Firefox'unu hızlandırmak isteyenler...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kcr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kcr

Asistan
Reaksiyon puanı
14
Her şeye rağmen Firefox'tan vazgeçemeyenler! Evet, Chrome'la kıyaslandığında Firefox'un yavaşlığı inkâr edilemeyecek bir noktada. Ancak bu yöntem eskisine nazaran hissedilir derecede hız artışı sağlıyor. Belki bileniniz var, belki yok; bilemiyorum. Hemen belirteyim; bu yöntem sayfalardaki sosyal ağ paylaşım butonlarını kaldırıyor. Sayfalardan doğrudan paylaşım yapmıyorsanız kullanabilirsiniz. Karar sizin... Bu yöntemin çalışabilmesi için Adblock eklentisi kurulu olmalı. Adblock'ta "Süzgeç Tercihleri"nde "Süzgeç Abonelikleri" kısmına "Fanboys Social Blocking List"i siteden ekliyoruz. Artık sayfaların çok daha hızlı açıldığını göreceksiniz...

Flardryn

Asistan
Reaksiyon puanı
144
Firefox'dan chrome ondan da operaya geçtim. Operada karar kıldım şimdilik. Eklentisiz vpn ve reklam engelleyicisi olduğu için. Firefoxu hızlandırmak istiyorsanız pc'nizden kaldırabilirsiniz :D

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
Firefox'dan chrome ondan da operaya geçtim. Operada karar kıldım şimdilik. Eklentisiz vpn ve reklam engelleyicisi olduğu için. Firefoxu hızlandırmak istiyorsanız pc'nizden kaldırabilirsiniz :D
Ben Opera'yı da kullanıyorum. :)