Fortnite figür fiyatı

CoffeX

Doçent
Reaksiyon puanı
518
Ohh hocam 30 liranın kıymeti mi var artık çok abartıyorsunuz maalesef 30 lira 2 ekmek 2 çikolata 2 kola parası olmuş
Ne? Hemen sana fiyatları yazayım.
2 Bi' Cola 3,50
2 Ekmek 2 TL
2 Ülker Çikolatalı Gofret 2 TL
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir de sucuk ve yumurta al. Mis gibi kahvaltı.

SOLTER

Doçent
Reaksiyon puanı
560
Kardeş biz 220tl'lik şapka 150 olunca almıyoruz.

CoffeX

Doçent
Reaksiyon puanı
518
Linçe lüzum yok. Hevesini gidermek için almıştır. Herkesin zevk aldığı şey farklı olabilir mesela ben o fiyata sucuklu yumurta yemekten zevk alıyorum.?

Obenfuhrer

Asistan
Reaksiyon puanı
278
Parmak kadar oyuncağa 30 lira mı verdin?

Ve normalde fiyatı 120 lira mı?

Boş beleş şeyler bunlar adam haklı.
Bak abisi yaşın kaç bilmiyorum ama benden ufak olduğu kesin. Ve bunu yazan arkadaşın yaşı baya bir küçük. Senin o parmak kadar şeyle mutlu olmak istemiş. Boş beleş şeymiş, sen anandan bu yaşında mı çıktın ? hiç mi çocuk olup boş beleş şeylere heves etmedin ? 30 ₺ bir çocuğun mutluluğundan daha mı değerli ? ve tutup o yaşında bir şeylerin yanlış gittiğini görmüş ve eleştirmiş. Bir gün çocuk sahibi olursan bunu hatırlarsın.

_Zaur_

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,585
Bak abisi yaşın kaç bilmiyorum ama benden ufak olduğu kesin. Ve bunu yazan arkadaşın yaşı baya bir küçük. Senin o parmak kadar şeyle mutlu olmak istemiş. Boş beleş şeymiş, sen anandan bu yaşında mı çıktın ? hiç mi çocuk olup boş beleş şeylere heves etmedin ? 30 ₺ bir çocuğun mutluluğundan daha mı değerli ? ve tutup o yaşında bir şeylerin yanlış gittiğini görmüş ve eleştirmiş. Bir gün çocuk sahibi olursan bunu hatırlarsın.
Boş değil mi? Bir iki gün sonra evde nereye bıraktığını bile unutacak. Çok gereksiz harcama olur.
30 kuruşa aldım yazsaydı neyse derdim bende ?

Babasının üzgünlüğü paraya değil arkadaşımızın olgunlaşmadığı içindir bence.
Çünkü bir aile çocuğun erken olgunlaşmasını ister onunla gurur duymak için

Obenfuhrer

Asistan
Reaksiyon puanı
278
Boş değil mi? Bir iki gün sonra evde nereye bıraktığını bile unutacak. Çok gereksiz harcama olur.

Çocuk lafından ne anlıyorsun sen ?

30₺ ile ne zengin olunur nede aç kalınır.. Olgunlaşmaymış vay vay vay çocuk bu çocuk...

_Zaur_

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,585

30₺ ile ne zengin olunur nede aç kalınır.. Olgunlaşmaymış vay vay vay çocuk bu çocuk...
Heyecan yapma. Enter tuşuna bu kadar abanma.

Malesef dediğim durum her ailede var. Kendi evlatlarını mantıklı düşünmelerini isterler hep.

Obenfuhrer

Asistan
Reaksiyon puanı
278
Heyecan yapma. Enter tuşuna bu kadar abanma.

Malesef dediğim durum her ailede var. Kendi evlatlarını mantıklı düşünmelerini isterler hep.
Heyecandan değil sitenin sorunundan. Abanacağım yerleri çok daha iyi biliyorum. Her ailede var mı ? Nasıl böyle bir genelleme vardın ?

_Zaur_

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,585
Heyecandan değil sitenin sorunundan. Abanacağım yerleri çok daha iyi biliyorum. Her ailede var mı ? Nasıl böyle bir genelleme vardın ?
Sitenin sorunu varda bence sorunu aşmanın yolunu keşfedememişsin. Neyse

Ailelerin hepsi kendi çocuğunun dahada olgun mantıklı düşünmesini ister. Bunu inkar eden zaten kendisi çocuk olmalı yada olgunlaşmamış olmalı.

Reaksiyon puanı
10,549
Hocam dediğine sözüm yok 30 tl bu devirde büyük para değil de. Bir baba çocuğuna 30 tl ye aldığı şey için kızdıysa arkasında büyük ihtimal mantıklı açıklaması vardır.
Ya para idaresini öğrenmesini istemiştir. Paranın önemini nerelere harcanmasını gerektiğini öğretmek istemiştir. Ya günü streslidir. Yada gerçekten durumu kötüdür o 30 tl ile yararlı bir şey yapabilirdi diye düşünebilir. Haliyle çocuk babasının düşüncesine yoluna ters hareket edince de kızar.
Konuyu açan arkadaş 14 yaşında gözüküyor. Yani çocuk desekte ergendir. O yaşta her şey yapabilecek fiziğe sahip birinin, paranın önemini kavramış olmasını bekleyen ebeveyn gayet normal karşılanır.

Mali654987

Doçent
Reaksiyon puanı
379
neden böyle bir oyuncak aldın diıye sormicam herkezin kendi isteğine kalmış bişey biz pc aksesuarına para verirken belki sen figürlerden hoşlanıyorsundur buna bişey diyemem
bide toyzshop gibi yerlerde 120 lira olan oyuncağı a101 30 tl ye satmaz yani çok ucuz diye aldıysan aynı ürün olmadığını senin de bilmen lazım
babanın sana kızmasının nedeni senin parayı neden değil nereye harcamandır (bence)

Reaksiyon puanı
109
Ne? Hemen sana fiyatları yazayım.
2 Bi' Cola 3,50
2 Ekmek 2 TL
2 Ülker Çikolatalı Gofret 2 TL

Bir de sucuk ve yumurta al. Mis gibi kahvaltı.
ahahahahaa, maalesef 1 liraya çikolata da kalmadı 1 liraya ekmek de kalmadı

EmirSelvi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
21
benim pederd
A-101 adlı markete 29.99 a Fortnite figürü gelmişti bende aldım normalde toyzz shop gibi oyuncak satış mağazalarında 120 tl falan eve gittim annem tamam dedi akşam babam geldi ve dediki biz it gibi çalışıyoruz bunun içinmi diye falan böyle iç çekiyor evde o an türk olmaktan gurur duyup bu ülkede yaşamaktan nefret ettiğimi fark ettim(linçleyebilirsiniz) siz bu konu hakkında ne gibi şeyler düşünüyorsunuz ekonomi iyi mi olacak kötü mü olacak?
benim pederde öyle alıyprum söylemiyoruym

tmam herkes 20 getirsin menemen partisi yapak çikolata filan

Son düzenleme: