royalsixone
SDN Okuru
- Reaksiyon puanı
- 1
firefoxun hızına yaklaşan yok gibi...
Destekli atmak lazım:
Bir burdan buyrun,
http://www.spreadfirefox.com/en-US/worldrecord
Bir de burdan;
http://www.maxthontr.com/
İndirme toplam sayılarını görünce konuşalım.
ölümüne kızıl tilki
Internet Explorerın açıklarından etkilenmek için profesyonel olmaya gerek yok.Yeni windows kurduğum bir günde(henüz anti-virüs kurmamıştım),bilgisayarıma virüs bulaşması 15 dakika sürdü.Tahmin et bakalım,hangi tarayıcıyı kullanıyordum?İşin ilginci Internet Explorer,explorer.exe'yle bütünleşik çalıştığı için tüm windows'u etkiliyor,sadece kendi bulunduğu klasörü değilTüm internetin nerdeyse %99'unun ie uyumlu tasarlandığı bir ortamda isterseniz Fantom kullanın farketmez.. Tarayıcı beleş ya o yüzden ne kullanacağınızı şaşırdınız. İşletim sistemine entegre diye ie'ye atılmadık laf kalmıyor. ie'de açıklar var diyenler.. ne işle uğraşıyorsunuz bu açıklar sizi etkiliyor.. tamam.. rekabet iyidir başka tarayıcılar da olsun.. ama sırf muhalefet olmak için ie düşmanlığı yapmayın... size bir olay anlatayım.. bizim bir arkadaşın internet kafede (ki ufak bir yer değil 150 pc var) ie kısayollarını kaldırıp hepsinde firefox kurduk... gün sonunda nerdeyse dayak yiyecektik.. zira herkes ie kullanmak istiyordu... gerçi ne desem boş siz gene lafı kendi istediğiniz yerden anlayacaksınız.. ama banane ben sonuçta yaşasın ie diyorum... zamanında da netscape vardı.. şöyle süper böyle harika derken kimse kullanmadığı için yok oldu.. neticede ücretsiz dağıtılan bu tür ürünlerin yayılması için meyve veren ağaç neresiyse oranın taşlanması gerekir..
Tüm internetin nerdeyse %99'unun ie uyumlu tasarlandığı bir ortamda isterseniz Fantom kullanın farketmez.. Tarayıcı beleş ya o yüzden ne kullanacağınızı şaşırdınız. İşletim sistemine entegre diye ie'ye atılmadık laf kalmıyor. ie'de açıklar var diyenler.. ne işle uğraşıyorsunuz bu açıklar sizi etkiliyor.. tamam.. rekabet iyidir başka tarayıcılar da olsun.. ama sırf muhalefet olmak için ie düşmanlığı yapmayın... size bir olay anlatayım.. bizim bir arkadaşın internet kafede (ki ufak bir yer değil 150 pc var) ie kısayollarını kaldırıp hepsinde firefox kurduk... gün sonunda nerdeyse dayak yiyecektik.. zira herkes ie kullanmak istiyordu... gerçi ne desem boş siz gene lafı kendi istediğiniz yerden anlayacaksınız.. ama banane ben sonuçta yaşasın ie diyorum... zamanında da netscape vardı.. şöyle süper böyle harika derken kimse kullanmadığı için yok oldu.. neticede ücretsiz dağıtılan bu tür ürünlerin yayılması için meyve veren ağaç neresiyse oranın taşlanması gerekir..
Tüm internetin nerdeyse %99'unun ie uyumlu tasarlandığı bir ortamda isterseniz Fantom kullanın farketmez.. Tarayıcı beleş ya o yüzden ne kullanacağınızı şaşırdınız. İşletim sistemine entegre diye ie'ye atılmadık laf kalmıyor. ie'de açıklar var diyenler.. ne işle uğraşıyorsunuz bu açıklar sizi etkiliyor.. tamam.. rekabet iyidir başka tarayıcılar da olsun.. ama sırf muhalefet olmak için ie düşmanlığı yapmayın... size bir olay anlatayım.. bizim bir arkadaşın internet kafede (ki ufak bir yer değil 150 pc var) ie kısayollarını kaldırıp hepsinde firefox kurduk... gün sonunda nerdeyse dayak yiyecektik.. zira herkes ie kullanmak istiyordu... gerçi ne desem boş siz gene lafı kendi istediğiniz yerden anlayacaksınız.. ama banane ben sonuçta yaşasın ie diyorum... zamanında da netscape vardı.. şöyle süper böyle harika derken kimse kullanmadığı için yok oldu.. neticede ücretsiz dağıtılan bu tür ürünlerin yayılması için meyve veren ağaç neresiyse oranın taşlanması gerekir..