Bilgisayarda bluestacks normel pubg gibi his verirmiTelefonu hdmı ile monitöre bağlayıp. Fare ve klavye bağlayıp oynuyorlar.
Tencent emulatör yaz google'a.İndir onu oyna.Ben o şekilde oynuyorum.Pubg'im yok.Ama diğer Pubg'si olmayanlar gibi oyunu kötülemiyorum.Mobil pubg aynı hissi veriyor.Grafik olarak daha düşük sadece.Ama zaten çok iyi pc'n yoksa low'da oynarsın pubg'yi.Kısaca tencent yükle,keyfine bak.Sizce hangisi ben şuan Fornite oynuyorum. Daha gerçekçi grafkiler istiyorum. Ama pubg da paralı bir arkadaş belirli programlarla pubg mobile oynarsın dedi aynı hisi verirmi.
Bluestacks başarılı değil bu konuda,tencent emulator yükle.Bilgisayarda bluestacks normel pubg gibi his verirmi
Bilgisayarda 8gb ram i5 2 gb ekran kartı varTencent emulatör yaz google'a.İndir onu oyna.Ben o şekilde oynuyorum.Pubg'im yok.Ama diğer Pubg'si olmayanlar gibi oyunu kötülemiyorum.Mobil pubg aynı hissi veriyor.Grafik olarak daha düşük sadece.Ama zaten çok iyi pc'n yoksa low'da oynarsın pubg'yi.Kısaca tencent yükle,keyfine bak.
---- Mesajlar birleştirildi ----
Bluestacks başarılı değil bu konuda,tencent emulator yükle.
60 fps alıyorum kasma yokFortnite oynayacaksanız iyi bir performans için bence ünlü twich yayıncısı Ninja'nın açıkladığı ayarları yapın varsayılan ayarlarda iken bu ayarlara geçtim daha iyi oluyor

Bilgisayarım PUBG açamadığı için normal pubg hissi nasıl bilmiyoeum.Bilgisayarda bluestacks normel pubg gibi his verirmi
Yani 100 üzerinden 90 falan alırsınızBilgisayarda bluestacks normel pubg gibi his verirmi