Fiyat farkına değer mi?

2jz-GTE

Asistan
Reaksiyon puanı
109
Suan bütçem tam belli değil ama Max 3000 olur orası kesin. 3000 e cikabilirsem mi9t veya Redmi note 9s var aklımda ama realme 6 ve meizu 16th neredeyse iki telefonun da aynı duzeyinde. 1. Sorum sizce meizu 16 th mı daha iyi bir seçim olur yoksa realme 6 mı? Uzun kullanım açısından. (İşlemciden yana korkum yok) 2. Sorum ise mi9t ye o parayı vermek ne kadar mantıklı? Yani Realme 6 veya meizu 16 th varken. Aslında meizu 16 th hepsinden iyi fakat bu eski bir cihaz bi 4 sene gitmesi lazım benim icin. Aklima takıldı bu soru. Meizu 16 th yerine realme 6 alsam daha mı iyi olur ki acaba? Şimdiden teşekkürler.

Barış Bayraktar

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
628
Meizu onlarla aynı seviyede değil daha üst seviye. Meizu öneririm. Android 10 güncellemesi de gelecekmiş hem.

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
"Barış bayraktar" arkadaşımızında söylediği gibi meizu diğer ürünler ile işlemci bakımından aynı kategoride değil. Ürünün kendiside özellikleri bakımından güzel fakat batarya performansı bakımından iyi bir ürün olmadığını biliyorum. Diğer modeller ile ilgili ben mi9t'nin çok güzel bir ürün olduğunu düşünüyorum. Gerek malzeme kalitesi gerek üründe kullanılan ekran, pil gibi donanımlar başarılı. O ürün ile ilgili bendeki tek soru işareti pop-up kameraya sahip olması. Mekanik olarak normal şartlarda açılıp kapanmasında bir sorun kısa vadede olmayabilir ama uzun vadede bunun kullanımdaki darbelerle çok verimli olmayacağını düşünüyorum. O nedenle bu modeldeki tek soru işareti bu. Bu konu sizin için bir sorun değilse geriye kalan özellikler için tavsiye edebileceğim bir ürün.

Yeni realme 6 mediatek işlemci ile geliyor. Ben mediatek plaformuna pek sıcak bakadığımı hep söylerim. G90t evet xiaomi mi note 8 pro'da uzun süredir performans anlamında başarısını gösterdi ama güç tüketimi, termal skorlar gibi konularda g90t işlemcili bir ürün yerine sd720g, 730g işlemcili bir model tercih etmenizi tavsiye ederim.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Meizu candır Canan dır apple batırmak için çok uğraştı batıramadı...

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Suan bütçem tam belli değil ama Max 3000 olur orası kesin. 3000 e cikabilirsem mi9t veya Redmi note 9s var aklımda ama realme 6 ve meizu 16th neredeyse iki telefonun da aynı duzeyinde. 1. Sorum sizce meizu 16 th mı daha iyi bir seçim olur yoksa realme 6 mı? Uzun kullanım açısından. (İşlemciden yana korkum yok) 2. Sorum ise mi9t ye o parayı vermek ne kadar mantıklı? Yani Realme 6 veya meizu 16 th varken. Aslında meizu 16 th hepsinden iyi fakat bu eski bir cihaz bi 4 sene gitmesi lazım benim icin. Aklima takıldı bu soru. Meizu 16 th yerine realme 6 alsam daha mı iyi olur ki acaba? Şimdiden teşekkürler.
İkisinide salla ikinci el S9 plus al keyfine bak.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Ek Açıklama 2020-05-19 203601.png

tatlım bunu al diyen kıza rağmen?