merhaba ben pc me format attım ve şöyle birşey farkettim. pc dün akşam geldi bende gerekli programları kurarken ekran yavaşça kararıyor ve sonra yavaşça aydınlanıyor yani eski parlaklığına geri geliyor ve bunu formattan önce yapmıyordu sizce ne oldu
garfik sürüsü kurulu deyil ve tassruf modunun kapalı olduğunu nasıl anlarımGrafik Sürücüsü kurulu mu? Birde tasarruf modu falan kapalı mı kontrol edin.
Sürücü yüklüyor olabilir mi?merhaba ben pc me format attım ve şöyle birşey farkettim. pc dün akşam geldi bende gerekli programları kurarken ekran yavaşça kararıyor ve sonra yavaşça aydınlanıyor yani eski parlaklığına geri geliyor ve bunu formattan önce yapmıyordu sizce ne oldu
Aynı sorun bende de vardı ekran kartı sürücüsü güncel olmadığından çalışmıyordu bu nedenle parlaklık ayarı yapamıyordum sürücüleri güncellemeyi deneyin.merhaba ben pc me format attım ve şöyle birşey farkettim. pc dün akşam geldi bende gerekli programları kurarken ekran yavaşça kararıyor ve sonra yavaşça aydınlanıyor yani eski parlaklığına geri geliyor ve bunu formattan önce yapmıyordu sizce ne oldu
sanmamSürücü yüklüyor olabilir mi?