Kullancı SDN
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 1
Format attıktan sonra 85 MB'lık yeni bir yerel disk cıktı onu nasıl silebilirim şimdiden teşekkürler.
onu silmeyin sakın orası kurtarma bölümü,eğer silerseniz çok kötü olabilirFormat attıktan sonra 85 MB'lık yeni bir yerel disk cıktı onu nasıl silebilirim şimdiden teşekkürler.
Format atarken bütün diskleri sildin mi?Format attıktan sonra 85 MB'lık yeni bir yerel disk cıktı onu nasıl silebilirim şimdiden teşekkürler.
orası kurtarma bölümü olarak os tarafından oluşturulurFormat atarken bütün diskleri sildin mi?
Yoksa sadece işletim sisteminin olduğu diski mi sildin?
sadece işletim sistemi sistemi olan diski sildimFormat atarken bütün diskleri sildin mi?
Yoksa sadece işletim sisteminin olduğu diski mi sildin?
Efendim onu biliyorum.orası kurtarma bölümü olarak os tarafından oluşturulur
ama ilk kez öyle bir şey oldusadece işletim sistemi sistemi olan diski sildim
Yanlış yapmıışsın ordaki herşeyi silecektin.sadece işletim sistemi sistemi olan diski sildim
Bu videodan yararlanabilirsin.ama ilk kez öyle bir şey oldu
Efendim söylediği E Diski önceki Windows'un kurtarma bölümü.Büyük ihtimalle kurtarma bölümüdür. Görünmez yapmak için Masaüstünüzdeki "Bu Bilgisayar"a sağ tıklayıp "yönet" yazana tıklayın, sonra disk yönetimi kısmından bahsettiğiniz bölüme sağ tıklayıp "sürücü harfi veya yolu değiştir" deyip orada bulunan harfi silin ve onaylayın.
Bu yöntemle bölüm silinmiş olmaz sadece görünmez olur, tekrar görünür yapmak isterseniz aynı yöntemle bir harf vermeniz yeter.
o zaman format atmaya gerek yokBüyük ihtimalle kurtarma bölümüdür. Görünmez yapmak için Masaüstünüzdeki "Bu Bilgisayar"a sağ tıklayıp "yönet" yazana tıklayın, sonra disk yönetimi kısmından bahsettiğiniz bölüme sağ tıklayıp "sürücü harfi veya yolu değiştir" deyip orada bulunan harfi silin ve onaylayın.
Bu yöntemle bölüm silinmiş olmaz sadece görünmez olur, tekrar görünür yapmak isterseniz aynı yöntemle bir harf vermeniz yeter.
Sana tavsiyem baştan format atmak.o zaman format atmaya gerek yok
Teşekkürler o zaman windowsu indirieyim sağolunSana tavsiyem baştan format atmak.