Bertan FB
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 21
peki hemen s7 kullananlar kulubüne gidiyorum ama burayıda takip edicem
Oyun oynayan biriysen iphone almanı öneririm.oyun oynarken en az ısınan telefon iphone alırsıb plus modelini bakarsın keyfineya ben çoğunlukla oyun oynıcam o yüzden böyle modern combat 5 fln
one plus 3t çok güzel hoşuma gitti özellikler fln büyük ihtimal one plus 3t alıcam türkiye garantiden vazgeçtim iphone hariç zaten çöp servisler
EIS 4K'da bile iyi çalışıyor. Ha düşük ışıkta OIS eksikliği fark ediliyor fakat o kadar da olsun artık değil mi?Şu oneplus5 de ois ve IPX68 olsaydı tadindan yenmezdi
Tabiki olabilir yine de insan içinden geçirmiyor da değil hani.ama yazılım ve donanım bileşimi harika bir model. Xiaomi yine vazgecilmezim olarak birinci sırada tam tamına 2 gün her şey full açık şekilde redmi note 4x batarya süresi ise acaba diğer markalar neyi eksik yapıyorlar dedirtiyor [emoji4]EIS 4K'da bile iyi çalışıyor. Ha düşük ışıkta OIS eksikliği fark ediliyor fakat o kadar da olsun artık değil mi?
Orta segment cihaz büyük pil düşük pil isteyen işlemci.Tabiki olabilir yine de insan içinden geçirmiyor da değil hani.ama yazılım ve donanım bileşimi harika bir model. Xiaomi yine vazgecilmezim olarak birinci sırada tam tamına 2 gün her şey full açık şekilde redmi note 4x batarya süresi ise acaba diğer markalar neyi eksik yapıyorlar dedirtiyor [emoji4]
Benim bildiğimf/p denince akla en son gelecek şey Iphone'dur. Bir mi6 ile SE karşılaştırıldığında...Valla arkadaşlar açıkçası bugüne dek fiyat performans konusunda iphone se kadar iyisini görmedim. yanlış anlaşılmasın en iyi telefon o demiyorum, verdiğin para ve aldığın performans oranı olarak bugüne kadar benim gördüğüm en iyisi.
İşim sebebi ile ios kullanmak zorundayım hocam. Android'i hem kullanamam, hem de ısınamadım. Iphone'lar arasında demeliydim haklısınBenim bildiğimf/p denince akla en son gelecek şey Iphone'dur. Bir mi6 ile SE karşılaştırıldığında...
Lenovo P2 olabilir. Zte Nubia Z17 Mini o fiyatta süper bir cihaz ama KVK garantili aklıma ilk gelen bunlar.Arkadaşlar merhaba
benim 1100 tl bir bütçem var max. 1300 olur sanırım ama onun üstüne çıkamam
Bana fiyat-performans konusunda telefon önerebilir misiniz?
Aslında xiaomi güzel bir marka kağıt üzerinde güzel özellikleri var kullananlar da memnun ama ithalat ürünü olması beni üzüyor delta ile sorun yaşadım 2 kere daha da deltaya bulaşmaya düşünmüyorum ithalat olarak da en iyi delta diyorlardı önceden kvk falan iyiydi ama şimdi o da bozmuş sanırım o yüzden gördüğüm kadarıyla tek çıkarım Türkiye garantili güzel servisi olan bir cihaz almak bir de bütçeyi göz önüne alırsak adam akıllı cihaz bulmak sanırım zor oluyor
Önerin için çok teşekkür ederim ama zte sanırım 4g kullanamıyormuş en azından bu cihaz da :/ p2 de hem sanal tuş takımı hem de alt tarafında yer kaplayan bir home tuşu olması üzücüLenovo P2 olabilir. Zte Nubia Z17 Mini o fiyatta süper bir cihaz ama KVK garantili aklıma ilk gelen bunlar.
Zte Turkiyede vardı Axon 7 adli amiral gemisi ile onda 4G sorunsuzduÖnerin için çok teşekkür ederim ama zte sanırım 4g kullanamıyormuş en azından bu cihaz da :/ p2 de hem sanal tuş takımı hem de alt tarafında yer kaplayan bir home tuşu olması üzücü
Yorum aynen şöyle "800 band yine yok 4g problem cin mallarının tek eksiği 800 band destegi olmaması bari boze berdiklerinize koyun"?Zte Turkiyede vardı Axon 7 adli amiral gemisi ile onda 4G sorunsuzdu
Hocan iyi araştırın 4G'siz bırakmazlar o cihazı.
Hani KVK dedim ya Zte Nubia resmi garantili cihaz servisi KVK veriyor.
Bimeks ile alakanız var sanırım mağazaları neden kapanıyor kira işçi ücretlerini ödeyemiyor falan diye okudum amaxıaomi bence
Redmi Note 4( 4X değil snapdragonlu 4 modeli ) aldım babama 1 saattir kullanıyorum bir ısınma görmedim güzel cihaza benziyor.Bimeks ile alakanız var sanırım mağazaları neden kapanıyor kira işçi ücretlerini ödeyemiyor falan diye okudum ama
Mi5 üretimden kalkmış ve bi abimiz bana Xiaomi üretimden kaldırdığı cihazlara yazılımsal destek sağlamıyor demişti mi5s 1575 tl yazıyor net redmi note 4x falan alsam diyorum 950 tl imiş üstü bana kalır ne güzel diyorum ama sıkıntı çıkar mı merak ediyorum aşırı ısınıyor yazıyor acaba cidden çok ısınıyor mu o telefon
bence q6 çok iyi bu fiyat için@Murat Burç LG nin yeni çıkardığı Q6 hakkında ne düşünüyorsun orta segment için iyi geldi bana 1300₺ ye satılıyor.
Pahalı@Murat Burç LG nin yeni çıkardığı Q6 hakkında ne düşünüyorsun orta segment için iyi geldi bana 1300₺ ye satılıyor.
Parmak izi bu fiyat seviyesinde olmasa da olur. 1500₺ ve üstü telefonlarda olmalı ama bu fiyat seviyesinde pek mühim değil. Evet işlemci baya baya zayıf hem de ama 3 gb ram var yüz tarama sistemi var kameranın da çok kötü olacağını düşünmüyorum açıkçası. Ama şunu söyleyeyim tasarım yönünden S8 çakması olmuş resmenPahalı
--- Gönderi Güncellendi ---
Parmak izi yok işlemci zayıf kamera desen tartışır. Tek olur tarafı sözde iyi tasarımı
ne alaka general mobile 4g android one kullanıyorum ilk çıktığı zamanlarda 700tl ye almıştım hala sorunsuz çalışıyor distribütör garantili en iyi f/p telefon üreticilerinden biriİlk 3'e sözüm yok lakin dördüncü Gm5 Plus kesinlikle yanaşılmaz. Derdi tasası bitmez. General Mobile firması kadar amatör çalışan ve Android One platformunun adını kötü kullanabilecek kadar başarısız bi firma daha yok. Diğerleri alınır.