ommerk
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 1
Şike yapmayı beceremeyen kulübün taraftarları kupa diye ağlıyor !
Resmen ağlıyor,Kulüp başkanından taraftarına kadar hepsi ağlıyor.
Hasır altı edilen delillerden bahsetmeyen kulübün taraftarları hala ağlıyor.
Link versek olmuyor,vermesek olmuyor.
Kupa hasretinden gözleri kuruyan arkadaşlar bi' zahmet bakıversin nedir ne değildir diye.
Tam olarak anlamadım ?köprülerin altından daha çok sular akacak, bize bu adi kumpası kuranlar er-geç kendileri yargılanacaktır o mahkemede.
aziz yıldırım mecburen hapse girecektir, bu doğru ama, son söz de henüz söylenmemiştir.
elbet o mahkemelere haktan, hukuktan, vicdanından ve namusundan emir alan gerçek yargıçlar gelecektir birgün.
son söz işte asıl o zaman söylenecektir.
yazın bi kenara.
uefa ve cas bu davadaki itirazlarda yine bizim savcıların oluşturduğu iddianameleri inceleyerek karara vardı. yani malum yere bağlanıyoruz yeniden...Cas da malum yerden almış emirleri arkadaşlar Onlar da Feneri ele geçirmek istiyor sanırım
Tek başına dezenformasyon timi olmuşsun arkadaş sen.Şike yapmayıda marifet gören biri. Ve bununla övünen. Ne kadar acı..
Soruyorum ya varmı bir tane şike yapmayan futbol klübü kimileri göze batar, kimileride saman altından su yürütür kimin ve kimlerin yaptğı ap açık ortada bir türlü sevemediler aziz başkanı ama ayakkabı kutusuna milyar dolarlar sığdırabiliyor,bakanlara hediye olarak 715.000 Türk Lirası ederinde kol saati alınabiliyor demekki neymiş...
ZANK! gündemi ne çabuk değiştirdiler gördünüzmü her olan biten gibi bu yolsuzluk operasyonunu'da unutturucaklar. ayyaş herifler daha ne kadar çalacaklar bakalım zevk-i sefa içinde kudurun durun ama her zaman yaptığınız pislikleri din ile bağdaştırıp aklanıyorsunuz ya o din ne çarpacak sizi ohh aklıma yanacağınız alevler geldikçe bende ne çok gülüyorum içimin yağları eriyor varya anlatamam.
sıkıntı yok... şikeyi yaptığımız kulüpler çıksın biz para yedik desinler bizde kabul edelim... benim bildiğim şike; kadın erkek ilişkisi gibi çift taraflı olur tek taraflı şike olmaz... o bütün satın aldığımız kulüpler tarafından açıklama yapılıp, bizi satın aldılar denirse sıkıntı yok şike yaptık deriz...
uefa ve cas bu davadaki itirazlarda yine bizim savcıların oluşturduğu iddianameleri inceleyerek karara vardı. yani malum yere bağlanıyoruz yeniden...
siz biz yaptık diyormusunuz?
Onlarda biz para almadık derler.
biz yapmadık ki yaptık diyelim... çünkü şike tek takımın tek başına yapacağı, yapabileceği bir şey değildir... bunun mantıklı olması için bizim para vermemiz onların da alması lazım ama nasıl bir durum ise sadece FENERBAHÇE yargılanıyor
acayip komik ... bir adamın kendi ile ilişkiye girip doğum yapabilmesi gibi bir durum.
Aziz Yıldırımla soy ismim aynı olsa da babamın oğlu değil sonuçta... şike yaptıysa Fenerbahçeme zarar vermiş demektir ama aziz yıldırım ''tek başına'' şike yapmışsa o kadar takımı kendilerinin haberi yokken satın almışsa ve sadece kendi yargılanıyorsa büyük adamdır vesselam...
@25 PARS 1907
Şike SAHAYA YANSIMAMIŞ dediklerinde nerelerdeydin ? Çok yabancı gibi konuşuyorsun. Bu ne demek ? TFF ye göre , Fenerbahçe şike teşebbüsünde bulunmuş fakat kabul edilmediği için şike sahaya yansımamış..Yani ortada bir şike var ama sahaya yansımamış.Dolayısıyla , şöyle oluyor ; ben sana para teklif ediyorum sen kabul etmiyorsun , etmediğin halde başkaları senin de ceza almanı söylüyor ki şu anda o başkaları sen oluyorsun..
Bir gün işin düşerse gidip hapisanedeki mahkumlara suçlarının ne olduğunu sor.Hepsi ben suçsuzum der.Sizinde o hesap.Siz kesin yapmamışsınızdır canım siz sütten çıkmış akkaşıksınız.Şikeyi ülkeye Galatasaray getirmiştir.
Bir suçlunun anotomisi.Kendini savunacağı yerde başkasını suçlar.Bu sevdadan vazgeçin.
İlk biz yapmadık dediniz.400 sayfa iddaname çıktı
Sonra bu ülkede herkes şike yapıyor kabak bize patlıyor dediniz.
En sonunda tamam hadi yaptık peki karşı taraf nerde dediniz.
Aziz Yıldırım: Örgüt kurmak, şike ve teşvik primi vermekten 6 yıl 3 ay
Olgun Peker: Örgüt kurmak ve yönetmekten 10 yıl 6 ay 20 gün hapis
Şekip Mosturoğlu: Örgüt üyeliğinden 1 yıl 3 ay ertelemeli hapis, şike ve teşvikten 1 yıl 10 ay hapis
Ali Yıldırım: 1 yıl 1 ay hapis
İlhan Ekşioğlu: Şike ve teşvikten 3 yıl 1 ay hapis
Mecnun Odyakmaz: Örgüt üyeliği ve Sivas-Fenerbahçe maçından dolayı 2 yıl 4 ay hapis
Samet Güzel: 2 yıl 2 ay hapis
Bülent Uygun: Teşvikten 11 ay hapis
Ümit Karan: 7 ay hapis
Serdar Adalı: 1 yıl 3 ay hapis (usulen bozma)
Tayfur Havutçu: 1 yıl 3 ay hapis (usulen bozma)
Vederson: Teşvikten 5 ay hapis
İbrahim Akın: Teşvikten 1 yıl 6 ay hapis
Mehmet Yıldız: 1 yıl 3 ay hapis
Bülent İşçen: Şike ve teşvikten 2 yıl 4 ay hapis
Ali Kıratlı: Şikeden 1 yıl 10 ay hapis
Sami Dinç: 2 yıl 2 ay hapis
Tamer Yelkovan: 1 yıl 3 ay hapis
Yavuz Ağırgöl: Şikeden 1 yıl 8 ay ertelemeli hapis
Yusuf Turanlı: Örgütten ertelemeli 1 yıl 3 ay, şikeden 2 yıl 6 ay hapis
Şimdi ne diceksiniz.