• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Format sonrası yazılım

r.öncül

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben bilgisayarıma format attım vista vardı 7 yükledim... toshibanın sitesinden yazılımları indirdim. ancak çalışmayan özellikler var bilgisayarda yardımcı olacak var mı bana?
1- sd kart okuyucu çalışmıyor
2- fn tuşu ile kullandığım kısa yolar yok(ekran parlaklığı, pc yi kilitleme touch mause gibi kontrol edeceğim şeyler):blink:
3- sonra dosya içerisinde "klasörleri klavuz çizgisine hizala" seçenegi yok. dosyalarımı istediğim gibi sıralamıyor)
4- medya playerda yapılan değişiklikler açıp kapatınca gidiyor. MP ı araç çubuğuna ekleyemiyorum(vista kullananlar varsa bilirler: oradan küçük boyuta getirip istediğim seçeneklere hızlıca erişiyordum win7 de yok mu yapamadım mı bilmiyorum..:confused1:

yardımcı olursanız çok sevinirim.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
SD card okuması için Card Reader isminde bir driverı olması lazım. O olmazsa bazı kartları okur bazılarını okumaz.
Aynı şekilde FN tuşları için de driverı vardır kendi sitesinde.

r.öncül

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şimdi tekrar kontrol ettim kurmuştum ama demekki tam kurulmamış tekrarladım teşekkürler..

3- sonra dosya içerisinde "klasörleri klavuz çizgisine hizala" seçenegi yok. dosyalarımı istediğim gibi sıralamıyor)
4- medya playerda yapılan değişiklikler açıp kapatınca gidiyor. MP ı araç çubuğuna ekleyemiyorum(vista kullananlar varsa bilirler: oradan küçük boyuta getirip istediğim seçeneklere hızlıca erişiyordum win7 de yok mu yapamadım mı bilmiyorum..
confused1.gif

bunlar hala devam ediyo :(

kcr

Asistan
Reaksiyon puanı
14
Toshiba Common modülü hepsinden önce yüklemek gerekiyor. Yoksa diğerleri de çalışmıyor. 3 ve 4. maddelerdeki özellikler 7'de var mı yok mu bilmiyorum ama, windows güncellemelerini yap bir de öyle bak derim.

r.öncül

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
maalesef 3 ve 4 olmuyor
2 de de sorun var hala.. :(

leanardo

Profesör
Reaksiyon puanı
9
eski driverlerin uyumlululk modunu vista yap yükle gitsin

Muvahhid

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Win7 driverleri var sitede.. Bende toshiba kullanıyorum hiçbir sorunum yok.. mediaplayer yükledikten sonra direk aşağıda olması lazım.. C:\Program Files\Windows Media Player bu kısayoldan uygulamayı bul masaüstüne at oradan çubuğa sürükle..