Format attım ama bilgisayar ağ ve kamera tanımadı

şowalye

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Pc yeni toplamışım dvd yuvası bozuk anakart dvd okutamiyorum
Kısa bir zaman içinde yapacam
PC format atım ağ ve kamera tanımıyor :hammer:

BEFEGA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5
Anakart model ve markasından Ağ Kartı driverını,

Kameranın da model ve markasından driverını bulup yükleyebilirsin :)

Eğer bulamadıysan model ve markayı buraya yazarsan bizde yardımcı olmaya çalışırız.

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
format atım pc

atım ne demek ? :) iki defa nasıl hata yapabildin ya da anlamını ben bılmıyorum :P

şowalye

Profesör
Reaksiyon puanı
8
anakart model ve markasından ağ kartı driverını,

kameranın da model ve markasından driverını bulup yükleyebilirsin :)

eğer bulamadıysan model ve markayı buraya yazarsan bizde yardımcı olmaya çalışırız.

msi 760gm-p23 (fx) am3 ddr3 vga+glan+sata2+usb 2.0

harun.arslan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
SlimDrivers programını indir.

Onunla driver larını yükle.

Sonra tamam olmalı....

CiiixXx

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Türkçe'yi öğrenmeden format atmayı öğreniyor yeni nesil...

Çözüm için bir şeyler yazacaktım ama, yazdıklarımı anlayamazsın diye vazgeçtim...

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
adam ağ bağlantı driverım yok diyor siz driver indir diyorsunuz cözüm sunmanız bumu arkadaşlar

@CiiiXx herhalde sende doğar doğmaz öğrenmedin galiba insanlar alay geçmek bu demeki şimdi sen ondan aşağı oldu verdiğim cevapla saol kowalskii arkadaş da bu arkadaşa beğen desteğini vermiş

acaba cözüm icin birşeyler yazacaktın da o anlamazmı yoksa sen cözümü bilmediğin mi icin konuyu dağıtın

benim bildiğim SDN forum yardım isteyen üyelerle dalga geçmek değil yardım etmek icin burda ?

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Çözümü ilk önce onun dil hatalarını düzeltmekle başladım.. Başlama noktama karışılamaz ki; kimseyle dalga da geçmedim. Forumda hiç arkadaşım yok sürekli konuştuğum...

Bana laf yetiştireceğine neden çözümü sunmadın ? Konusunu okuyunca dikkatimi çekti ve "iki defa biri nasıl hata yapabilir" diye aklıma takıldı, düşüncemi paylaştım...

Bence bu forum ilk önce insanlara kişisel gelişimde yardımcı olur (olurdu)... bilgisayar zaten halledilir.

Çözüm mü istiyorsunuz ?

Şovalye arkadaşım; daha önce benim başıma da gelmişti. Önce tekrar format atmayı dene.. Eğer tanımazsa başka bir format CD/DVD si ile dene. Bendeki sorun ağ sistemini hiç tanımıyor öyle birşeyin varlığından bile haberi yok gibiydi. Format attiğim kaynağı değiştirdim ve sorun çözüldü. Bu işin eğitimini almadığım için bu kadar yardımcı olabiliyorum. Umarım Türkçe'mizi düzgün kullanırsın :)

iyi günler

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
Öncelikle arkadaş ethernet kartı driveri istiyor fakat forumda nasıl olabiliyor düşüncesinede kapılır insan mesela :) demekki internete girebiliyor...

sonrasında arkadaşın dediği yazılım ile pc niz için güncel yazılımları download edebilirsiniz.

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
ağ bağlantısı olmayan bir bilgisayarda adam nasıl internet kulanacak ve driver indirecek

şowalye arkadaşım şimdi senin kulandığun xp üzerinde oynama yapılmış sen temiz ve üzerinde oynama yapılmamış bir xp cd bul ha dvd arızalı demişsin forumda paylaştığım bir konu var usb den windows yükleme onun usb xp boot edersin dvd yerine usb ile yüklersin ihtiyacın olacak bir calışan bilgisayar ile
kendine bir windows xp sp3 iso dosyası indirme google de araştıma yaparsan hiç ellenmemiş xp iso bulabilirsin ve ya bilgisayarcılar da 3 tl satılıyor onu bir bilgisayara takıp iso oluşturursun sonra iso dosyanını forumda paylaştığım programı indir bilgisayara kur bilgisayara usb diski tak programı ac iso dosyanını programa göster sonra usb disk sec bekle usb diske atsın sonra bilgisayarın yeniden başlat klavye de F12 bas usb ile başlat yüklesin eğer yapamadığın takıldığın bir nokta varsa yaz bana burada ben sana yardımcı olurum

kowalski benim burda kimseye laf yetiştirecek derdim yok cözüm ise hertürlü cözümü sunarım cözmüyeceğim soruna da yazmam ama kimseyi de türkçesiyle eleştirmem ne oldu şimdi benim de türkçe kötü dikkat et yazarken hatalarım cok bu bir sucmu insan dille adam olunmaz benim bildiğim karekterle adam olunur

