warkortali dedi ki:Fenerbahçe yenildiğine üzülmedi çünkü hep böyle oluyor alışkanlık başka bir şey canımneyse başka bahara
Aslan yine kükredi ne denir ki
![]()
ben baktımda 27.02.2008 yazıyorLink dedi ki:warkortali dedi ki:Fenerbahçe yenildiğine üzülmedi çünkü hep böyle oluyor alışkanlık başka bir şey canımneyse başka bahara
![]()
Hangi alışkanlık, Fenerbahçe'yi en son ne zaman yendiniz, arşivlere bak bakalım![]()
SerSeri1i dedi ki:ben baktımda 27.02.2008 yazıyorLink dedi ki:warkortali dedi ki:Fenerbahçe yenildiğine üzülmedi çünkü hep böyle oluyor alışkanlık başka bir şey canımneyse başka bahara
![]()
Hangi alışkanlık, Fenerbahçe'yi en son ne zaman yendiniz, arşivlere bak bakalım![]()
sonuçta tarihe galatasaray kazandı olarak not düşüldümü sen onu söyle??Link dedi ki:SerSeri1i dedi ki:ben baktımda 27.02.2008 yazıyorLink dedi ki:warkortali dedi ki:Fenerbahçe yenildiğine üzülmedi çünkü hep böyle oluyor alışkanlık başka bir şey canımneyse başka bahara
![]()
İşte futbol bilgin bu kadar, Galatasarayın son aldığı galibiyet 22 Mart 2006, baya bir alışkanlık olmuş27.02.2008 tarihinde aldığınız galibiyette Adnan Polat'ında söylediği gibi saçma sapan bir maçla olabildi.
SerSeri1i dedi ki:sonuçta tarihe galatasaray kazandı olarak not düşüldümü sen onu söyle??Link dedi ki:SerSeri1i dedi ki:ben baktımda 27.02.2008 yazıyorLink dedi ki:warkortali dedi ki:Fenerbahçe yenildiğine üzülmedi çünkü hep böyle oluyor alışkanlık başka bir şey canımneyse başka bahara
![]()
İşte futbol bilgin bu kadar, Galatasarayın son aldığı galibiyet 22 Mart 2006, baya bir alışkanlık olmuş27.02.2008 tarihinde aldığınız galibiyette Adnan Polat'ında söylediği gibi saçma sapan bir maçla olabildi.
misal
bundan 1 yıl sonra 2007-2008 sezonunda 27.02.2008 yılında türkiye kupası maçında galatasarAy feneri yendi ve bir üst tura geçti denmeyeceek mi sen onu cevapla hele??