Yardım Format Sonrası Oluşan Sorun

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan egle
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

egle

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
917
merhaba ben pc me format attım ve şöyle birşey farkettim. pc dün akşam geldi bende gerekli programları kurarken ekran yavaşça kararıyor ve sonra yavaşça aydınlanıyor yani eski parlaklığına geri geliyor ve bunu formattan önce yapmıyordu sizce ne oldu

Reaksiyon puanı
8,191
Grafik Sürücüsü kurulu mu? Birde tasarruf modu falan kapalı mı kontrol edin.

ThorJ

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,802
merhaba ben pc me format attım ve şöyle birşey farkettim. pc dün akşam geldi bende gerekli programları kurarken ekran yavaşça kararıyor ve sonra yavaşça aydınlanıyor yani eski parlaklığına geri geliyor ve bunu formattan önce yapmıyordu sizce ne oldu
Sürücü yüklüyor olabilir mi?

Reaksiyon puanı
1,056
Aynı sorun bende de vardı ekran kartı sürücüsü güncel olmadığından çalışmıyordu bu nedenle parlaklık ayarı yapamıyordum sürücüleri güncellemeyi deneyin.

egle

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
917
Sürücü yüklüyor olabilir mi?
sanmam
Mesaj otomatik birleştirildi:

ekran kartım intel hs graphics 520 sürücü yada driverinin linkini atabilirmsiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

hangisi seçmeliyim benin şuanki kullanıdğım ekran kartı 2019 a ait şimdi hangisi seçmeliyim

Ekli dosyalar

• Ekran Görüntüsü (3).png
    Ekran Görüntüsü (3).png
    119.9 KB · Görüntüleme: 90
Son düzenleme: