Merhaba.
Arkadaşlar kendime bir antrenman defteri (yukarıdaki görselin şablonunu) hazırladım. Amacım hem antrenman programını hem de beslenme takibini düzgün yapabilmek. Defterin boyutunu ise birebir A5 boyutunda olacak şekilde ayarladım. (A4 fotokopi kağıdının yarısı büyüklüğünde 14cm x 21cm) Sayfaları önlü ve arkalı kullanacağım. Hazırladığım antrenman defteri toplam 100 yaprak olacak. Böylece defter toplam 200 antrenman günü için sadece 50 adet A4 fotokopi kağıdı benim için yeterli. Bunu kırtasiyede 2-3 TL verip telli defter şeklinde yaptıracağım. Bu şekilde yapıldığında maliyet olarak piyasaya göre oldukça ucuza geliyor.
Bu aşamaya kadar sorunum yok ama normalde fotokopi kağıtları bildiğiniz gibi yeterince kalın olmuyor. Bunun için hangi marka A4 fotokopi kağıdını kullanmalıyım? Araştırma yaparken şöyle bir rehbere rastladım: Fotokopi Kağıdı Rehberi | Avansas.com
Sizlerin kullandığı veya bildiği kaliteli markalar var mı? Defterde kağıt arkasında iz bırakmasını istemiyorum. Birazcık kaliteli olsa yeter. Navigator A4 fotokopi kağıdı sizce iş görür mü?
Dip Not: Şu an şehir dışındayım ve görselin orijinali maalesef evimdeki bilgisayarda kaldı. Bu tasarımı kullanmak isteyenler konuya yazarak belirtirse şehir dışından döndüğümde orijinal halini özel mesaj ile gönderebilirim.
Önerilerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum.