Yardım Fizik sınavından 50 aldım dersten kalır mıyım?

Noire969

Asistan
Reaksiyon puanı
105
Arkadaşlar şimdi 11. Sınıf sayısal öğrencisiyim şimdi fizik sınavım var girdim ve 50 altı aldım ben o dersten direk kalıyor muyum yoksa bana sorumluluk sınavı mı yazılıyor sorumluluktan mı geçiyorum 2.si ben sorumluluk sınavına girdim ve 100 aldım e okula sorumluluk notum mu giriliyor 100 olarak bilen varsa cevaplayabilir mi

EFI Shell

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
19,256
Arkadaşlar şimdi 11. Sınıf sayısal öğrencisiyim şimdi fizik sınavım var girdim ve 50 altı aldım ben o dersten direk kalıyor muyum yoksa bana sorumluluk sınavı mı yazılıyor sorumluluktan mı geçiyorum 2.si ben sorumluluk sınavına girdim ve 100 aldım e okula sorumluluk notum mu giriliyor 100 olarak bilen varsa cevaplayabilir mi
Daha 2.sınav ve sözlü notları ortada yok iken sorumluluk meselesi düşünülemez. 3 ders üzerinde kalırsan sorumlu geçiyorsun. Edebiyattan kalırsan sınıfta kalıyorsun.

WindStone

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,673
Önemli olan sınav notun değil ders ortalaman. Daha ikinci sınav ve sözlüler var. Eğer hepsinin ortalaması 50 nin altındaysa öbür yıl sorumluluk sınavına girmen gerekir. Edebiyat içinde geçerli. Sorumluluk sınavlarını veremezsen mezun olamazsın. Ayrıca not olarak girilmez e okula. Sadece sorumluluğun kalkar.