MehmetKalaş
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 20
formattan önce via rhine II fast ethernet adapter idi fakat şimdi realtek PCIe GbE Family Controller farklı olması sorun olurmu internette vs. v
Ya boşver birşey olmazformattan önce via rhine II fast ethernet adapter idi fakat şimdi realtek PCIe GbE Family Controller farklı olması sorun olurmu internette vs. v
Discord'tan size yardımcı olabilirim bu konu hakkında. Discord adresim: EFI Shell#3260formattan önce via rhine II fast ethernet adapter idi fakat şimdi realtek PCIe GbE Family Controller farklı olması sorun olurmu internette vs. v
giriyor kopmuyorda teşekkür ederim yanıtın içininternete giriyorsa, kopmuyorsa, sorun olmaz,
peki internette yavaşlama olurmuYa boşver birşey olmaz
Yok olmazgiriyor kopmuyorda teşekkür ederim yanıtın için
Mesaj otomatik birleştirildi:
peki internette yavaşlama olurmu
teşekkür ederim iyi günlerYok olmaz
fakat indirme hızım baya düştü 2mb lık dosyayı 4 dakikada indiriyor o kendi modemimle alakalıdır dimiYok olmaz
Hz testi yaparmısonız baska cihazdanfakat indirme hızım baya düştü 2mb lık dosyayı 4 dakikada indiriyor o kendi modemimle alakalıdır dimi
diğer cihazda download hızı 20.51 şuanki pcde 22.91 alla alla daha demin 1.30 dowload hızıHz testi yaparmısonız baska cihazdan
Nereden neyi indirdiğine, internet bağlantı kalitesi ve hızına göre değişir. Evde başka başka cihaz, tablet, telefon varsa oradan test edin speedtest vb. siteler üzerinden. Üç aşağı beş yukarı benzer sonuçları vermesi lazım.Fakat indirme hızım baya düştü 2mb lık dosyayı 4 dakikada indiriyor, o kendi modemim ile alakalıdır di mi?
Çok anlamlı bir fark yok, normal.Diğer cihazda download hızı 20.51 şu anki pcde 22.91 alla alla daha demin 1.30 download hızı
ama şöyle bi durum oldu ben format attım fakat internet yoktu driverı yüklü degilidi sonra baska bir pc den driver larını araştırmaya başladım ve anakartımın kendi sitesinden driverı yükledimDonanımınız için önerilen ve en güncel sürücüyü demek ki Realtek sağlıyormuş.
Nereden neyi indirdiğine, internet bağlantı kalitesi ve hızına göre değişir. Evde başka başka cihaz, tablet, telefon varsa oradan test edin speedtest vb. siteler üzerinden. Üç aşağı beş yukarı benzer sonuçları vermesi lazım.
Çok anlamlı bir fark yok, normal.
Daha iyi olmuş. Hangi işletim sistemini kullanıyorsun?Ama şöyle bi durum oldu ben format attım fakat internet yoktu. Driverı yüklü degilidi, sonra başka bir pc den driver larını araştırmaya başladım ve anakartımın kendi sitesinden driverı yükledim.
windwos 7Daha iyi olmuş. Hangi işletim sistemini kullanıyorsun?
Denetim Masası > Program Ekle/Kaldır'dan sürücü sürüm numarasını paylaşır mısın?Windows 7
driver ınmıDenetim Masası > Program Ekle/Kaldır'dan sürücü sürüm numarasını paylaşır mısın?
Evet, format sonrasında yüklmemiş olduğun Realtek driverının.Driverın mı?
ekle ve kaldırda realtek ethernet controller driver diye bişi var sadeceDenetim Masası > Program Ekle/Kaldır'dan sürücü sürüm numarasını paylaşır mısın?
Evet, o. Aygıt Yöneticisi üzerinden de bakıp sürüm bilgisini paylaşabilirsin.Ekle ve Kaldır'da Realtek Ethernet Controller driver diye bişi var sadece.
7.101.714.2016Evet, o. Aygıt Yöneticisi üzerinden de bakıp sürüm bilgisini paylaşabilirsin.
fakat aygıt yöneticisine sürümü güncelleştir diyorum ve altta kendi sürücünü seç diye bir şe yvar orda listeleniyor ve orda 2020 ile biteni seçiyorum güncelleştirildi diyor ama burda neden 2016 yazıyor anlamadımEvet, o. Aygıt Yöneticisi üzerinden de bakıp sürüm bilgisini paylaşabilirsin.
aygıt yöneticisinde de bu sürüm var 7.133.526.2020Evet, o. Aygıt Yöneticisi üzerinden de bakıp sürüm bilgisini paylaşabilirsin.
Son güncelleştirmeyi demek ki 2016 senesinde almış. Microsoft Update Catalog üzerinden de baktım. Şu anki sürümden daha güncel bir driver yok.7.101.714.2016
Fakat aygıt yöneticisine sürümü güncelleştir diyorum ve altta kendi sürücünü seç diye bir şey var orada listeleniyor ve orada 2020 ile biteni seçiyorum güncelleştirildi diyor ama burada neden 2016 yazıyor anlamadım
Aygıt yöneticisinde de bu sürüm var 7.133.526.2020
peki eski sürüme kalması kötü mü sanırım kötü yani güncel olmak en iyisidirde napıcazSon güncelleştirmeyi demek ki 2016 senesinde almış. Microsoft Update Catalog üzerinden de baktım. Şu anki sürümden daha güncel bir driver yok.
böyle kalsınmı yoksa başka bir drıver yüklemelimiyim bi öncekinipeki eski sürüme kalması kötü mü sanırım kötü yani güncel olmak en iyisidirde napıcaz
Bu şekilde kullanacaksın, yapacak bir şey yok. Eski dediğin zaten en günceli oluyor. Zamanla bugünün güncel driver'ları da ileride tarih olacak.Peki eski sürüme kalması kötü mü sanırım kötü yani güncel olmak en iyisidirde napıcaz.
Bu şekilde kullanın.Böyle kalsın mı yoksa başka bir driver yüklemeli miyim bi öncekini?
tamam çok teşekkür ederim iyi günlerBu şekilde kullanacaksın, yapacak bir şey yok. Eski dediğin zaten en günceli oluyor. Zamanla bugünün güncel driver'ları da ileride tarih olacak.
Bu şekilde kullan.