Format Engelleme

SelimKaratas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben kendi kullanıcıma şifre koydum..

Pc ye birde evdekiler için sınırlı kullanıcı yaptım..

Şimdi biri format atmasın diye oraya şifreli bir engel koymak istiyorum..

Acaba böyle birşey mümkünmü ? Yani format atarken şifre soracak yada başka bir şekilde engellenecek. ? Ne yapabilirim ?

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Hiçbirsey yapamazsın en fazla biosa şifre koyarsın oda pili çıkarıp takınca kaybolur

mmtogurlu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
pili lehimle biosa şifre koy hdd den açmaya ayarla :P

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
kısaca istediğin şeyin bir çözümü yok ortada.

MeLankoLia

Profesör
Reaksiyon puanı
1
çözümü var aslında bir program vardı adını hatırlamıyorum ama pc ye şifre koyuyuordu açılıken boot ekranı gelmeden şifre soruyor.fakat pc yi diğer kullanıcılar da kullandığı için bu onlar için sorun olur ha ben şifreyi yazarım öyle kullanırlar diyorsa google'den programın adını araştırabilirsin o ayrı tabi ki

osuruKokusu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bios şifresi işte o. ama harddiske şifre koyarsan olur sanırım. ki benim harddiskimde şifre var. bios şifre değil hdd şifresi. ayrıca şifreyi girmeden boot olmuyor.

ghostlogger

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selamlar istediğinin bir çözümü tabi ki var Pc ne bir kart takıyorsun( tam hatırlayamıyorum.) O kart takılı olduğu sürece pcnde değişiklik format fdsik gibi işlemlere izin vermiyor.Baya oldu bir kişinin pc de denk gelmiştim.Böyle bir şeye,bir araştır derim.Saygılarımla....

agkorkmaz

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bende bi çözüm var ama tam olarak bende hatırlamıyorum :) Arkadaşlar varsa bildiğiniz birşey paylaşın yoksa sırf yazmış olamak için yazmayınız. Tam olarak hatırlamıyorum, İsmini unuttum lütfen hepimiz aynı işi yapıyoruz birbirimizi kandırmayalım...

ByKaMiKaZe

Profesör
Reaksiyon puanı
20
anladığım kadarıyla evdekiler kullanırken format atamasınlarmı istiyorsun? Yoksa başkası içinmi orasını tam anlamadım ama Deepfreze işini görmez mi ?

yağmuradam

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar lehimlenen pille ısıtılarak tekrar çıkartılabilir
sendirek kasayı 5 cm kalınlıkta titanyum la kapla kimse açamasın

volkanos

Profesör
Reaksiyon puanı
138
ata pwd yazılımıyla yapabilirsin bunu ama bilgisayarı kullanamazlar o zaman kimse format aramaz bilgisayara ben şifremi unuttuğumda bir harddisk değiştirmek zorunda kalmıştım gerçi harddiskin devresi değişirse yeni devreyle şifre kalkabilir.