- Reaksiyon puanı
- 15,171
2 ekmek 2 çikolata 2 kola alsan bir işe yarardı.Ohh hocam 30 liranın kıymeti mi var artık çok abartıyorsunuz maalesef 30 lira 2 ekmek 2 çikolata 2 kola parası olmuş
2 ekmek 2 çikolata 2 kola alsan bir işe yarardı.Ohh hocam 30 liranın kıymeti mi var artık çok abartıyorsunuz maalesef 30 lira 2 ekmek 2 çikolata 2 kola parası olmuş
Epic Games'le millete geçirmece.
Az daha ekleyip yurtdisindan daha dayaniklilari alinabilir. Sonra vay efendim deforme oldu, kizardi bozardi diye sikayet edilmez ??500 TL`ik Malum silikona geçer ileride. ?
Epic Games'le millete geçirmece.
Ne? Hemen sana fiyatları yazayım.Ohh hocam 30 liranın kıymeti mi var artık çok abartıyorsunuz maalesef 30 lira 2 ekmek 2 çikolata 2 kola parası olmuş
Yok ya sonra vergisi gelir düğün parasından daha yükseğe ulaşır. En iyi Yurt içi olanlardan alsın bi tane.Az daha ekleyip yurtdisindan daha dayaniklilari alinabilir. Sonra vay efendim deforme oldu, kizardi bozardi diye sikayet edilmez ??
Aslinda yeterli arastirmayla kendide uretebilir ozaman 2 tane de yedek yapar??Yok ya sonra vergisi gelir düğün parasından daha yükseğe ulaşır. En iyi Yurt içi olanlardan alsın bi tane.
Bak abisi yaşın kaç bilmiyorum ama benden ufak olduğu kesin. Ve bunu yazan arkadaşın yaşı baya bir küçük. Senin o parmak kadar şeyle mutlu olmak istemiş. Boş beleş şeymiş, sen anandan bu yaşında mı çıktın ? hiç mi çocuk olup boş beleş şeylere heves etmedin ? 30 ₺ bir çocuğun mutluluğundan daha mı değerli ? ve tutup o yaşında bir şeylerin yanlış gittiğini görmüş ve eleştirmiş. Bir gün çocuk sahibi olursan bunu hatırlarsın.Parmak kadar oyuncağa 30 lira mı verdin?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ve normalde fiyatı 120 lira mı?
Boş beleş şeyler bunlar adam haklı.
Boş değil mi? Bir iki gün sonra evde nereye bıraktığını bile unutacak. Çok gereksiz harcama olur.Bak abisi yaşın kaç bilmiyorum ama benden ufak olduğu kesin. Ve bunu yazan arkadaşın yaşı baya bir küçük. Senin o parmak kadar şeyle mutlu olmak istemiş. Boş beleş şeymiş, sen anandan bu yaşında mı çıktın ? hiç mi çocuk olup boş beleş şeylere heves etmedin ? 30 ₺ bir çocuğun mutluluğundan daha mı değerli ? ve tutup o yaşında bir şeylerin yanlış gittiğini görmüş ve eleştirmiş. Bir gün çocuk sahibi olursan bunu hatırlarsın.
Çocuk lafından ne anlıyorsun sen ?Boş değil mi? Bir iki gün sonra evde nereye bıraktığını bile unutacak. Çok gereksiz harcama olur.
30 kuruşa aldım yazsaydı neyse derdim bende ?
Babasının üzgünlüğü paraya değil arkadaşımızın olgunlaşmadığı içindir bence.
Çünkü bir aile çocuğun erken olgunlaşmasını ister onunla gurur duymak için
Boş değil mi? Bir iki gün sonra evde nereye bıraktığını bile unutacak. Çok gereksiz harcama olur.
30 kuruşa aldım yazsaydı neyse derdim bende ?
Babasının üzgünlüğü paraya değil arkadaşımızın olgunlaşmadığı içindir bence.
Çünkü bir aile çocuğun erken olgunlaşmasını ister onunla gurur duymak için
30₺ ile ne zengin olunur nede aç kalınır.. Olgunlaşmaymış vay vay vay çocuk bu çocuk...
Heyecan yapma. Enter tuşuna bu kadar abanma.Çocuk lafından ne anlıyorsun sen ?
30₺ ile ne zengin olunur nede aç kalınır.. Olgunlaşmaymış vay vay vay çocuk bu çocuk...
Heyecandan değil sitenin sorunundan. Abanacağım yerleri çok daha iyi biliyorum. Her ailede var mı ? Nasıl böyle bir genelleme vardın ?Heyecan yapma. Enter tuşuna bu kadar abanma.
Malesef dediğim durum her ailede var. Kendi evlatlarını mantıklı düşünmelerini isterler hep.
Sitenin sorunu varda bence sorunu aşmanın yolunu keşfedememişsin. NeyseHeyecandan değil sitenin sorunundan. Abanacağım yerleri çok daha iyi biliyorum. Her ailede var mı ? Nasıl böyle bir genelleme vardın ?
Hocam dediğine sözüm yok 30 tl bu devirde büyük para değil de. Bir baba çocuğuna 30 tl ye aldığı şey için kızdıysa arkasında büyük ihtimal mantıklı açıklaması vardır.Çocuk lafından ne anlıyorsun sen ?
2 ekmek 2 tlmi bizim bakkal niye 3 veriyoNe? Hemen sana fiyatları yazayım.
2 Bi' Cola 3,50
2 Ekmek 2 TL
2 Ülker Çikolatalı Gofret 2 TL
Bir de sucuk ve yumurta al. Mis gibi kahvaltı.
ahahahahaa, maalesef 1 liraya çikolata da kalmadı 1 liraya ekmek de kalmadıNe? Hemen sana fiyatları yazayım.
2 Bi' Cola 3,50
2 Ekmek 2 TL
2 Ülker Çikolatalı Gofret 2 TL
Bir de sucuk ve yumurta al. Mis gibi kahvaltı.
A101'e git. 75 Kuruş'a bile var.ahahahahaa, maalesef 1 liraya çikolata da kalmadı 1 liraya ekmek de kalmadı
benim pederde öyle alıyprum söylemiyoruymA-101 adlı markete 29.99 a Fortnite figürü gelmişti bende aldım normalde toyzz shop gibi oyuncak satış mağazalarında 120 tl falan eve gittim annem tamam dedi akşam babam geldi ve dediki biz it gibi çalışıyoruz bunun içinmi diye falan böyle iç çekiyor evde o an türk olmaktan gurur duyup bu ülkede yaşamaktan nefret ettiğimi fark ettim(linçleyebilirsiniz) siz bu konu hakkında ne gibi şeyler düşünüyorsunuz ekonomi iyi mi olacak kötü mü olacak?