Fortis Türkiye Kupası Galatasaray-Fenerbahçe derbisi

tugbagaleri

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
47
bak buda guzel ama arkadaslar haklı bende cokparayla kalıte adamlarla 20 30 yıldır kupa alamasaydım benımde agırıma giderdi

aa23

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bir maç ancak böyle kaznılır.. helal olsun sana cüneyt cakır....

ulaş35

Doçent
Reaksiyon puanı
2
cimbom daha iyisini yapana dek en iyisi cimbom XD

m1903

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Evveet bir hafta boyunca hakemi çekiştirir durursunuz artık.Maç olmuş bitmiş daha üstüne yorum yapmaya gerek var mı kazanan tarafı tebrik edin.

carpe diem 24

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bir beşiktaşlı olarak derimki fenerbahçenin yenildiği gün bugündür muhteşemsin galarasaray seviyorum seni

frei

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Bizden 4 oyuncuyu attığında Ali Aydın'ı yere göre sığdıramadınız. Şimdi ağlayıp durmayın.

aa23

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
cüneyt cakır daha iisini yapana kadar.. cimbomm hakemle elle fortis türkiye kupasına
cüneyt cakır bir fenere gol atmadıgı kaldıı... onun dışında galatasarayın kazanması için elinden gelenii yaptıı....
.....:::::::GFB::::::.......

TeArS

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kadiköydeki maçı hatırladım bülent alkışlıyor kırmızı kart en ufak fual kırmızı kart şimdide fenere oldu aynısı tebrik etmek gerekir arkadaşlar

frei

Doçent
Reaksiyon puanı
1
fbli oyuncuların ortak demeci:
Önümüzdeki senelere bakacaz :P

JuLiuSiuS

Profesör
Reaksiyon puanı
4
frei dedi ki:
masterdevil dedi ki:
wallaha guzel cevap :)
Ben sana daha güzel cevabı vereyim:
En son fbyi 5-1 yendiğimizde aldık :P

O maçta maça hızlı başlayan topları direkten dönen fenerdi,sonradan açılan gsydi,o maçta bu kadar üzülmedim

frei dedi ki:
Bizden 4 oyuncuyu attığında Ali Aydın'ı yere göre sığdıramadınız. Şimdi ağlayıp durmayın.

ağlayıp durmayın falan gibi laflar etmeyin ! O maçta 1-0 öndeyken görmeye başladınız siz kırmızıları 1-1 iken gökhan gönülü atarak oyunu eşitleyerek değil

frei

Doçent
Reaksiyon puanı
1
JuLiuSiuS dedi ki:
---
O maçta maça hızlı başlayan topları direkten dönen fenerdi,sonradan açılan gsydi
ee ne yapalım kupayı size mi verelim?

JuLiuSiuS

Profesör
Reaksiyon puanı
4
frei dedi ki:

Mila benim yazdıklarımı siliyorsun bu arkadaşın yazdıklarınıda editle bari,ağlayıp durmayın falan ayıp oluyor

frei dedi ki:
JuLiuSiuS dedi ki:
---
O maçta maça hızlı başlayan topları direkten dönen fenerdi,sonradan açılan gsydi
ee ne yapalım kupayı size mi verelim?

yorum silinmeyip devamını okusaydın anlardın ee ne yapalımı

neyse abi tebrikler,yorumlar silinecekse ne yazıyoruz ki(küfür etmediğimiz halde)

Runal katılıyorum sana

Zzz Zzz Zzz

frei

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Neyse kardeşim doğru tartışmanın kimseye faydası yok futbol adına güzel şeylere bakalım gökhanın golünü konuşalım mesela

amesfa

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
153
Arkadaşlar silinen yorum falan yok sadece küfür içerikli mesajlar silinmiştir.

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
Lincoln bana küfür etti

Fenerbahçe'nin kalecisi Volkan Demirel, Lincoln'e neden vurduğunu işte bu sözlerle anlattı

Lincoln'e diz atarak kırmızı kart gören Volkan "Öncelikle Galatasaraylı arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Ancak Türkiye'de yaşayan bir Brezilyalı futbolcu Lincoln'ün ana, kız kardeş ve kız arkadaşa yönelik küfürlerine inanamadım. Bu adam öldürme sebebidir, benim saha içinde tepki göstermeyeceğimi sanarak böyle küfürler etti. Delikanlıysa yine gelir saha dışında da eder. ben tepkimde haklıydım. Hangi Türk delikanlısı bu sözlere tepki göstermez ki" dedi.

Kaynak

erdalesen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Volkan ne zamandır Portekizce biliyor bırakın bu işleri.atıp tutmayalım kırmızı kart gördü yönetime kendini savunması için yapılmış bi açıklama.Peki volaknın kart gördükten sonra lincolne ettiği küfürler ne olck???????

warkortali

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
181
Fenerbahçe yenildiğine üzülmedi çünkü hep böyle oluyor alışkanlık başka bir şey canım :) neyse başka bahara :) Aslan yine kükredi ne denir ki ;)

JardeL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
06b.jpg

alirizak

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Fenerbahçenin son 3-4 yıldır BJK ve GS'ye yenildiği bir maçtan sonra ağlamadığı oldu mu? ben hatırlamıyorum.
Aslında ben nihat beyden:
-Biz bu kupayı ciddiye almıyoruz. Yedek oyuncularımızdan kurulu bir takımla mücadele edeceğimiz,
bir rezerv lig olarak görüyoruz.
demesini beklerdim(?), geçtiğimiz sene olduğu gibi...
;D ;D ;D

abanoz

Doçent
Reaksiyon puanı
0
bu fired i tribünde görünce vallahi karnıma ağrılar girdi :} helal olsun kimin aklına geldiyse. birde pamak kaldırıyor yahu :}

Nemesis

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13
28 Mi Oldu Yıl olarak soruyorum ?

:D

wwhirlwind

Profesör
Reaksiyon puanı
2
gelenek devam etti gecen sene besiktas macında yapılanlar yine bu sefer galatasaray macında tekrarlandı nasıl gs yi yenemeden alınan sampiyonlugun tadı tuzu yoksa bu sekilde alınan kupanında bi anlamı olmaz ne diyim yazıklar olsun ...

RuNaL

Dekan
Reaksiyon puanı
71
27.04.2008, Galatasaray - Fenerbahçe Zzz

Blue.Silk

Profesör
Reaksiyon puanı
2
bende simdi su hakeme gs forması giydircektim cok yakısırdı kendini bulurdu ama neyse dedim ugrasmiim :*