Flaş! Ertuğrul Sağlam bırakıyor mu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Bursaspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam 6-1'lik Valencia yenilgisi sonrası şoke eden bir açıklama yaptı ve istifa sinyali verdi. Bazı kesimler ise bu açıklamaları Sağlam'ın güvenoyu almak için söylediği konusunda görüş bildiriyor. Diğer olasılıklar ise Sağlam'ın kadroda önemli hamleler yapması veya başarılı işler yaptığı Bursaspor'da misyonunu tamamladığını düşünerek istifa etmesi...

ertugrul_saglam394896.jpg

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, 6-1 kaybettikleri Valencia maçına ilişkin olarak, ''Bu farklı yenilgi karşısında ne başkanın ne futbolcuların kendini suçlu hissetmesine gerek yok. Bir fatura varsa benim ödemem gerekiyor. En kısa zamanda da gereğini yapacağım'' dedi. Sağlam, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, farklı yenilgi nedeniyle maça ilişkin fazla konuşacak bir şey olmadığını, Valencia'nın çok iyi mücadele ederek sahadan haklı bir galibiyetle ayrıldığını söyledi.

Taraftarlara böyle farklı bir yenilgi yaşattıkları için üzgün olduklarını ifade eden Sağlam, şunları söyledi:

''Öncelikle taraftarlarımızdan onlara böyle ağır bir yenilgi yaşattığımız için özür dilemek istiyoruz. Bu farklı yenilgi karşısında ne başkanın ne futbolcuların kendini suçlu hissetmesine gerek yok. Bir fatura varsa benim ödemem gerekiyor. En kısa zamanda da gereğini yapacağım. Önümüzde önemli maçlar var, çok çabuk ayağa kalkmamız gerekiyor. Ama yine söylüyorum ortada ağır bir fatura var ve bunu benim ödemem gerekiyor. Ancak önce konsantrasyonumuzu yine en üst seviyeye çıkarıp pazartesi günü Kayserispor ve ardından Beşiktaş ile yapacağımız maça kadar ayağa kalkmamız gerekiyor ki üst sıralardan uzaklaşmayalım. Ondan sonrasını hepimiz göreceğiz.''

Sağlam, ''Gereğini yapacağım dediniz, bunu biraz açar mısınız?'' sorusuna, ''Öncelikle Kayserispor ve Beşiktaş maçları var. Takımı tekrar ayağa kaldırmamız gerek. Onu yapacağız, ondan sonrasını da hep beraber göreceğiz. Bu konuyu çok fazla açmaya gerek yok'' yanıtını verdi.

-VALENCIA CEPHESİ-

Valencia Teknik Direktörü Unai Emery de maçın kendileri açısından bu kadar kolay geçeceğini beklemediklerini kaydetti.

Maçın daha çekişmeli geçmesini umduklarını ifade eden Emery, ''6 gol attık. Maçın bizim açımızdan bu kadar kolay geçeceğini düşünmüyorduk'' dedi.
Emery, ''Gruptan çıkmayı garantilediniz. Manchester United maçına hangi hedefle çıkacaksınız?'' sorusuna, ''Manchester United maçına daha rahat çıkacağız. Ancak Manchester United maçını da kazanmak istiyoruz'' yanıtını verdi.

Bursaspor'un maçta birkaç ciddi pozisyon ürettiğinin anımsatılması üzerine Emery, ''Evet birkaç pozisyonları oldu. Bunları da düzeltmeye çalışacağız'' değerlendirmesinde bulundu.

Sporx

N3CAT1

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
144
Pek istifa edecek gibi gelmedi bana :)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Ama yine söylüyorum ortada ağır bir fatura var ve bunu benim ödemem gerekiyor.
Bu cümle bir mesaj veriyor ama bırakmaz sanırsam.

sdelta

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Bursaspor' u Valencia ile maç yaptırabildiği için teşekkür etmeliler bence...

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
ertuğrul hocanın mutlaka kabahati var fakat elindeki kadroda çok iyi sayılmaz. bunu ertuğrul hoca da biliyor ve biraz duygu sömürüsü yapıp güven oyu almak için böyle bir açıklama yaptı.

kötü olan 3 büyüklerin avrupada başarı gösterememesi. nispeten daha kolay rakiplere karşı çok kötü sonuçlar aldılar.

ama genel olarak türk takımlar avrupada ezildi bunu rahatça görebiliyoruz.

Ordo ab chaO

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Türkiye Ligi'nin kalitesi son şampiyonun aldığı sonuçlarla ortaya çıkıyor. Bursa'nın şu anda ikinci sırada olması da kalite konusunda Avrupa'nın ne kadar gerisinde kaldığımızın bir kanıtı. Yanlış anlaşılmasın burada sadece Bursa'dan değil tüm takımlarımızdan bahsediyorum.

Paramore

Dekan
Reaksiyon puanı
27
Ertuğrul hoca naapsın, Bursanın o yabancıları ne öyle? Bedava verseler oynatılmaz ya.. Kadrosu çok kötü.

DarkDance

Asistan
Reaksiyon puanı
0
istifa etmez bu kadar başarıyı başka takımda edinemez bursanında kadrosu iyi ama artık şimarıklık var herhalde oyuncularda.

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
Bütçesi vardı ama saçma saçma transferlerler yaptı da istifa etmez.
Duygusal açıklamalar bunlar. CL karnesinin çok kötü olmasına yoralım bu açıklamayı.

origami__1988

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Türk futbolunun görünmeyen yüzü bu işte... Küçük denizlerde zar zor yüzüyor, okyanuslarda boğuluyoruz.

chaylak1

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Bırakmasın neden bırakacak.Şampiyonlar liginde hangi Türk takımı iddialı ki.Sanki diğerleri 15 yıldır gide gele kıllattılar ortalığı.100-200bin euroluk futbolcularla bu kadar.Gerçi 15-20milyon$ futbolcuları alanlarıda görüyoruz.

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
Bursaspor Şampiyonlar Liginde 32 takım arasında 5. hafta gol atan tek takım. Ve bu takım son şampiyon. Kupalara 5 takım gönderen ülkemizin şu anda avrupada mücadele etmeye devam eden takım sayısı 2. Burada durup bi düşünmemiz gerek. Dünkü maçta spikerin dediği gibi Türk futbolu hiç iyi yerlere gitmiyor. Ayrıca Ertuğrul Sağlam Bursaspor'a 6 (Averaja bakacaksak onlarca) Beşiktaş'a bir maçta 8 gol yedirdi. Nasıl iş bu anlamak güç.