Mümkün.
Önce xp veya 7 ne kullanıyorsan Bilgisayarım sağ tıkla yönet,depolama,disk yönetimi yerel.
Diskler karşına çıkacak.
İstediklerini sil.
Sonra Xp kullanıyorsan partition magic ile birleştirmek istediğin diski format atmadan diğerleri ile birleştirebilirsin.
Bunu defalarca yaptım ve hiç birinde veriler zarar görmedi.
Silmeyi yaptı da birleştirme olmadıEASEUS Partition Master 6.1.1 Programıyla rahatça yapabilirsin.
Mümkün.
Önce xp veya 7 ne kullanıyorsan Bilgisayarım sağ tıkla yönet,depolama,disk yönetimi yerel.
Diskler karşına çıkacak.
İstediklerini sil.
Sonra Xp kullanıyorsan partition magic ile birleştirmek istediğin diski format atmadan diğerleri ile birleştirebilirsin.
Bunu defalarca yaptım ve hiç birinde veriler zarar görmedi.
EASEUS Partition Master 6.1.1 Programıyla rahatça yapabilirsin.
Tekrar dene bence.Daha bu gün yaptım senin yapacağını.Yanlız benim ki Pro version senin ki free ise farklı olabilir.
Partition magic programı Win7 ile sorun çıkarabiliyor.HDDsini kaybeden arkadaşlar bile var.Ona göre dikkat!
Windowsun kendi programında bazen izin vermiyor özellikle notebooklarda o yüzden önermedim.Yok programsız da yapılıyor evet...
E Alanı boş![]()
EASEUS Partition Master 6.1.1 Programıyla rahatça yapabilirsin.
E boş ise herhangi yazılım kullanmana gerek yok. hayaranim in dediği gibi yap. daha iyidir.
E yi sil sonra C ye sağ tıkla genişlet de. E nin bütün alanını C ye yaz... Bu kadar![]()
hangi işletim sistemini kullanıyorsun?Sağ tıkta genişlet yok?![]()
hangi işletim sistemini kullanıyorsun?
nasıl yok pekiWindows 7 Ultimate
nasıl yok peki
en başta E ye sağ tıklayıp birimi sil de. sonra C ye sağ tıklayıp genişlet de. sonra E nin hepsini üstüne atarsınbirimi silmeden genişlet seçeneği aktif olmaz
![]()
Hemen deniyorum
---------- Post added at 19:10 ---------- Previous post was at 19:03 ----------
shadow bende de c'yi genişletme inaktif? Ama 31 gb boş alan var?
evet E birmini tamamen bilgisayardan sildim.. sonra C nin üzerin de birimi genişlet dedim ama Birimi Genişlet secenegi inaktif ...
Yalnız D nin üzerine geldigimde Birimi genişlet '' aktif '' olarak gözüküyor.
---------- Post added at 19:19 ---------- Previous post was at 19:15 ----------
e yi sildikten sonra yeniden başlatmak istedim hata verdiŞuan dayım formatlıyor
![]()