sberkbayram
Asistan
shiftdeletenin kurucusu hakkı alkan ın eski tweetlerinden sonra bu forumdaki hesabımı kapatmak, silmek istiyorum yapılıyorsa nasıl yapıldığını söyler misiniz ya da yetkili birisi yapabiliyorsa silebilir mi
Bak merak ettim o tweetleri şimdi. Neymiş acaba hesap sildirecek kadar aykırı mesajlar?shiftdeletenin kurucusu hakkı alkan ın eski tweetlerinden sonra bu forumdaki hesabımı kapatmak, silmek istiyorum yapılıyorsa nasıl yapıldığını söyler misiniz ya da yetkili birisi yapabiliyorsa silebilir mi
Aynen bende merak ettimBak merak ettim o tweetleri şimdi. Neymiş acaba hesap sildirecek kadar aykırı mesajlar?
Muhtemelen silinmiş olabilir diye düşünüyorum. Hakkı reyiz'in hesabına bir bakıverdim, pek birşey göremedim. Yalnız şunu anladım ki her ne mesajlarsa başını epey ağrıtmışa benziyor. Bu arada kendisi de bu konuda "Buradan size ekmek çıkmaz" diyerek konu edenlere bir cevap vermiş. Bu mesajların onbir yıl evvel yazıldığını ve ironik amaçla yazıldığını belirtmiş.Aynen bende merak ettim
Söylemem doğrumu bilmiyorum ama hakkı abinin mağlum şeyle mesajları fotoları falan çıkmış deniliyor. İnş hiçbiri doğru değildir. Videolarıda baya dislike almışBak merak ettim o tweetleri şimdi. Neymiş acaba hesap sildirecek kadar aykırı mesajlar?
Malum şey ne hocam?Söylemem doğrumu bilmiyorum ama hakkı abinin mağlum şeyle mesajları fotoları falan çıkmış deniliyor. İnş hiçbiri doğru değildir. Videolarıda baya dislike almış
Fetö (inş banlanmam)Malum şey ne hocam?
Bir terör örgütünün adını söylemek yasak değil, destek vermediğiniz sürece.Fetö (inş banlanmam)
Ben Hakkı reyiz'in sitesine (sdn) 2011 yılında kayıt olmuştum, o günden bugüne dek de hiç ayrı düşmedim. Bu süre zarfında ne kendisinden ne de sitesinde genel bir politika olarak FETÖ iblisinin propagandası yapıldığını hiç görmedim. Kaldı ki o yıllarda -ben de dahil- ülkenin çoğunluğu bu aşağılık hain'in iyi biri olduğuna inandırılmıştık. Hatta ben bu sitede o yıllarda o iblise karşı çıkanlarla tartıştığımı dahi hatırlıyorum(maalesef!)Fetö (inş banlanmam)
Yani bu olaylara şantaj diyorsunBen Hakkı reyiz'in sitesine (sdn) 2011 yılında kayıt olmuştum, o günden bugüne dek de hiç ayrı düşmedim. Bu süre zarfında ne kendisinden ne de sitesinde genel bir politika olarak FETÖ iblisinin propagandası yapıldığını hiç görmedim. Kaldı ki o yıllarda -ben de dahil- ülkenin çoğunluğu bu aşağılık hain'in iyi biri olduğuna inandırılmıştık. Hatta ben bu sitede o yıllarda o iblise karşı çıkanlarla tartıştığımı dahi hatırlıyorum(maalesef!)
Daha sonraki yıllar devletimize saldırmaya başlayınca anlayabildik ancak, onun bir hain ve ajan olduğunu. Hatta onun Vatikan orijinli bir kardinal olduğunu...
Eğer öyle olsa bile Hakkı reyiz de, ben de büyük pişmanlık duyduğu bir geçmiş sebebiyle suçlanamaz. Kaldı ki devlet bile 15 Temmuz'dan önce onunla beraber olan insanları suçlamadı. Ama kırılma noktası olan bu tarihten sonra onun yanında yer almaya devam edenleri de tabii olarak onunla beraber suçlu ve terör örgütü mensubu olarak kabul etti.
Muhtemelen!Yani bu olaylara şantaj diyorsun
Deniliyor değil. Fotoğraflar twitterda mevcutSöylemem doğrumu bilmiyorum ama hakkı abinin mağlum şeyle mesajları fotoları falan çıkmış deniliyor. İnş hiçbiri doğru değildir. Videolarıda baya dislike almış
Bende baktım hesaba merak ettim çünkü ama pek bişey bulamadımMuhtemelen silinmiş olabilir diye düşünüyorum. Hakkı reyiz'in hesabına bir bakıverdim, pek birşey göremedim. Yalnız şunu anladım ki her ne mesajlarsa başını epey ağrıtmışa benziyor. Bu arada kendisi de bu konuda "Buradan size ekmek çıkmaz" diyerek konu edenlere bir cevap vermiş. Bu mesajların onbir yıl evvel yazıldığını ve ironik amaçla yazıldığını belirtmiş.