Format Sonrası Yeni Disk E

Kullancı SDN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Format attıktan sonra 85 MB'lık yeni bir yerel disk cıktı onu nasıl silebilirim şimdiden teşekkürler.

The Punisher

Doçent
Reaksiyon puanı
606
orası kurtarma bölümü olarak os tarafından oluşturulur
Efendim onu biliyorum.
Format atarken kurtarma bölümleri ve C Diski gözükür eğer sadece C Diskini silip yeni disk eklerseniz o disk için ayrı bir kurtarma bölümü oluşur o nedenden söyledim.
Eğer öyle yapmışsa yeniden format atması gerek.

fortekno

Asistan
Reaksiyon puanı
189
Büyük ihtimalle kurtarma bölümüdür. Görünmez yapmak için Masaüstünüzdeki "Bu Bilgisayar"a sağ tıklayıp "yönet" yazana tıklayın, sonra "disk yönetimi" kısmından bahsettiğiniz bölüme sağ tıklayıp "sürücü harfi veya yolu değiştir" deyip orada bulunan harfi silin ve onaylayın.
Bu yöntemle bölüm silinmiş olmaz sadece görünmez olur, tekrar görünür yapmak isterseniz aynı yöntemle bir harf vermeniz yeter.

The Punisher

Doçent
Reaksiyon puanı
606
Büyük ihtimalle kurtarma bölümüdür. Görünmez yapmak için Masaüstünüzdeki "Bu Bilgisayar"a sağ tıklayıp "yönet" yazana tıklayın, sonra disk yönetimi kısmından bahsettiğiniz bölüme sağ tıklayıp "sürücü harfi veya yolu değiştir" deyip orada bulunan harfi silin ve onaylayın.
Bu yöntemle bölüm silinmiş olmaz sadece görünmez olur, tekrar görünür yapmak isterseniz aynı yöntemle bir harf vermeniz yeter.
Efendim söylediği E Diski önceki Windows'un kurtarma bölümü.

Kullancı SDN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Büyük ihtimalle kurtarma bölümüdür. Görünmez yapmak için Masaüstünüzdeki "Bu Bilgisayar"a sağ tıklayıp "yönet" yazana tıklayın, sonra disk yönetimi kısmından bahsettiğiniz bölüme sağ tıklayıp "sürücü harfi veya yolu değiştir" deyip orada bulunan harfi silin ve onaylayın.
o zaman format atmaya gerek yok

fortekno

Asistan
Reaksiyon puanı
189
85 mb çok büyük bir alan değil. formatla uğraşmaya değmez. Göze batmasını istemiyorsanız görünmez yapmanız yeter.