umut erdem
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 3
985 yil bisey degil kiSıkıntı yapma ne kaldı ki 3000 yılına şunun şurasında 985 yılcık bişey var
985 yil bisey degil kiSıkıntı yapma ne kaldı ki 3000 yılına şunun şurasında 985 yılcık bişey var
Benim tahmin ettiğim şeyi çoğu kişi tahmin etmiştir bu yüzden gerek duymuyorum
He he he he [emoji39]Benim tahmin ettiğim şeyi çoğu kişi tahmin etmiştir bu yüzden gerek duymuyorum![]()
Ask konularindan baska bisey yok yoneticiler veletlerDh 2004-2009 Yılları arası iyiydi Şimdi Gereksiz şahıslar Dalga geçmekten başka bişi bilmezler SDN Daha İyi Sakin bir ortam
![]()
Ask konularindan baska bisey yok yoneticiler veletler
Evet emin olabilirsin tipim nasil diye dh de konu actim herkez dalga gecti zaten 18 gunluk ban yedimCiddi misin
Ne varki burda komik olan herkez aciyorduYa iyi güldüm buna![]()
![]()
İlk defa güldürdün beni umut.
Tipim nasıl he![]()
Aynen Öyle :thumbup1:Ask konularindan baska bisey yok yoneticiler veletler
Bem bulmadim millet cikarmis bu sacmaligiTipim nasıl? (ss'li)
Hahahahahauhaujejejajacucjc
Dh yi bosve zaten ban yedikEvet orada bu normal olmuş artıkmesut reyiz falan gülüyordu bu konulara.. Pek ciddiye almamak lazım bazı konularda
Yasiyomusun uyan dostumTamam güzel bir donanım inceleme siteside ben forumunun teknik destek kısmına yazamadıktan yazabilsem bile 1 cevap bile alamadıktan sonra öyle forumu ne yapayım. biliyorsan paylaşacaksın sorunun varsa soracaksın. Çok da güzel banner bence 10 numara [emoji106]
![]()
Benim konum burada benden başka cevap yazan varsa bu konu yüzündendir.
Aradığım cevaba alakasız ama divxm.com adlı forum sitesinde ulaştım o gündürki o siteye elimden geldiğince yardım ediyorum.
Biliyorsan paylaş, paylaşmayacaksan boşuna yer işgal etme. :w00t:
Beşiktaş a 8eşiktaş dersen sana yahudi d..ü derim , her şeyi derim. ülkenin armasını taşırken avrupada yenilmiş ya da fark yemiş olsa bile dalga geçersen herşeyi söylerim.8eşiktaş yazdığı icin ceza alan var![]()
1999 mu vay be yaşım kadar.Başka teknoloji forum sitelerini kötüleyeceğine site mod larına mesaj atıp hesabını kapattırıp burada durmayı deneyebilirsin... Adamlar 1999 yılından beri bu sektörün içinde
Zaten olmadığı halde fake hesabın var deyip ban attılarBaşka teknoloji forum sitelerini kötüleyeceğine site mod larına mesaj atıp hesabını kapattırıp burada durmayı deneyebilirsin... Adamlar 1999 yılından beri bu sektörün içinde
1)Üyelerin talepleri dikkate alınmıyor
2)Üyeler fazla egoist ergen ve animeci isen yandın
3)Yönetim şikayetler ile ilgilenmiyor
4)Yönetim taraf tutuyor
5)Telefon onaylama olması cok sıkıntılı 3.şahısların eline geçme ihtimali var (hack vb)
6)Bazı üyeler kayırıyor
7)Ruh hastası dolu
8)Masum yere çok kişi banlanıyor
9)Suçlu olanlar banlanmıyor
10)Troller admin yapılıyor
11)Futbol bölümünde yazım yanlısından dolayı ceza verilen var
12)Dolandırıcılar varmış