• Üyelikler Hakkında:

SDN Forum üyelikleri yönetici onayına tabidir. Şüpheli işleme sahip üyelikler onaylanmayacaktır.

Format atarken biostan satayı nasıl ayarlamalıyız ?

xp 2001 de çıktığında sata yoktu gibi ve usb bellekde çok kullanılmıyordu. Ama tabi ki böyle olmamalı microsoftun bu problemi en azından sp2 ile güncelliyeceğini düşünüyorduk yapmadı adamlar. Yanlız ide moduna almak pek mantıklı değil sata hdd var ide modda kullan . elinizden geliyosa kendi pc niz ise :) Sata mod kullanın

arkadaşlar bendede bu sorun var ilk bölüme giriyorum Integrated Peripherals a ama işte 2.resimdekı gibi değil benm pc o seccenekler yok bende başka farklı sata ahci falan yok

Satayı ide ayarlayınca pc çok yavaşıyor.Hiç tavsiye etmem.Onun yerine sata xp cdsi hazırlayın daha iyi :) ya da benim gibi ubuntu kurun :D

ARkadaşlar merhaba
bu şekilde hardiski tamamen temizlemiş oluyormuyuz, veya her format attığımızda neden hızı azalıyor hocam, bilgisayar ilk alındığında gayet iyi fakat her formattan sonra bi yavaşlama oluyor
bu sorunu nasıl aşabiliriz
teşekkürler

arkadaşlar bendede bu sorun var ilk bölüme giriyorum Integrated Peripherals a ama işte 2.resimdekı gibi değil benm pc o seccenekler yok bende başka farklı sata ahci falan yok

hemen hemen aynı sorun yardım istiyorum lütfen.
Bi de bu anlattığınız sadece notebooklar için mi geçerli. Ben masaüstü kullanıyorum.

maden bu kadar yazdınız bari raıd 2 veya raıd 10 şeritleme yide anlatanan biri çıksada bende 2 tane 100gb lik hdd var onları raıd 2 yapmak istiyorum ama bilmiyorum bir yardım eden olsa sevinirim

acer bilgisayarda bu yukarıda anlatılan ekrana nasıl girebiliriz???

benim laptop a xp formatı attım usb ve cd le format atılıyor başlıyor mavi ekran geliyor yazılar ne anlama geliyor bu

bu işlem sadece xp işletim sistemleri için ama başka yolları da var tabi. sata driverı xp cd'sine gömerekte yapılabilir. katılımsız cd oluşturmak biraz zor olabilir ama sonradan tekrar bios ayarları ile uğraşmamak için yararlı olabilir.

pc yi yeniden başlattığımda del tuşuna basıp bios a giriyorum ama şu Integrated Peripherals fln filan bu ayarları aradım aradım bulamadım yardımcı olun lütfeennn

1 Tb Hardisk Bende Var Ama Takınca Görmüyor

Lütfen Yardımcı Olun Ne Format Atabiliyorum Ne Başka Bişe Bilgisayar Böyle
Resimi İnternetten Bulduğum İçin Doğru Düsgün Anlatamıyorum
Hard Disk Modeli "Western Digital Wd Caviar Green 1TB "
Bİlgisayar Açılınca
m6r8l6AAICADs=

Sata 1 : HDD MOdelinin İsmi Yazması Gerekirken Böyle Çıkıyor

Bilgisayara Format Atmaya Çalışırkende Hata Veriyor
2Q==

- - - Mesaj Güncellendi - - -

1 Tb Hardisk Bende Var Ama Takınca Görmüyor

Lütfen Yardımcı Olun Ne Format Atabiliyorum Ne Başka Bişe Bilgisayar Böyle