- Konuyu başlatan
- Reaksiyon puanı
- 9,770
Teşekkür ederim. Var mı peki bir öneriniz? İkinci el konusuna hakimsiniz diye hatırlıyorum.Gayet iyi olmuş.Eline emeğine sağlık.
Teşekkür ederim. Var mı peki bir öneriniz? İkinci el konusuna hakimsiniz diye hatırlıyorum.Gayet iyi olmuş.Eline emeğine sağlık.
6000-6500 bandında Note 10 plus olabilir.12gb ram,S-pen desteği ve 2k hdr 10 plus ekranı ile Note serisini sevenler için hala iyi bir tercih olur diye düşünüyorum.Teşekkür ederim. Var mı peki bir öneriniz? İkinci el konusuna hakimsiniz diye hatırlıyorum.
Note 10 Plus'ı ekleyeceğim ?6000-6500 bandında Note 10 plus olabilir.12gb ram,S-pen desteği ve 2k hdr 10 plus ekranı ile Note serisini sevenler için hala iyi bir tercih olur diye düşünüyorum.Bide genel olarak güzel yorumlamışsın ama bir noktada katılmıyorum.İkinci el Note 9 yerine Realme 7 pro,M51,Oppp reno 4 almak bence mantıklı değil çünkü Note 9 eskide olsa bir amiral gemisi.Diğerleri orta segment bir cihaz.Note 9 un Stereo hoparlör deneyimi,video performansı ve ekran kalitesi bu cihazların hiçbirinde yok.
@Erenist2020Arkadaşlar Xiaomi Mi8 128 GB var bende. 2019 Şubatta sıfır almıştım. 2 yılı yeni bitirdi. Hiç bir sorunu yoksa ne kadar eder? Samsung Galaxy Note 10 Lite'a geçmeyi düşünüyorum da.
2000 3000Arkadaşlar Xiaomi Mi8 128 GB var bende. 2019 Şubatta sıfır almıştım. 2 yılı yeni bitirdi. Hiç bir sorunu yoksa ne kadar eder? Samsung Galaxy Note 10 Lite'a geçmeyi düşünüyorum da.
Hiç ikinci el bir Mi 8'e denk gelmedim ama Sahibinden'den de 2000-2500 arası genellikle.Arkadaşlar Xiaomi Mi8 128 GB var bende. 2019 Şubatta sıfır almıştım. 2 yılı yeni bitirdi. Hiç bir sorunu yoksa ne kadar eder? Samsung Galaxy Note 10 Lite'a geçmeyi düşünüyorum da.
sdn 845 var iyi cihazmışHiç ikinci el bir Mi 8'e denk gelmedim ama Sahibinden'den de 2000-2500 arası genellikle.
Xiaomi'nin amiral serisi olduğu için dönemin en iyisi o ise onu kullanmışlardır.sdn 845 var iyi cihazmış
MantıkenXiaomi'nin amiral serisi olduğu için dönemin en iyisi o ise onu kullanmışlardır.
1500-2000 TL arasında satabilirsin.Arkadaşlar Xiaomi Mi8 128 GB var bende. 2019 Şubatta sıfır almıştım. 2 yılı yeni bitirdi. Hiç bir sorunu yoksa ne kadar eder? Samsung Galaxy Note 10 Lite'a geçmeyi düşünüyorum da.
1500 2000 tl satarsa ben alırım1500-2000 TL arasında satabilirsin.
3 yıllık cihaz.4000 e mi satacak?1500 2000 tl satarsa ben alırım
Önemli olan eski olması değil güçlü olması.3 yıllık cihaz.4000 e mi satacak?
Güçlü olsa bile android cihazların ikinci elleri çok iyi değil.Önemli olan eski olması değil güçlü olması.
