Formattan Sonra yavaşlama ve donmalar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ByST7
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ByST7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
3 gün önce internetten dosya indirmiştim ve bilgisayar virüs kaptı.silmeme rağmen düzlemedi.bilgisayarcıda format attırdım.öncedende olan bilgisayarı açarken yavaş açılıyordu kapatıp açınca veya reset atınca başlangıç onarma çıkardı tekrar reset atardım düzelirdi.arada bi olurdu.formattan sonra yine olduğu başlangıç onarma filan çıktı sonra bir daha açtım yine hoşgeldiniz yeri 20 saniyede geçti yavaş açıldı ancak bu sefer bilgisayar yavaşladı.5dk da bir mozillada betiği durdur hatası geliyor.önceden bir siteye girerken en geç 5 saniyede açarken şimdi 10-20 saniyede açıyor.oyunlar 2-3 kat daha yavaş açılıyor.bilgisayar daha yavaş açılıyor.ara sıra donma takılma oluyor.oyunda kasma yok ancak takılma ve donmalar var.

yardım edecek varsa şimdiden teşekkürler.

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Sistem özelliklerini yazar mısın ?

ByST7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
64 bit win7

İşlemci:AMD Athloh(tm) x2 processor,3013 mhz,2çekirdik
RAM:4gb
ekran kartı:ATI mobility radeon hd 3650
DAC türü:Internal DAC(400mhz)

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
64 bit win7

İşlemci:AMD Athloh(tm) x2 processor,3013 mhz,2çekirdik
RAM:4gb
ekran kartı:ATI mobility radeon hd 3650
DAC türü:Internal DAC(400mhz)

Harddiskinde arıza olma ihtimali çok yüksek. Bad sector taraması yapmanda fayda var. Son olarak anakart marka modelini verir misin ?

ByST7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
başlangıç onarma filan çıkması ardından kasmalar harddisktden olabilir ancak o bilgisayarı her 10 açışta 2 kez filan oluyordu resetle düzelirdi.ancak formattan sonra takılmalar donmalar ve yavaş açılma gibi sıkıntı olmaya başladı.

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
başlangıç onarma filan çıkması ardından kasmalar harddisktden olabilir ancak o bilgisayarı her 10 açışta 2 kez filan oluyordu resetle düzelirdi.ancak formattan sonra takılmalar donmalar ve yavaş açılma gibi sıkıntı olmaya başladı.

Siz bad sector taraması yapın eğer sorun devam ederse alternatif çözümler buluruz

ByST7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
başlangıç onarma sorunu olduğunda kasma olurdu bu sorunda yüklemede yavaşlık var mesela bir site açarken yavaş oyunların açılması yavaş yani yavaş açma ve ara sıra donma var.

bad sector taraması bitince döneceğim.

ByST7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bad sector hatası görünmedi testde.

kmurat

Dekan
Top Poster Of Month
Reaksiyon puanı
3,974
Sistemi güncelle, sürücüleri güncelle. Yine olmadı, disk birleştirme dene.

Kuvvetmira

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Her bilgisayara format atan biliyomu kim bilir attığı format cdsi veya iso dosyasını hangi dandik siteden indirdi sonra virüslü flashını taktı vs. sen tekrar güzel bir format at düzelir bence.

ByST7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
virüs programı ve birkaç gereksiz dosyaları sildim şimdilik düzeldi gibi.

ByST7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
donma hala var bir siteye girince açılrken donmalar oluyor açıldıktan sonra ara sıra oluyor.