Fiyat sınırı yok

chorumlu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar yeni bir telefon almak istiyorum fakat hangisini alacağım konusunda çok kararsızım fiyat sınırı yok
Benim için önemli özellikler kamera ve performans
Ben xperia x performance düşünüyorum PS4 REMOTE PLAY den dolayı sizce şimdiki telefonlardan birinimi almalıyım yoksa yenileri note 5 yada iphone 7 yi beklemelimiyim
Not : Amerikada oturuyorum her türlü telefonu alabilirim fikirlerinizi esirgemetin

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
forumda açılmış hatta sdn bizzat en iyi kamera vs. diye araştırmasını yapmıştı bence bir daha bak iki cihaz arasında falan kalırsın seçenek sunarsın öyle tartışsak daha iyi gibi

chorumlu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
forumda açılmış hatta sdn bizzat en iyi kamera vs. diye araştırmasını yapmıştı bence bir daha bak iki cihaz arasında falan kalırsın seçenek sunarsın öyle tartışsak daha iyi gibi
Kardeş bunu izledim ama daha da kararsız kaldım bi faydası olmadı

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
ben kişisel olarak s7'yi tercih ederdim ekran boyutu ve tasarımı çok rahat bir kullanım sunuyor bence.Özellikleri kamerası vs. ben s7'yi seçerdim.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
S7 ve htc 10 düşünebilirsin ama ben olsam beklerdim (ki bende bekliyorum)

Note 7 ya da V11 ' i bekleyeceğim . iPhone 7 de bekleyebilirsin ama ben ömrüm boyunca (iPhone 7 nin fiyatı 2000 TL olsa bile) iPhone' a para vermem . Tabi bu kişisel bir şey sen bu 3 ünü bekleyebilirsin . Ya da üstteki 2 sini alabilirsin .