Format Factory Virüslü mü

BF3 GAMER

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Format factory nin belki 8 farklı setup.exe dosyasını indirdim.Virüstotal sitesinden dosyaları tarattığımda 1 ile 3 arası virüs buluyor.O kadar insan kullanıyor kursam mı kurmasam mı.Şüpheciliğimin nedeni yeni format attırdık.Babam sinirli birisidir napıcam.Bana napıcağım konusunda öneride bulunurmusunuz.:rolleyes:

Not:Konuyu yanlış yere açmış olabilirim.Henüz yeniyim kusuruma bakmayın.

BF3 GAMER

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evt indirdim 2 tane trojan çıktı :rolleyes:

ikspi

Profesör
Reaksiyon puanı
27
kaspersky bişey bulmadı, virüslü yerine hiç denk gelmedim, sanırım araç çubuğu kısmından kaynaklanıyor, o kısmını hiç kurmadım ama virüs yok biliyorum.

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Kurulumu otomatik değil de, özelleştirerek yapın. kurulum esnasında x , y, z gibi toolbar veya arama motoru kurulumları gibi sorular çıkarsa bunları işaretlemeden yalnızca programın kurulmasını sağlayın. Bir sorun olacağını düşünmüyorum.

BF3 GAMER

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
https://www.virustotal.com/tr/ buradan taratın illaki çıkıyor.Kurayımmı sizce.BF3,COD MW3,CRYSİS 3 gibi oyunların videosunu frapsla çekiyorum boyutu çok büyük oluyor.Format factory ile formatını değiştirip boyutunu küçültüp youtubeye yüklücem.

administrator

Asistan
Reaksiyon puanı
47
https://www.virustotal.com/tr/ buradan taratın illaki çıkıyor.Kurayımmı sizce.BF3,COD MW3,CRYSİS 3 gibi oyunların videosunu frapsla çekiyorum boyutu çok büyük oluyor.Format factory ile formatını değiştirip boyutunu küçültüp youtubeye yüklücem.
total video converter kullan http://www.effectmatrix.com/total-video-converter/ burdan ücretsiz sürümünü indir ben sana bir tamne serial yollarım özelden full yaparsın :mrgreen: .. birde pc'ye format atmayı araştır öyle zor birşey değil gözünde çok fazla büyütme. kısa sürede öğrenirsin sonra kafana göre ne var ne yok yükle baktın virüs doldu bilgisayar atarsın bi format kafan rahat olur....

BF3 GAMER

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ikspi ve eSa teşekkürler virüslü olan araç çubuğu ve eklentisiymiş onları kurmayınca sorun yokmuş teşekkürler tekrar.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Yükledim arkadaşlar ama ilk başta bir toolbar kurdu ben hemen kaldırdım.Sizce toolbardan bilgisayara virüs geçmişmidir?

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
ikspi ve eSa teşekkürler virüslü olan araç çubuğu ve eklentisiymiş onları kurmayınca sorun yokmuş teşekkürler tekrar.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Yükledim arkadaşlar ama ilk başta bir toolbar kurdu ben hemen kaldırdım.Sizce toolbardan bilgisayara virüs geçmişmidir?

O toolbardan virüs geçeceğini sanmam. Bazı ücretsiz programlar para karşılığı başka şirketlerin toolbarlarını da kendi programları kurulurken kuruyor, ancak genelde zararsız oluyor bu tooplbarlar.

BF3 GAMER

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
O toolbardan virüs geçeceğini sanmam. Bazı ücretsiz programlar para karşılığı başka şirketlerin toolbarlarını da kendi programları kurulurken kuruyor, ancak genelde zararsız oluyor bu tooplbarlar.

saol kardeş

BF3 GAMER

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu seferde video birleştirirken click the yes codec install zart zurt bir hata veriyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kardeşim Norton'un sitesinde yazar bazı kullanıcı sözleşmelerinde kullanıcının hareketlerinin incelenmesi der. Format Factory'de bunu diyor sakın indirmeyin ayrıca siz kullanıcı sözleşmesini kabul ettiğiniz için yüklemeleri suç da olmaz. FORMAT FACTORY VIRUSLUDUR. Sakın indirmeyin. Sözleşmede bile yazıyor kullanıcının hareketlerinin gözleneceği yani virüs yükleyeceklerini bağırıyorlar
l