sen iste yeter.Ben forum kurallarına aykırı bi başlık açarım ama ceza almamak şartıylapesimist dedi ki:hahah böyle bir başlık da ilk defa görüyorum.. Benim de işler kesattı, hiç konu kilitleyemedim
flood_77 dedi ki:pesimist hemen kendine pay çıkartmış
Sen de hemen kendine pay çıkartıyorsun.seçiL dedi ki:yokluğum hissediliyor demekki
lb.bingol dedi ki:Bugün pek iyi konu yoktu diye düşünüyorum.Sizce?
lb.bingol dedi ki:Berkin Bozdoğan'ı bile konuya çektim.
lb.bingol dedi ki:Berkin Bozdoğan'ı bile konuya çektim.
işlerimin yoğunluğundan aklıma anormal konular gelmiyor ki...derken geldi şimdi anormal mi bilmiyorum asansörde kaldınızmı ???TuningMert dedi ki:Evet seçil hanımın anormal başlıklarına rastlayamadık bugün
lb.bingol dedi ki:Bugün pek iyi konu yoktu diye düşünüyorum.Sizce?
Dikkat ettiysen ben bu mesajı dün yazmıştım.alperveli dedi ki:Valla bugün çok güzeldi kaçtane haber paylaştığımı unuttum günüm hiç kesat olmuyo bi hafta sonları sıkıntı çekiyorum(tatil olduğu için pek fazla haber oömuyor) diğer günler bomba gibiyim
Değişen ne?lb.bingol dedi ki:Dikkat ettiysen ben bu mesajı dün yazmıştım.alperveli dedi ki:Valla bugün çok güzeldi kaçtane haber paylaştığımı unuttum günüm hiç kesat olmuyo bi hafta sonları sıkıntı çekiyorum(tatil olduğu için pek fazla haber oömuyor) diğer günler bomba gibiyim