Format atarken flashı ne zaman çıkarmalıyım?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan GLOMBY
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

GLOMBY

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Laptop a Windows 10 Superlight sürümünü indiriyorum, fakat diski seçip yükledikten sonra gelen ilk yeniden başlatmadan sonra flashı çıkartıyorum bu yaptığım hatalı mı ? Daha sonra HP logosu geliyor ve sonra ekranda karıncalanma oluyor. Pili çıkartıp takıyorum tekrar format tarafına geliyor. Donanımsal olduğunu düşünmüyorum fakat yazılımsal nerede hata olabilir? Yardımcı olursanız çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkür ederim hayırlı akşamlar.

S

SDN Anonim 608469

SDN Okuru
Ben öyle yapmıyorum ve bir hata ile karşılaşmadım.

damzchevk

Profesör
Reaksiyon puanı
1,013
İlk yeniden başlatma sırasında çıkarabilirsin doğru bir işlem.

Klyder

Öğrenci
Reaksiyon puanı
35
Laptop a Windows 10 Superlight sürümünü indiriyorum, fakat diski seçip yükledikten sonra gelen ilk yeniden başlatmadan sonra flashı çıkartıyorum bu yaptığım hatalı mı ? Daha sonra HP logosu geliyor ve sonra ekranda karıncalanma oluyor. Pili çıkartıp takıyorum tekrar format tarafına geliyor. Donanımsal olduğunu düşünmüyorum fakat yazılımsal nerede hata olabilir? Yardımcı olursanız çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkür ederim hayırlı akşamlar.
Dostum güncelleştirmelerde yüklendikten sonra 10 saniyelik bir süre verir sana eğer o sürede flashı çıkarmazsan boot tekrardan kurulum başına atar seni dediğim gibi 10 saniyelik sürede flashı çıkar kurulum kaldığı yerden devam eder ve işlemler biter.

The Judge

Profesör
Reaksiyon puanı
5,180
İlk yeniden başlatma ekranından sonra çıkarmanda bir sorun yok. Olması gerekende budur zaten.

GLOMBY

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dostum güncelleştirmelerde yüklendikten sonra 10 saniyelik bir süre verir sana eğer o sürede flashı çıkarmazsan boot tekrardan kurulum başına atar seni dediğim gibi 10 saniyelik sürede flashı çıkar kurulum kaldığı yerden devam eder ve işlemler biter.
Zaten 10 saniyelik süreyi gördüğüm gibi çıkartıyorum flashı.
süre bittikten sonra HP logosu geliyor yükleniyor ve sonra ekran karıncalanıyor ve hiç bir şey yapamıyorum. Pili çıkarıp takıyorum tekrar format atıyorum sabahtan beri bu işlemi tekrarlıyorum.

Klyder

Öğrenci
Reaksiyon puanı
35
Sanırım format usb'nin dosyalarını eksik veya hatalı indirmişsin. Donanımsal olduğunu bende düşünmüyorum bence tekrardan dilediğin Windows'u resmi sitelerden indir ve tekrar dene.
Zaten 10 saniyelik süreyi gördüğüm gibi çıkartıyorum flashı.
süre bittikten sonra HP logosu geliyor yükleniyor ve sonra ekran karıncalanıyor ve hiç bir şey yapamıyorum. Pili çıkarıp takıyorum tekrar format atıyorum sabahtan beri bu işlemi tekrarlıyorum.