Soru Veri Kurtarma

duman1717

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba bilgisayara driverlar virüsten dolayı silindiği için format atmak zorunda kaldım yüklememe rağmen driverlar görünmüyordu format atarken sadece Toplam Boyut: 899 GB - Boş Alana: 899 GB olan sürücü biçimlendiriliyordu mecburen onu seçmek zorunda kaldım MBR olarak görünüyordu GPT yaptım. G diski olarak bomboş bir disk geldi buradaki verileri nasıl kurtarabilirim. Veri kurtarmak için bazı veri kurtarma programı indirdim full olarak ama hiçbiri bulmadı disk drill full olarakta tarama yaptım ücretsiz sürümünü'de denedim 500 MB 500 MB olarak kurtarırım diye onda da bir sonuç alamadım yardımcı olacak var mı ?

TibetAtılgan

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
4
Kullanımı kolay ve etkili bir veri kurtarma yazılımı Recuva ile diskini tarayarak silinen dosyaları kurtarmayı deneyebilirsin benim pc ye bu programı kurup kurtardılar teknoloji destek hattını aradım sorunsuz bir şekilde işlem yapıldı istersen sende dene

caglayangursel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sziler için profesyoel veri kurtarma hizmeti sağlayabilirm. DM olarak gönderebilrisiniz.

kmurat

Dekan
Reaksiyon puanı
3,909
28 şubat'tan beri adam bekliyor. Neden bu kadar geçiktin?

Recuva ücretsiz sürümü dosyaları bulabilir ama kurtarmıyor. Ücretliye geçip devam etmeniz gerekiyor Ve kurtaılan veriler aynı diske aktarılmaz. Ayrı bir Disk'e ihtiyacınız var. Kurtarma işlemi disk boyutu ve veri doluluğuna göre güncelerce ve hatta haftalarca sürebilir.

Ücretsiz tam işlevsel kullanabileceğiniz tek kurtarma programı Testdisk. Testdisk İngilizce dil bilgisi ve veri kurtarma konusunda deneyim ister. Ve tabi yine ek bir kurtarma diski.