- Reaksiyon puanı
- 1,313
Bu çözülmez ise bu forum için ölüm fermanı olacak.Spam gibi çoğusu.
Haberlerdeki emojiler de çok enteresan. Gereksiz yerlerde ateş falan var.
Bu çözülmez ise bu forum için ölüm fermanı olacak.Spam gibi çoğusu.
Haberlerdeki emojiler de çok enteresan. Gereksiz yerlerde ateş falan var.
Yok ya o kadar da değil. Sadece içerik spamlaması doğru değil biraz daha az sayıda ama kaliteli içerikler paylaşmak lazım. Kimsenin de hevesini kırmamaya dikkat etmeliyiz.Bu çözülmez ise bu forum için ölüm fermanı olacak.
O kadar haklısınız ki. Foruma giriyorum full haber hepside kalitesiz. Haber okumak isteseydim foruma girmezdim. Haber haricinde açılan başlıklarda oldukça eski, her zaman aynı başlıkları farklı kişiler açıyor hepside SDN taglı..Bu çözülmez ise bu forum için ölüm fermanı olacak.
Önerileriniz için teşekkür ederiz.SDN Forum için bir önerim var. Site artık çürümeye başladı. Çünkü siteye güncelleme gelmiyor. Güncelleme gelmiyor derken konu açılmıyor vb. demek istemedim. Direk tema olarak diyorum ben. Ve yeni araç gereçler. Mesela foruma program indirme kısmı eklenebilir. Onun dışında direk tema style.css düzenlenilebilir. Ve son olarak forum kategorilerinde sohbet ikonu yerine her kategoriye bağlı olarak farklı farklı ikonlar olsa daha ilgi çekici olabilir. İyi günler dilerim.
Ben teşekkür ederim.Önerileriniz için teşekkür ederiz.
Önerileriniz için teşekkürler, yapılabilecek kısımlarda ekip ile istişarelerimiz devam ediyor..SDN Forum için bir önerim var. Site artık çürümeye başladı. Çünkü siteye güncelleme gelmiyor. Güncelleme gelmiyor derken konu açılmıyor vb. demek istemedim. Direk tema olarak diyorum ben. Ve yeni araç gereçler. Mesela foruma program indirme kısmı eklenebilir. Onun dışında direk tema style.css düzenlenilebilir. Ve son olarak forum kategorilerinde sohbet ikonu yerine her kategoriye bağlı olarak farklı farklı ikonlar olsa daha ilgi çekici olabilir. İyi günler dilerim.
Kesinlikle katılıyorum. Etiketlediğimiz mesajlar nezaketten bile beğenilmiyor. Görece daha az forumu etkiliyecek bir öneriye mesaj yazılıyor..Anlamıyorum neden daha ağır basan ve katkı sağlayabilecek ancak yapılması görece zor olan öneriler görmezden geliniyor. "Önerilerinizi dikkate alıyoruz" deyip böyle bir tutum sergilemenin yanlış olduğunu düşünüyorum. En azından mesajı beğenip durumun farkında olduğunuzu gösterebilirsiniz.