Merhaba Windows'a format atmak için Windows 8.1 kurdum. Şimdi flash belleke format atmak istiyorum amma içindeki Windows ISO dosyaları bir türlü silinmiyor hard disk Low Level format tool bu programla da denedim yine de olmuyor yardım edin.
olmuyor silinen dosyalar geri geliyorBiçimlendirme ınız mı?
olmuyor silinen dosyalar geri geliyorSağ tıkla biçimlendirme vardır tıklayınız.
Ekli dosyayı görüntüle 113847
Bilgisayarının şu kısmının ekran görüntüsünü atar mısın?
ne yazık ki yokUsb li tv var mı bende silemedigim zaman tv takip. Biçimlendirme yapardım
Disk Yönetimi ekran görüntüsü paylaşır mısın? Belki flash bellek read only (salt okunur) olabilir.
normal usb mi bu yoksa korumalı olanlardan mı?Merhaba Windows'a format atmak için Windows 8.1 kurdum. Şimdi flash belleke format atmak istiyorum amma içindeki Windows ISO dosyaları bir türlü silinmiyor hard disk Low Level format tool bu programla da denedim yine de olmuyor yardım edin.
UFD 2.0 Silicon-Power16G 16g markası bu normal ben aldım içine windows kurdum sonra böyle oldunormal usb mi bu yoksa korumalı olanlardan mı?
15 GB lık usb bellek olmaz normalde sizinki 15 GB gözüküyor.
Baska pc yokmuUFD 2.0 Silicon-Power16G 16g markası bu normal ben aldım içine windows kurdum sonra böyle oldu
Mesaj otomatik birleştirildi:
UFD 2.0 Silicon-Power16G 16g markası bu normal ben aldım içine windows kurdum sonra böyle oldu
İnternet kafe vrmı yakın da
Orda dene pc açtı 1 tlye oyunda oynarsın olurssavar niye sordun ?