- Konuyu başlatan
- Reaksiyon puanı
- 2,168
bu arada beni ve balıkları aynı kayreye nasıl yakıştırıyorsunuz hala anlamış değilim :$
reklam kokan hareketler bunlar Torpido bunlara gerenk yokTorpido dedi ki:Boğazda balık kalmadı be. Adamlar kovacaktı troyu ordan "yeter artık bizede kalsın" dediklerine bende şahitim. Hatta bi tanesi o kadar büyük bi balıktı ki oltadaki kurlşunları söküp balığa doğru fırlatıp sersemlemesini sağlamaya çalıştık ama olmadı hayin canavar arkasına bakmadan kaçtı. Olan bizim kurşunlara oldu kendileri boğazın serin sularının en ücra köşelerini mekan edindiler. Yanlış anlamayın oltayı midyelere takıpta kopartmadık. Troy usta bir balıkcıdır.
Troy dedi ki:emelden dedi ki:Hımm türüde seçiyoruz hı? süper?Troy amca benide götür balığa.
![]()
Götürmesine götürürüm de pul göstermeye götüren amcalarla karıştırmasınlar sakın beni :$
emelden dedi ki:Öyle denize olta atarken artiz pozlar vermesi değil! (&Balık nerede balık?
Bu arada Torpido, süper. Yani usta balıkçı mısınız bilmiyorum ama usta balıkçı yalanları söyleyebiliyorsunuz.![]()
emelden dedi ki:Yani usta balıkçı mısınız bilmiyorum ama usta balıkçı yalanları söyleyebiliyorsunuz.![]()
chimera dedi ki:Ama boğazda akıntı çok olur. Oltayı da ona göre atmak lazım. Bi ara olta bakıyodun sen Troy, demek ki artık oltayıda almışsın.![]()
![]()
betülxx dedi ki:Balıklar bogazınızda kalsın sdn siz yersiniz demi balıkları.Troy çok orjinal çıkmışsın oltayla filan![]()