Fortis Türkiye Kupası Galatasaray-Fenerbahçe derbisi

SerSeri1i

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
eee ne yaparsın ben bunu bugün değil ilk maçtan sonra yapmıştım. taa o zamandan belliydi bizim bu turu geçeceğimiz ama bu güne nasipmiş sizlere göstermek

Link

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
warkortali dedi ki:
Fenerbahçe yenildiğine üzülmedi çünkü hep böyle oluyor alışkanlık başka bir şey canım :) neyse başka bahara :) Aslan yine kükredi ne denir ki ;)

Hangi alışkanlık, Fenerbahçe'yi en son ne zaman yendiniz, arşivlere bak bakalım :)

SerSeri1i

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Link dedi ki:
warkortali dedi ki:
Fenerbahçe yenildiğine üzülmedi çünkü hep böyle oluyor alışkanlık başka bir şey canım :) neyse başka bahara :) Aslan yine kükredi ne denir ki ;)

Hangi alışkanlık, Fenerbahçe'yi en son ne zaman yendiniz, arşivlere bak bakalım :)
ben baktımda 27.02.2008 yazıyor

Link

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
SerSeri1i dedi ki:
Link dedi ki:
warkortali dedi ki:

İşte futbol bilgin bu kadar, Galatasarayın son aldığı galibiyet 22 Mart 2006, baya bir alışkanlık olmuş :)

SerSeri1i

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hadi yaa dur o zamansa açta sen arat bakalım goglede en son galibiyeti kim almış bak bakalım ******************************

Düzenlendi : Üslüp sorunu, lütfen düşüncelerinizi düzgün ifadeler kullanarak belirtin

Link

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
27.02.2008 tarihinde aldığınız galibiyette Adnan Polat'ında söylediği gibi saçma sapan bir maçla olabildi.

SerSeri1i

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Link dedi ki:
SerSeri1i dedi ki:
Link dedi ki:
warkortali dedi ki:

İşte futbol bilgin bu kadar, Galatasarayın son aldığı galibiyet 22 Mart 2006, baya bir alışkanlık olmuş :) 27.02.2008 tarihinde aldığınız galibiyette Adnan Polat'ında söylediği gibi saçma sapan bir maçla olabildi.
sonuçta tarihe galatasaray kazandı olarak not düşüldümü sen onu söyle??
misal
bundan 1 yıl sonra 2007-2008 sezonunda 27.02.2008 yılında türkiye kupası maçında galatasarAy feneri yendi ve bir üst tura geçti denmeyeceek mi sen onu cevapla hele??

Link

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
SerSeri1i dedi ki:
Link dedi ki:
SerSeri1i dedi ki:
Link dedi ki:
warkortali dedi ki:

İşte futbol bilgin bu kadar, Galatasarayın son aldığı galibiyet 22 Mart 2006, baya bir alışkanlık olmuş :) 27.02.2008 tarihinde aldığınız galibiyette Adnan Polat'ında söylediği gibi saçma sapan bir maçla olabildi.
sonuçta tarihe galatasaray kazandı olarak not düşüldümü sen onu söyle??
misal
bundan 1 yıl sonra 2007-2008 sezonunda 27.02.2008 yılında türkiye kupası maçında galatasarAy feneri yendi ve bir üst tura geçti denmeyeceek mi sen onu cevapla hele??

SerSeri1i, hangi düşünceyi savunduğunu bile analiz etmek mümkün değil, lütfen konunun dışına çıkmayalım, konu ile ilgisiz mesajlar silinecektir.

Link

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
Konu ile ilgili olmayan mesajlar silinmiştir, lütfen konu dışı içerikli mesaj yazmayınız.