Flash Site Sorunuuu

elifgenc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelik ile kusura bakmayın yanlış yere açtım belkide konuyu ama bulamadım.

Arkadaşlar ben swf dosyasını fla ya düzgün ceviremiyorum
Sothink SWF Decompiler kullandım yine tam ceviremedim
Flash Decompiller adlı başka bir program indirdim yine düzgün ceviremedim vede bu bir
dosya için degil bir cok dosya için aynı şekilde ceviremedim :( yardımcı olursanız sevinirim yeni üye oldum.

Reaksiyon puanı
189
SWF den FLA'ya tam kapsamlı dönüşüm beklemeyin zaten. Hiçbir zaman orijinal FLA dosyasındaki biçimi vermez. Bir bakıma reverse engineering benzeri birşey yapılıyor. Bu yapılan exe olarak derlenmiş bir programın üzerinden kaynak koduna ulaşmaya çalışmak gibi birşey.

elifgenc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Himm ama bakiyorum bazi forumlarda kişiler verim almişlar acaba diyorum ben mi yapamiyorum kendi kendime benim cevirilerimde sadece sitenin kapagi geliyor oda devamli dönüyor yani kapagi gigip geliyor gidip geliyor.

Reaksiyon puanı
189
swf dosyası tek olmayabilir. yani demek istediğim swf içine başka swf'leri çağırarak bir animasyon bütünü oluşturuyor olabilir. kaynağı dikkatli inceleyin bence...

ama yine dediğim gibi tam performans alamamanız olası. Bazı scriptlerden dolayı animasyonlar düzgün çözülemeyebiliyor...

elifgenc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
mümkünse size mail atsam düzgün cevirilip cevirilmedigini bile söyleseseniz ben üzerinde calışırım yani benmi kullanamıyorum yoksa olmuyormu diye tedirgin oldum ancak dediginizi gibi swf içinde başka swf ler var benim program her seferinde sadece ana sayfadakini fla ya ceviriyor

Reaksiyon puanı
189
Benim çevirmem yada sizin çevirmeniz bir şey fark ettirmez. Olay tamamen dediğim gibi. Tem performans beklemeyin bu tip şeylerde. Ayrıca dışarıdan yüklenen birkaç tane SWF var ise hepsini tek tek çevirip üzerinde değişikliklerinizi yapın ve çıktıları tek klasörde toplayın.

Ama dediğim gibi bozuk bir FLA ile karşılaşmanız olası. Çünki animasyonu orijinal FLA'daki biçimine geri döndürmüyor. Kendi anlayabildiği biçim ile yeni bir FLA oluşturuyor. Bu durum da genelde fiyasko ile sonuçlanıyor...

Kısacası bununla vakit kaybetmeyin. Kendi animasyonunuzu kendiniz hazırlayın...

Micuvan

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
57
Korumalı template indirmiş olabilirsin başka siteden başka templateler denemeni öneririm :)

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Evet scriptleri kendiniz yazmanız gerekiyor ben templatemonster sitesinden template beğeniyorum sonra fla halini indiriyorum fla ya çevirmek gibi bir derdim olmuyor :)