Öneri Forum Hakkında | Görüş - Öneri - Şikayetleriniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

wittroc

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
11,230
Konu Dışı kategorisi kullanılabilir.
Kullanılabilir ancak Konu Dışı altında açılan konular ana sayfaya düşmeyecek şekilde ayarlı. Ana sayfanın kirlenmemesi adına direkt ayrı bir kategori oluşturma fikri daha mantıklı.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Forumda bir üye banlanacağı zaman en az 2 moderatörün onayı olsa nasıl olur ! 1 evet 1 hayır çıkarsa 3. bir yetkilinin kararına göre üyeler banlansa ?

Not: Birde Moderatör seçerken daha ince elenip sık dokunulsa ve en azından 18 yaş altı üyeler moderatör yapılmasa nasıl olur. Ve uzun süredir moderatör olanlar güç zehirlenmesi olmasın diye arada bir değiştirilse keşke.

NESDelisi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,316
Bir de şu sarıdan kurtarsanız, gözümü kanatıyor beyazda.

Little Cat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,459
Forumda bir üye banlanacağı zaman en az 2 moderatörün onayı olsa nasıl olur ! 1 evet 1 hayır çıkarsa 3. bir yetkilinin kararına göre üyeler banlansa ?

Not: Birde Moderatör seçerken daha ince elenip sık dokunulsa ve en azından 18 yaş altı üyeler moderatör yapılmasa nasıl olur. Ve uzun süredir moderatör olanlar güç zehirlenmesi olmasın diye arada bir değiştirilse keşke.
Son cümlede haksızsın.

Cem özgür

Asistan
Reaksiyon puanı
94
Rütbe sistemi bana biraz tuhaf geliyor. Profosör, assistan, doçent, öğrenci ünvanları ve bunların veriliş sistemi biraz iddalı. Genç arkadaşlar çok ve biraz da anlamsız başlık açarak ünvan alıyor ve yazdıkları sanki daha değerliymiş gibi bir algı oluyor. Eğer bir ünvan verilecekse Bence verilen yanıtların beğeni sayısıyla bir derecelendirme yapılabilir.

Apple Lover

Profesör
Reaksiyon puanı
708
en iyisi siyaset yasaklanmalı.
Bence en iyisi bu çünkü bazı malum kişiler tek taraflı düşünceye sahipler yani Q partisi yanlış birşey savunuyorsa Q partisi fanatikleri yanlış olan şeyi hala ısrarla doğruluyor diğerlerini bilemem ama bu durumda ben çok sinir oluyorum siyaset yaparken biraz sorgulamak gerekiyor.

walledia

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,930
Forumda moderatörler siyasi konulara yorum yapmasın bu forumda bölünmelere yol açar bir şikayeti alırken farklı davranabilir o yüzden moderatörler siyasi konulara yorum yapmasın
Hangi mesaj(lar)ı kast ediyorsanız buradan veya özelden paylaşabilir misiniz?

Developer

admin
Yönetici
Reaksiyon puanı
1,592

Constantin87

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,959
Forumda moderatörler siyasi konulara yorum yapmasın bu forumda bölünmelere yol açar bir şikayeti alırken farklı davranabilir o yüzden moderatörler siyasi konulara yorum yapmasın
Ülke başkanları bile partili oluyorken modlar neden yorum yapmasın ki

niyazi5859

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,094
Ülke başkanları bile partili oluyorken modlar neden yorum yapmasın ki
Biz burada ülke yönetmiyoruz burası bir forum.
Hem bu forum bir teknoloji forumu.
Her mesajı ve konuyu ülkelere devletlere bağlamak iyi birşey değil.
Başkalarının yapıyor olması bizim bunu yapmamız gerektiğini yada yapmamızı normalleştirdiğini sanmıyorum.

Aakons

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
108
Rütbe sistemi bana biraz tuhaf geliyor. Profosör, assistan, doçent, öğrenci ünvanları ve bunların veriliş sistemi biraz iddalı. Genç arkadaşlar çok ve biraz da anlamsız başlık açarak ünvan alıyor ve yazdıkları sanki daha değerliymiş gibi bir algı oluyor. Eğer bir ünvan verilecekse Bence verilen yanıtların beğeni sayısıyla bir derecelendirme yapılabilir.
Bencede

niyazi5859

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,094
Eğer öyle olursa bilgi veren ama sevilmeyen biri düşük rütbeli olur yazılan mesaj sayısı ise ne kadar deneyimli olduğunu gösterir rütbe sistemi en çok mesaj yazılan kategoriye göre değişebilir

Aakons

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
108
Rütbe yazıları değişsede olur öğrenci asistan Dr doçent Dr prof gibi rütmeler saçma geliyor bana
Eğer öyle olursa bilgi veren ama sevilmeyen biri düşük rütbeli olur yazılan mesaj sayısı ise ne kadar deneyimli olduğunu gösterir rütbe sistemi en çok mesaj yazılan kategoriye göre değişebilir
Güzel olmazmı?

Constantin87

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,959
Biz burada ülke yönetmiyoruz burası bir forum.
Hem bu forum bir teknoloji forumu.
Her mesajı ve konuyu ülkelere devletlere bağlamak iyi birşey değil.
Başkalarının yapıyor olması bizim bunu yapmamız gerektiğini yada yapmamızı normalleştirdiğini sanmıyorum.
Örnek verdim sadece ülke, devlet sakin ol :) gerçek anlamı ile anlama. Senin aksi yönde görüş belirtiyorum, kendi ama mantıksız olduğunu ifade etmek istedim.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
sıkıntı olur adam dahi ama her konuya atlamıyor dur...

Aakons

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
108
O dahi diye her konuya atamasına gerek yok ki kendi alanına atlamıhorsa bişey diyemem

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
forumun siyaset bökümü kapatılsın.
Ekran Görüntüsü 2021-12-11 23-47-45.png

yada bu yasak kalkmalı.

Akkara

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,390
Siyaset bölümü için forumda yeni bir oylamanın yapılmasının daha iyi olacağını düşünüyorum. Talep olursa eskiden olduğu gibi seçim dönemlerinde siyaset, kategori içinde forumda yeniden aktif edilebilir. Selamlar.

D

Deleted member 6644497

SDN Okuru
"Güvenlik" başlığı "Gizlilik ve Güvenlik" olarak değiştirilsin. Bu başlık altında anonimlik hakkındaki sorularımızı ve yorumlarımızı da yazabilelim. Hak verirsiniz ki anonim olmamak, güvende olmadığımız anlamına gelmeyebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...