- Reaksiyon puanı
- 2,170
Yaşasın Şüpheci SDN Gençliği!RuNaL dedi ki:bunlar önceden ya da sonradan alınmış olabilir oltada cekilmiş fotoları yok mu![]()
![]()
iol dedi ki:Balıklar, "Derya Kuzusu Bunlar Balıkçısı"ndan alınmıştır. Elimde görüntü var, Troy alış-veriş yaparken![]()
iol dedi ki:Balıklar, "Derya Kuzusu Bunlar Balıkçısı"ndan alınmıştır. Elimde görüntü var, Troy alış-veriş yaparken![]()
içime su serptin wallaTroy dedi ki:iol dedi ki:Balıklar, "Derya Kuzusu Bunlar Balıkçısı"ndan alınmıştır. Elimde görüntü var, Troy alış-veriş yaparken![]()
arkadaşlar, bu da demek oluyor ki bundan sonra video kamera ile çıkıcaz balığa.
görüceksiniz hepinize ispatlıycam nasıliyi bir balıkçı olduğumu.
aç bırakmıycak admin sizi
![]()
mavinok.ta dedi ki:içime su serptin wallaTroy dedi ki:iol dedi ki:Balıklar, "Derya Kuzusu Bunlar Balıkçısı"ndan alınmıştır. Elimde görüntü var, Troy alış-veriş yaparken![]()
![]()
![]()
aza kanaat çoğu getirirmişRuNaL dedi ki:mavinok.ta dedi ki:içime su serptin wallaTroy dedi ki:iol dedi ki:Balıklar, "Derya Kuzusu Bunlar Balıkçısı"ndan alınmıştır. Elimde görüntü var, Troy alış-veriş yaparken![]()
![]()
![]()
baya masraflı olur bizi doyurması ama![]()
![]()
![]()
izleniomuyuz :R ;( hanii haniii nası yaaTroy dedi ki:Hepimiz izleniyoruz
Yoksa siz şu anda kaydedilmediğinizi mi düşünüyorsunuz?
Neyse, Allah'tan gizli kaynaklarımız var da veriyorlar belgeleri sağolsunlar.
Bekleyin siz bekleyin![]()
emelden dedi ki:Uyku tutmadı bir bakayım nedim neler yapıyorlar. Şimdide canım balık istedi iyi mi? Bugün sabah olmaz artık.![]()
![]()
Troy dedi ki:emelden dedi ki:Uyku tutmadı bir bakayım nedim neler yapıyorlar. Şimdide canım balık istedi iyi mi? Bugün sabah olmaz artık.![]()
![]()
Haftaya kadar sabret, bidaa gidicez balığa. sen ne istiosun şimdi tür olaraktan![]()
emelden dedi ki:Troy dedi ki:emelden dedi ki:Uyku tutmadı bir bakayım nedim neler yapıyorlar. Şimdide canım balık istedi iyi mi? Bugün sabah olmaz artık.![]()
![]()
Haftaya kadar sabret, bidaa gidicez balığa. sen ne istiosun şimdi tür olaraktan![]()
Hımm türüde seçiyoruz hı? süper?Troy amca benide götür balığa.
![]()
emelden dedi ki:Hımm türüde seçiyoruz hı? süper?Troy amca benide götür balığa.
![]()
Troy dedi ki:emelden dedi ki:Hımm türüde seçiyoruz hı? süper?Troy amca benide götür balığa.
![]()
Götürmesine götürürüm de pul göstermeye götüren amcalarla karıştırmasınlar sakın beni :$