Fl studio , cubase benzeri beat yapma programı arıyorum ?

emrecanozdemir7

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Fl studio kullandım :) daha doğrusu tam kullanamadım cubase karışıkmış. Kullanımı karışık olmayan başka bir program var mı
[MENTION=105290]erenberk[/MENTION] [MENTION=25391]keyloger[/MENTION] [MENTION=51495]trnc[/MENTION] [MENTION=58793]REDFOKS[/MENTION] [MENTION=376]pesimist[/MENTION] [MENTION=64474]ozkanbey[/MENTION]

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Bu ikisi haricinde tek bildiğim Reason var.

herten

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
refil kullanımı açısından cubase daha iyi ama reason da hakkını veriyo ve kullanımı diğerlerine göre daha kolay bence .

emrecanozdemir7

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kıymetli yorumlarınız için çok teşekkürler başka önerisi olan varmı ??

heyyyyy

Sorun destek

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yaklaşık 7 yıldır Digital Audio Work Station programları ile ilgiliyim. Daha yalın ifadeler ile konuşmak gerekirse, şöyle kısaca ifade etmek isterim.

Sorduğunuz '' Beat Yapma Programı '' tabiri fazlaca yüzeysel. Bahsettiğiniz Cubase, FL Studio, Reason, Logic, Pro Tools, Sonar, Cakewalk, Ableton Live, Studio One gibi dijital sequencer' lar en basit düzeyde olan ufak çalışmalardan tutun, karmaşık surround aranjelerin tasarımını yapacak güçlere sahip programlardır. Kaldı ki bu programları kullanabilmek için nice eğitim seminerleri, kurs programları ve özel ders veren enstitüler vardır.

Bu durumda sizin '' Beat yapma programı arıyorum '' diyerekten bu sequencer' ları karışık yada basit olarak nitelendirmeniz yalnış olur. Sizden ricam bu tür konuları öncelikle internette aramanız. Öncelikle yapacağınız işi düşündükten sonra sahip olmak istediğiniz Daw' ı şeçip ona göre tekrar araştırma yapmanız.

Bkz;

Daw; http://tr.wikipedia.org/wiki/Digital_Audio_Workstation

Sequencer; http://www.midimap.net/sequencer-siralayici-dizici/

Hangi Müzik Programını Kullanmalıyım ?

emrecanozdemir7

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yaklaşık 7 yıldır Digital Audio Work Station programları ile ilgiliyim. Daha yalın ifadeler ile konuşmak gerekirse, şöyle kısaca ifade etmek isterim.

Sorduğunuz '' Beat Yapma Programı '' tabiri fazlaca yüzeysel. Bahsettiğiniz Cubase, FL Studio, Reason, Logic, Pro Tools, Sonar, Cakewalk, Ableton Live, Studio One gibi dijital sequencer' lar en basit düzeyde olan ufak çalışmalardan tutun, karmaşık surround aranjelerin tasarımını yapacak güçlere sahip programlardır. Kaldı ki bu programları kullanabilmek için nice eğitim seminerleri, kurs programları ve özel ders veren enstitüler vardır.

Bu durumda sizin '' Beat yapma programı arıyorum '' diyerekten bu sequencer' ları karışık yada basit olarak nitelendirmeniz yalnış olur. Sizden ricam bu tür konuları öncelikle internette aramanız. Öncelikle yapacağınız işi düşündükten sonra sahip olmak istediğiniz Daw' ı şeçip ona göre tekrar araştırma yapmanız.

Bkz;

Daw; http://tr.wikipedia.org/wiki/Digital_Audio_Workstation

Sequencer; http://www.midimap.net/sequencer-siralayici-dizici/

Hangi Müzik Programını Kullanmalıyım ?

eyvallah bilgilendirdin :) ben kullanışı ve anlaşılması basit ama güzel beat yapabileceğim bir daw arıyorum :) hangisini önerirsiniz en kolay olarak ?

Sorun destek

Asistan
Reaksiyon puanı
0
eyvallah bilgilendirdin :) ben kullanışı ve anlaşılması basit ama güzel beat yapabileceğim bir daw arıyorum :) hangisini önerirsiniz en kolay olarak ?

Yazdığım onca yazıdan sonra hala bunu soruyorsanız, benim diyecek başka birşeyim yok. Başarılar.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeşim turkıyedekı ınsanların sorunu bu bır tane basitten zora doğru muzık programı onerıceksın neden bunu zora sokup olayı vikipedia ya kadar sokuyosunuz bır turlu anlamıyorum işin ehli olan insan kardeşim şu prodan başla yawaş yawaş gelişrisin der