---------- Post added at 11:50 ---------- Previous post was at 11:48 ----------

Öncelikle arkadaş ethernet kartı driveri istiyor fakat forumda nasıl olabiliyor düşüncesinede kapılır insan mesela :) demekki internete girebiliyor...

sonrasında arkadaşın dediği yazılım ile pc niz için güncel yazılımları download edebilirsiniz.

başka bilgisayar ile girelemez mi foruma ? :)

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Neden hatası olan herkes bir kere de hatasını kabul etmiyor :( Adamın karakterini ben nereden bileyim. Sadece uyardım diye eleştirmen oldum. Bu sondu zaten.

Özür dilerim tüm suç bende (kimseyi eleştirmek değil, yanlışlarını gidermede yardımcı olmak maksadım).. Demek ki !

Tekrar özür dilerim saygısızlık yaptıysam herhangi bir üyeye.

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Neden hatası olan herkes bir kere de hatasını kabul etmiyor :( Adamın karakterini ben nereden bileyim. Sadece uyardım diye eleştirmen oldum. Bu sondu zaten.

Özür dilerim tüm suç bende (kimseyi eleştirmek değil, yanlışlarını gidermede yardımcı olmak maksadım).. Demek ki !

Tekrar özür dilerim saygısızlık yaptıysam herhangi bir üyeye.

kowalski arkadaşım lafım sana değil diğer arkadaşa hani senin beğeni yaptığın arkadaşa onun tarzı yanlış sende ona beğeni yapmışsın adam bilmiye bilir suc değil biz biliyorsak bildiğimiz kadar o adama cözüm sunmak ha cözüm olur olmaz o başka ama sonuc yardım etmeye calışıyoruz oda yanlış yapa yapa bu işi öğrenir bak bu bilgisayar işinde ilaki sadece doğruları öğrenmek değil ne kadar doğruları öğrenmek isyorsak ondan fazlasını yanlışları da örğretmek ne kadar yanlış o kadar doğruyu öğrenirsin

CiiixXx

Profesör
Reaksiyon puanı
27
[MENTION=136676]IThelp[/MENTION] , her konuda ciddi, anlayışlı olurum, hatta Türkçe konusunda da öyle ufak tefek hatalara takilmam da, Bu biraz ağır geldi :D Bu kadar da olmaz. Bu kadar da kötü kullanılmamalı Türkçemiz.

Yardım konusuna gelince, zaten gerekli bilgiler verilmiş. Adam telepatik bağlantı kurmuyor ya bizimle... Burada nasıl yorum yazabiliyor yardım isteyebiliyor ise, aynı şekilde sürücüleri de indirebilir. Farklı yollar ile kendi bilgisayarına taşıyarak yükleyebilir. Format atabilen birisi rahatlıkla yapabilir yani bunu...

Ben sözümün arkasindayım da, siz ne
kadar abarttiniz konuyu... Şaşırıyorum.

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
@IThelp , her konuda ciddi, anlayışlı olurum, hatta Türkçe konusunda da öyle ufak tefek hatalara takilmam da, Bu biraz ağır geldi :D Bu kadar da olmaz. Bu kadar da kötü kullanılmamalı Türkçemiz.

Yardım konusuna gelince, zaten gerekli bilgiler verilmiş. Adam telepatik bağlantı kurmuyor ya bizimle... Burada nasıl yorum yazabiliyor yardım isteyebiliyor ise, aynı şekilde sürücüleri de indirebilir. Farklı yollar ile kendi bilgisayarına taşıyarak yükleyebilir. Format atabilen birisi rahatlıkla yapabilir yani bunu...

Ben sözümün arkasindayım da, siz ne
kadar abarttiniz konuyu... Şaşırıyorum.

öğrenmeye calışıyor hocam :) sizde biraz yardımcı olun örnek vereyim biri yardım istediğinde bende buna yorum yazdığımda yardım amaclı hiç bir zaman bilgisayar dilinde anlatmam karşımdakini ne kadar anlayıp anlamadığını bilmediğim icin halk dilinde anlatırım böylece herkesin anlaması daha iyi olur

başımıza geldi cün örnek birine PC yazdım abi PC ne dedi şunu anlayacağımız dilde yaz artık bende bilgisayar olarak yazıyorum PSU yazdım adam o Ne dedi bende artık TRAFO yazcam :) umarım anlamışsındır ne demek istediğimi kimse darılmasın kırılmasını istemem :)

BEFEGA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5
şowalye kayıp :D Adam birbirimize düşürdü kaçtı :P

Şaka bir yana nerede kaldı hiç cevap vermiyor ?