılması ve konularının açılması yasaktır. (Farklı teknoloji kanallarının YouTube videoları, yardım amaçlı mesajlara eklenebilir. Yardım amacı güden bu mesajlar kurala dahil değildir.)
En güncel haliyle madde bu mu ?
Bunlar beyinsiz.Forumda MP3 paylaşıldı. dava aldık, erişim engeli aldık.
Mesaj otomatik birleştirildi:
evet. sanırım. umarım.
2. haberi oku anlarsın. Sevr anlaşması gönderdiler. Taahütname (!)`de dediğine göre MP3 paylaşmak yasaklanacak, köşeye Mü-Yap bildirimleri vs. konulacak tazminat ödenecek vs.Bunlar beyinsiz.
İ-İsimyok mu?
Neyin kıskançlığından bahsediyorsanız artık, isterseniz o diğer foruma bağlasınlar SDN forumu. Diğer forumdan bağlantı paylaşmanın yasak olması gayet doğal.Merhabalar. Öncelikle bir çok kişi 28. madde yüzünden ban yedi ve kilitlendi konuları. Kısacası 28. madde forumun KISKANÇ olduğunu gösteriyor. Burada olmayan bir konunun başka bir forumda varsa linkini atıyoruz kaldırılmak ne ya?!
İsim verdiğin an reklam oluyor sonuçta o siteyi bilmeyen kişiler burası neymiş diye girip bakıcaklar.düzenlenmeli. ben forum ismi verebilmeliyim ama reklam yapmamalıyım