Flock Artık Yok !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TEGİN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

TEGİN

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
99
flockicon.png

Flock İnternet Tarayıcısının resmi sitesindeki yazıya göre ve eğer yanlış çevirmediysem :) 26 Nisan 2011 tarihi itibariyle Flock artık yokmuş arkadaşlar.

'' Official End of Support Notice

Support for Flock browsers will be discontinued as of April 26th, 2011. We would like to thank our loyal users around the world for their support, and we encourage the Flock community to migrate in the coming weeks to one of the recommended web browsers listed below. ''
Flock.com

timuruntorunu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
yok artık diye okudum, bende inanılmaz bi şey yaptı sandım meğerse artık yokmuş

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Ne işe yarıyor bu flock nedir yeniyormu?

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Ne işe yarıyor bu flock nedir yeniyormu?
sosyal ağların entegreli geldiği bir web tarayıcı. ama her şey kolay twit atma, photobucket'e daha kolay resim yüklemek gibi şeyler üzerine kurulmuş bir tarayıcı. ben ilk çıktığı zamanlarda denemiştim taa kaç sene önce. baktım işe yaramaz geri silmiştim

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
sosyal ağların entegreli geldiği bir web tarayıcı. ama her şey kolay twit atma, photobucket'e daha kolay resim yüklemek gibi şeyler üzerine kurulmuş bir tarayıcı. ben ilk çıktığı zamanlarda denemiştim taa kaç sene önce. baktım işe yaramaz geri silmiştim

Ben zaten tepki olarak yazmıştım onu yoksa googleye yazarım ne olduğunu öğrenirim ama bir paylaşım yapılıyorsa Tam yapılmalı şimdi benim gibi Allah bilir kaç kişi vardır böyle :)

Reaksiyon puanı
189
Zaten mozillanın o dandik altyapısını kullanıyodu en iyisini yapmış :) RockMelt'i kullanın o da güzel :)