Format Cd ile ilgili soru

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Darknes$
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
Pc ye format atarken aklıma takıldı arkdaştan aldığım xp cd si orjinal degil kopya cd
bunula ilgili olarak sorularım:D saçmamı gelir artık bilmem:)

1-Bendeki Cd de bu keyi sormuyo :D
attachment.php

2-Mesela İnternetteki format atımı ile ilgili sitelerde burası böyle iken bendeki cd de ;

attachment.php

Bu şekilde arkaplanı degişik
Görüntü iyi degil ama
attachment.php

Bunların tek nedeki CD nin kopya olmasımı ?
VE bu cd ile format atsam sorun olurmu?

sersiler

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bu şekilde windows kopyaları nette tonla,cd keyi yazmazsın ve büyük ihtimallede windows doğrulaması kırılmış bir cd dir bu,sorun olurmu diye sorarsan ben içeriği ile oynamış cd den format atmam en azından lisanslı windows kullandığım için belkide gereği olmamıştır:D ama dediğim gibi bu tarz cd lere güvenemiyorum:icon_-1:

KintaRo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Bu Katılımsız Kurulum şeklinde özelleştirilen bir Windows XP kurulumu. Yani Kullanıcı etkileşimi olmadan pencereleri gizleyerek manuel yapılması gereken işlemleri daha önce belirtilmiş ayarlaya göre otomatik gerçekleştiren bir kurulum. Sorun olur/olmaz birşey demek zor. Çünkü özelleştirmeyi yapan kişi neler entegre etmiş, neler eklemiş, neler çıkartmış ne gibi değişiklikler yapmış bilemeyiz. Benim ilk katılımsız denemelerimde çok değişik sorunlarla karşılaştığım olmuştu. Ama bu CD biryerden eline geçtiğine göre mutlaka defalarca test edilip yayınlanmıştır. O yüzden hata olasılığı düşüktür.

mustapha_84

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Bu Katılımsız Kurulum şeklinde özelleştirilen bir Windows XP kurulumu. Yani Kullanıcı etkileşimi olmadan pencereleri gizleyerek manuel yapılması gereken işlemleri daha önce belirtilmiş ayarlaya göre otomatik gerçekleştiren bir kurulum. Sorun olur/olmaz birşey demek zor. Çünkü özelleştirmeyi yapan kişi neler entegre etmiş, neler eklemiş, neler çıkartmış ne gibi değişiklikler yapmış bilemeyiz. Benim ilk katılımsız denemelerimde çok değişik sorunlarla karşılaştığım olmuştu. Ama bu CD biryerden eline geçtiğine göre mutlaka defalarca test edilip yayınlanmıştır. O yüzden hata olasılığı düşüktür.
Aynen öyle katılımsız kurulum yani bir diğer ismiyle unattended.

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
çok rahat oluyor o cdler; bölge/saat ayarı yok, key derdi yok, ekstradan performans arttırıcı ayarlamalar var vs vs.

tudRoY

Profesör
Reaksiyon puanı
1
önemli birşey değil aynen böyle devam et :) katılımsız kurulum cd si seninkisi orjinal windows xp cdsi değil. :D

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2
arkadaşlar nlite den başka program varmı kalıtımsız windows için