Soru Fluwork gibi siteler güvenli mi? Bu benzeri sitelerde para kazanabilirmiyim? Ne yapmam lazım?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mel25
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mel25

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Arkadaşlar gerçekten hep sosyal medyadan fluwork vs gibi saatlik para kazanabiliyorsun diyorlar işte şu konu hakkında bilgi iş arkadaşı arıyorum vs şu konu hakkında haber video hazırlama vb şeylerden para kazanılabilir mi? Mesela fluwork olmazsa başka siteden para kazanabilir miyim?

hakanozhak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet güvenli, bu tarz siteler ( Fiverr, UpWork, FluWork ) freelancer olarak çalışabileceğiniz platformlardır. Bu platformların ana mantığı; örneğin sizin logo tasarlama yeteneğiniz varsa ilan açıp, kendinize müşteri gelmesini sağlamaktır.

Yalnız bu tarz freelance platformları diğer saçma para kazandırma uygulamalarına benzemez, ciddi iş yapıp kazanç elde edebileceğiniz mecralardır bilginiz olsun.

Ben Fiverr ve FluWork'da grafik tasarım üzerine ilan açtım. Bu 2. ayım ve kazançlarım şöyle:

Fiverr: $42 (çektim)
FluWork: $55 (çektim)

mel25

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Evet güvenli, bu tarz siteler ( Fiverr, UpWork, FluWork ) freelancer olarak çalışabileceğiniz platformlardır. Bu platformların ana mantığı; örneğin sizin logo tasarlama yeteneğiniz varsa ilan açıp, kendinize müşteri gelmesini sağlamaktır.

Yalnız bu tarz freelance platformları diğer saçma para kazandırma uygulamalarına benzemez, ciddi iş yapıp kazanç elde edebileceğiniz mecralardır bilginiz olsun.

Ben Fiverr ve FluWork'da grafik tasarım üzerine ilan açtım. Bu 2. ayım ve kazançlarım şöyle:

Bir yerde şey yazıyordu bu konu hakkında makale yaz 8 dolar işte takım arkadaşı arıyoruz e-posta adresini yönetecek cevap verecek vs birşeyler yazıyorlar bide cnn seçim ile ilgili 30 saniyelik video istemişlerdi bunlar doğrumu? O yüzden dedim. Niye boyle video istesinler sen denk geldin mi?

Çeri432

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

bir şey soracam şimdi şu fluwork de 1.3 dolara abonelik aldığın zaman her 15 günde bir kesiyor mu yoksa tek seferlik mi, eğer ki abonelik şeklindeyse yani her 15 günde kesicekse bunu nasıl iptal ediyorum

mel25

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
bir şey soracam şimdi şu fluwork de 1.3 dolara abonelik aldığın zaman her 15 günde bir kesiyor mu yoksa tek seferlik mi, eğer ki abonelik şeklindeyse yani her 15 günde kesicekse bunu nasıl iptal ediyorum
Evet birde paralıymış nasıl oluyor ki bu iş zaten iş için girdiğim sitede mantiken bana para lazımdır bide para verince üyelik için saçma oluyor