Fitness Antrenman Programı ve Beslenme Takibi için Defter

SlashRoot

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
LQX9Az.png

Merhaba.

Arkadaşlar kendime bir antrenman defteri (yukarıdaki görselin şablonunu) hazırladım. Amacım hem antrenman programını hem de beslenme takibini düzgün yapabilmek. Defterin boyutunu ise birebir A5 boyutunda olacak şekilde ayarladım. (A4 fotokopi kağıdının yarısı büyüklüğünde 14cm x 21cm) Sayfaları önlü ve arkalı kullanacağım. Hazırladığım antrenman defteri toplam 100 yaprak olacak. Böylece defter toplam 200 antrenman günü için sadece 50 adet A4 fotokopi kağıdı benim için yeterli. Bunu kırtasiyede 2-3 TL verip telli defter şeklinde yaptıracağım. Bu şekilde yapıldığında maliyet olarak piyasaya göre oldukça ucuza geliyor.

Bu aşamaya kadar sorunum yok ama normalde fotokopi kağıtları bildiğiniz gibi yeterince kalın olmuyor. Bunun için hangi marka A4 fotokopi kağıdını kullanmalıyım? Araştırma yaparken şöyle bir rehbere rastladım: Fotokopi Kağıdı Rehberi | Avansas.com

Sizlerin kullandığı veya bildiği kaliteli markalar var mı? Defterde kağıt arkasında iz bırakmasını istemiyorum. Birazcık kaliteli olsa yeter. Navigator A4 fotokopi kağıdı sizce iş görür mü?

Dip Not: Şu an şehir dışındayım ve görselin orijinali maalesef evimdeki bilgisayarda kaldı. Bu tasarımı kullanmak isteyenler konuya yazarak belirtirse şehir dışından döndüğümde orijinal halini özel mesaj ile gönderebilirim.

Önerilerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum.

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,554
Ben evernote kullanıyorum bu iş için zaten ağırsağlam 5x5 güç proğramına geçtim.
Her gün 3 en fazla 4 hareket var ve ağırlık 5 set boyunca sabit olduğu için sadece günlük ne yaptım onu yazıyorum yetiyor.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Defteri bilemem de ne biçim program bu? Hareketlerin saçmalığı beni benden aldı. Ne yapıyorsunuz? Tam program alabilir miyim?

SlashRoot

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Defteri bilemem de ne biçim program bu? Hareketlerin saçmalığı beni benden aldı. Ne yapıyorsunuz? Tam program alabilir miyim?

Merhaba.

Program gerçek değil. Dijital ortamda font testini yapmak için rastgele yazdım.

Gokceselim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba ben haftada 4 gün çalışıyorum programım ön arka kol göğüs sırt omuz kasları için ve orta seviye çalışıyorum bir üst seviyeye geçmek için programı ne kadar zaman uygulamam gerekli yardımcı olurmusunuz