Forum Editörü ve Moderatör alımı yapılacaktır

Bu konuyu okuyanlar

Jarvisit

Tech is my home
Admin
SDN
Katılım
20 Mayıs 2016
Mesajlar
1,912
Çözümler
3
Reaksiyon puanı
2,841
Puanları
113
Selamlar herkese!

SDN Forum ekibimize yeni takım arkadaşları arıyoruz. Bugünden itibaren aktif ettiğimiz Forum Editörü yetkilisi için 1 kişi ve SDN Forum Moderatörlüğü için de 2 kişi ekibimize dahil olacaktır. Yapılan başvurulardan seçeceğimiz kişiler "Çaylak" rolü altında bir haftalık denemeye alınacaktır. "Çaylak" rolündeki adaylar bu deneme süresi boyunca Forum Editörü için belirlenen görevlerin aynısını yapacaklardır. Bu bir haftalık denemenin sonunda istatistikleri değerlendirdikten sonra göreve Forum Editörü veya Moderatör adayı olarak devam edeceklerdir.

Forum Editörünün görevleri:

1)
SDN ana sayfada konusu itibariyle girilemeyen gündem haberleri (örn. MEB Bakanı istifa etti) yerel kaynaklar veya Bundle uygulamasındaki önemli haberleri özgün bir şekilde konu açar.
2) SDN ana sayfasında girilen haberlerin kısa bir versiyonunu yazıp ilgili habere link vererek konu açar.
3) Kendi isteğine göre ilgili kategorilerde ürün inceleme, yeni ürün tanıtımı gibi konuları açar.

Moderatör görevleri:

1)
SDN Forum genelinde olumlu, olumsuz, yeni üye ve konu denetimi, raporlamalar ve diğer düzenlemelerde yetkin görevi olacaktır.
2) Moderatör olarak seçilen kişi ilk başta aday olup, 2 hafta denemenin ardından istatistikleri değerlendirildikten sonra Moderatör statüsüne yükselecektir.

Başvurularınızı hangi pozisyona başvurduğunuzu ve geçmiş tecrübeleriniz, internette online olma saatiniz ve ilgi alanlarınızla birlikte [email protected] mail adresine gönderebilirsiniz.
 

Mr.Pavarotti

Doçent
Katılım
21 Mayıs 2017
Mesajlar
964
Reaksiyon puanı
584
Puanları
93
Yaş
32
Kaç bin milyar maaşı var ?? birde dolar ile mi tl ile mi maaş ?
 
Üst