İphone alsan batarya kötü başka işletim sistemi yok zaten ?Güçlü olsa bile android cihazların ikinci elleri çok iyi değil.
iPhoneların hepsinde batarya kötü değil.Gidipte İphone 7, İphone 6s gibi cihazlardan birini alırsan saç baş yolarsın.Bugün İphone 8 ve üzeri İphone ların hepsi batarya konusunda üzmez.Annemde İphone 8 var.Standart bir kullanımda günü çıkartıyor.İphone alsan batarya kötü başka işletim sistemi yok zaten ?
Önerdiğim hiçbir Android cihazın RAM'i 6'dan küçük değil. iPhone'larda ise RAM, Android cihazlar kadar önem taşımıyor. Örneğin SE 2020. 3GB RAM'i ile 12 GB RAM'i olan cihazlara kafa tutuyor. Vadesi dolmadı yani anlayacağınız.2018 çıkışlı telefonların vadesi dolmadı mı hele ki 4 GB RAM'a sahipse.
Note 10 Lite ve S10 Lite zaten yeni cihazlar. S10 Lite'ın ikinci elleri 4500-5000 seviyesinde. İkinci elini almak yerine az daha koyup sıfırı alınabilir. S10e de pil açısından sıkıntılı o yüzden eklemedim. İlerleyen dönemlerde sıfır fiyatları düştüğünde dolaylı olarak ikinci el fiyatları da düşeceğinden mütevellit ekleyebilirim.Note 10 Lite S10e veya S10 Lite modellerinin fiyat skalası nedir bu listene uymuyor mu ?
Bişi sorcam bu tr de üretilen cihazlar 200 dolar altındaki cihazlar mı olcak öyle ise rn10 ucuz olurNote 10 Lite ve S10 Lite zaten yeni cihazlar. S10 Lite'ın ikinci elleri 4500-5000 seviyesinde. İkinci elini almak yerine az daha koyup sıfırı alınabilir. S10e de pil açısından sıkıntılı o yüzden eklemedim. İlerleyen dönemlerde sıfır fiyatları düştüğünde dolaylı olarak ikinci el fiyatları da düşeceğinden mütevellit ekleyebilirim.
Şu an sadece 9C modeli üretilecek diye biliyorum. Zaten burada üretilecek cihazlar giriş segmneti olacak sanırım. Redmi Note 10 üretilmez gibime geliyor. Yine de bilemeyiz tabii.Bişi sorcam bu tr de üretilen cihazlar 200 dolar altındaki cihazlar mı olcak öyle ise rn10 ucuz olur
Gözetim uygulamasına rn10 giriyo mu 165 dolarmışXiaomi Redmi 9C , Oppo ise A15s ile test üretimine başladı. Opponun test üretimindeki telefon Hindistanda satılan bir telefon. Bu ürünler aslında 200 dolar altında ama gözetim uygulamasına tutuluyordu. Şimdi eğer firmalar kar payını yüksek tutmazlarsa vergi muafiyetinden dolayı gerçek dolar fiyatı üzerinden satılacaktır.
8 Mayıs 2020 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan 2020/6 sayılı İthalatta Gözetim Tebliği ile cep telefonu ithalatlarında gözetim uygulaması hayata geçirildi. Söz konusu uygulama ile 200 ABD Doları altındaki cep telefonu ithalatlarında gözetim belgesinin gümrük idaresine ithal anında sunulması gerekecek. Gözetim belgesi alınmaksızın ithalat yapılabilmesi için ithalatçılar matrahlarını artırarak ithalat işlemlerini gerçekleştirecek.Gözetim uygulamasına rn10 giriyo mu 165 dolarmış
ok sağol8 Mayıs 2020 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan 2020/6 sayılı İthalatta Gözetim Tebliği ile cep telefonu ithalatlarında gözetim uygulaması hayata geçirildi. Söz konusu uygulama ile 200 ABD Doları altındaki cep telefonu ithalatlarında gözetim belgesinin gümrük idaresine ithal anında sunulması gerekecek. Gözetim belgesi alınmaksızın ithalat yapılabilmesi için ithalatçılar matrahlarını artırarak ithalat işlemlerini gerçekleştirecek.