Formattan sonra bilgisayarımda çıkan sorunlar yardım!

scofield3599

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bilgisayarımı hard disk'ten dolayı olan bi sorun yüzünden bilgisayarcıya götürdüm,yazılımsal olup yeniden kurulumla çözülebileceğini söyledi,sorunlarım şu,4 gb ram ve 3 gb'ye yakın ekran kartım vardı,Windows 7 Home Basic 64 bit'ti bilgisayarım,şu an da Windows 7 Home basic 64 bit ama ram ve ekran kartı değerleri yarı yarıya düşmüş. Bunun sebebi nedir? Ve aynı zamanda laptop'um hiç bir usb'yi görmüyor.

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Bilgisayarımı hard disk'ten dolayı olan bi sorun yüzünden bilgisayarcıya götürdüm,yazılımsal olup yeniden kurulumla çözülebileceğini söyledi,sorunlarım şu,4 gb ram ve 3 gb'ye yakın ekran kartım vardı,Windows 7 Home Basic 64 bit'ti bilgisayarım,şu an da Windows 7 Home basic 64 bit ama ram ve ekran kartı değerleri yarı yarıya düşmüş. Bunun sebebi nedir? Ve aynı zamanda laptop'um hiç bir usb'yi görmüyor.

Parçaları değiştirmiş olabilir. Kendi formatını kendinde atabilirsin götürme bilgisayarcıya çok basit 15 dakika içinde öğrenebilirsin yapacağın tek şey doğru iso dosyasını indirip cd ye yada usb ye çekip driverpack solution 14.9 yada driver magicianı indirip sürücüleri kurmak. Sonrada internetten istediğin programı indirirsin bu kadar format atmayı sadece yaşlılar bilmiyor artık

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Yada ne yapmak istiyorsan yaz bize yardımcı oluruz sana forumdan

突厥汗國

Profesör
Reaksiyon puanı
1,275
Burdan Indır Sıstem Ozellıklerıne Bak.. Parçaların Ucmus Olabılır.

Kuvvetmira

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Windows derecelendirmeden mi bahsediyon kaçtı kaç oldu ki ?

scofield3599

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Parçaları değiştirmiş olabilir. Kendi formatını kendinde atabilirsin götürme bilgisayarcıya çok basit 15 dakika içinde öğrenebilirsin yapacağın tek şey doğru iso dosyasını indirip cd ye yada usb ye çekip driverpack solution 14.9 yada driver magicianı indirip sürücüleri kurmak. Sonrada internetten istediğin programı indirirsin bu kadar format atmayı sadece yaşlılar bilmiyor artık

Yada ne yapmak istiyorsan yaz bize yardımcı oluruz sana forumdan

Format atmayı en kısa zamanda öğrenmem gerekiyor o zaman,en kısa zamanda.. Çok teşekkür ederim ilgin ve yardımların için,driver güncelleyeceğim şimdi,bakalım bi,bilgisayarcı yıllardır tanıdık,gidip sorucam yarın.

Windows derecelendirmeden mi bahsediyon kaçtı kaç oldu ki ?

Hayır derecelendirme değil,görünen ram miktarı yarı yarıya düştü.

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Format atmayı en kısa zamanda öğrenmem gerekiyor o zaman,en kısa zamanda.. Çok teşekkür ederim ilgin ve yardımların için,driver güncelleyeceğim şimdi,bakalım bi,bilgisayarcı yıllardır tanıdık,gidip sorucam yarın.

Sen bunu söyle bilgisayarcıya hayırdır de neden böyle de hık mık ederse zaten kafasına at bilgisayarı

scofield3599

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Burdan Indır Sıstem Ozellıklerıne Bak.. Parçaların Ucmus Olabılır.

Ram 4 gb'den 2 gb'ye ekran kartımda dediğim gibi 3 gb'den 1 gb'ye düşmüş,programda da 2 gb/1 gb gösteriyor. Yıllardır tanıdık bilgisayarcı,yarın gidip salağa yatayım,öğreneyim ne var ne yok.

Sen bunu söyle bilgisayarcıya hayırdır de neden böyle de hık mık ederse zaten kafasına at bilgisayarı

Taktik için teşekkürler,yarın yapıcam!! ^_^ O değilde laptop hiç bir usb'yi de tanımıyor,evrensel bilmemne falan vardı onları sildim tekrar yükledi falan çözülmedi,bir bilgin var mı bu konuda?

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Ram 4 gb'den 2 gb'ye ekran kartımda dediğim gibi 3 gb'den 1 gb'ye düşmüş,programda da 2 gb/1 gb gösteriyor. Yıllardır tanıdık bilgisayarcı,yarın gidip salağa yatayım,öğreneyim ne var ne yok.

Taktik için teşekkürler,yarın yapıcam!! ^_^ O değilde laptop hiç bir usb'yi de tanımıyor,evrensel bilmemne falan vardı onları sildim tekrar yükledi falan çözülmedi,bir bilgin var mı bu konuda?

Usb slotları 3.0 ise driverini yüklememiştir eşek

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Şu an NVIDIA driver'ını güncelliyorum ama,USB driver'ını nasıl yükleyeceğim,çok cahil göründüm biliyorum ama öğreniyorum kusura bakma :/
Driver Magician yada drivermax kullanabilirsin. Ama sen yarın adamla konuş

bayadres

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Sonucu merak ettim bak şimdi yarın ne diycek adam acaba meraklandırma bizi :)

Kuvvetmira

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Aynen yarın haber bekliyoz :D Zaten baya bi bozulur eğer hatalıysa anlarsın.

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Zor durumda kalırsan özelden numaramı iste bak çarkına nasıl tükürüyorum adamın

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Bende merakla bekliyorum sonucu ona göre yorum yapacağım şimdilik sustum

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
CPU-Z programı ile ekran görüntüleri alıp paylaşabilir misin? Laptopların çoğunda ekran kartı değişmiyor. Bilgisayarcının günahını almayalım hemen :) Ayrıca Chipset driverını yüklemeyi denedin mi?

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Dizüstü bilgisayarın markasını, modelini ve - şimdiki - sistem özelliklerini yaz da anlayalım ne olmuş.

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Bilgisayarcılara söversem alınma bu sefer :)
Bak yine ve yine söylüyorum bilgisayarcıların geneline hakaret küfür etme her meslekte vardır düzenbaz insanlar sen takıntı yapmışsın bilgisayarcılara

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Bak yine ve yine söylüyorum bilgisayarcıların geneline hakaret küfür etme her meslekte vardır düzenbaz insanlar sen takıntı yapmışsın bilgisayarcılara

Usta bende bilgisayarcı dükkanında çalışıyorum benim etrafımdaki bilgisayarcıları bir görsen 20 liralık işe 200 lira alıyorlar daha anakartın vidalarını bile takmamış üstelik ben böyle tanıdım ama genelleme yapmam tabiki yanlış

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Usta bende bilgisayarcı dükkanında çalışıyorum benim etrafımdaki bilgisayarcıları bir görsen 20 liralık işe 200 lira alıyorlar daha anakartın vidalarını bile takmamış üstelik ben böyle tanıdım ama genelleme yapmam tabiki yanlış
Evet mutlaka vardır öyle yapanlar rahmetli Barış Manço bir şarkısında ne diyor
Eğrininde doğrununda hesabı mahşerde
Doğru tartan esnaf rahat huzurlu gezer